21072
  • Xilyanah
    de be ám :S
    Errorcode -1
  • David9317
    nálatok is behalt?
  • unusual
    16:00-tól 4óra 5x ma,és holnap. HAJRÁ!!!!! :)
  • David9317
    igaz ma 4től lesz event?
  • Sixtail
    Ááá köszi! :)
  • ReszegKoldus
    http://www.sg.hu/forummsgreader.php
  • Sixtail
    Dóz, én nem éppen arra utaltam, hogy csak simán ne olvassák, amit írsz, hanem inkább arra, hogy ez legyen kölcsönös. :D

Na de most nem ezért vagyok itt:
    Tusy, ha ezt olvasod, majd please írj PMet vagy csak simán jelezz itt.
    Arról a 3 detachment tool-ról lenne szó, amit megkértelek hogy rakj el nekem. :)
    Ha már nincs, csak írd meg azt, ha van akkor írd meg kérlek mikor van időd feljönni és 5 percet foglalkozni velem mondjuk a jövő héten. :D
    Köszi! :)

PS. Hol a jó életben találom itt meg a PM funkciót? >_>
    Mármint a saját bejövő-kimenő üzeneteimet...
  • zseblampa
    #11676: Ó, én is jókat derülök az egészen, ne aggódjatok ;-)

#11677: Nagyon jó kérdés, egész eddig fel se vetődött bennem, jó lesz sürgősen elgondolkozni rajta
  • lolkaésbolka
    Tényleg, ki lesz a vőlegény és ki lesz a menyasszony? xD
  • ReszegKoldus
    Én gratulálok. Különösen Xilnek, amiért egy ilyen fantasztikus..an röhejes dologra rá tudta venni a nagy zseblámpát :D
  • zseblampa
    Na igen, teamspeak-en van hálószobánk, ott szoktunk aludni...

Amúgy nem értelek Dózi, ha lenne beépített opció a házasságra (ahogy más verziókban van, ha jól tudom), akkor is ennyire kiakadnál, vagy csak itthagynád a játékot? Megjegyzem, hogy nem árt, ha mindenki pontosan tud határt húzni a virtuális és a valódi énje közé. Én pl. a virtuális énemmel nem szoktam focizni, mert szétunnám az agyam; a valódi énemmel pedig nem szoktam emberekre lövöldözni, mert azt nem igazán tartanám illendőnek. Fordítva viszont teljesen helyén való mindkettő.

ui.: Xil, igazad volt, ez tényleg felforgatta az állóvizet Már ezért is megérte, hadd hőbörögjenek (érdemes megnézni, hogy pont kik teszik ezt).
  • BarackHUN
    Sőt, az első videón jól látni, hogy a BoT hyb (BoT ftw!) CK def decrease buffot ad a mobnak (amit a mi verziónkba csak beggar tud).
    Nyílván nem Tibet miatt van így, csak így látni lehet, hogy ott bizony javítva van ez a bug :)
  • ToshiBá
    B+ !!! Ha egy nukernek ennyi idő lenyomni 1 mobot, mennyi lehet egy melee karinak? 1-2 perc/mob*0.02xp (átlagos mostanában)... Lehet matekolni mennyi időbe telik elérni DB8 at...
  • ToshiBá
    Igen. És most legszívesebben "bézból"ütővel meg egyéb finomságokkal tudnék kedveskedni nektek...

Cyberloverek...

Próbáltátok már egymással is a dolgokat? Vagy csak online megy? Chatsexen már túlvagytok? Vagy azt is Teamspeakon rendezitek, mert ugye nálatok chat nincs...
  • BarackHUN
    http://www.youtube.com/watch?v=lO3EU4qqAzk
    http://www.youtube.com/watch?v=vOB8VS8IU7E
    Kis nyalánkság Tibetről.
    A lényege hogy a mobokat nem lesz egyszerű megölni.
  • Xilyanah
    Dózi... elgurult a gyógyszered?
  • ToshiBá
    Semmi bajom az égadta világon. ;) Sőt! Kifejezetten jól érzem magam lol!!

Csak az Isten húzza a f*szára a sok begyepesedett agyú lámát.
    -------------------------------------------------------------------
    Flo. Neked nem osztottam lapot. És nézz kicsit magadba mielőtt engem parasztozol le.

Rólam mindenki tudja, hogy nem fogom vissza magam ha valami nem tetszik.

Igazodj a többiekhez Te is!
    Vagy mint ahogy Six írta. : Ne olvasd el!

• BrightSky
    Doz mi a f*sz van veled? Lecsapták a kezedről a leendő arát? Ennyit egy nő se ér.
    Amúgy meg, éljen az ifjú pár, együtt valahol.
  • Sixtail
    Hefeiben az árúsok 90%-a ott ül egész nap, míg a main karijukkal grindelnek, vagy valami mást csinálnak. Ezért azokból is max csak +20-30 jön be. :)
  • gamehunter
    + akik állnak, tradelnek, duellznek..
  • Sixtail
    Manapság csak icyról tudok nyilatkozni, de ott tuti, hogy van több full party is ugyanazon szintűeknek event idején.

Meg ugye, ki mondta, hogy H4től nem lehet partyzni? Mehetsz te partyban is SrSbe. :P
    És ha ugye leveontad a H4+ játékosokat, akkor adj a végeredményedhez kb +300-at (ha nem többet, mivel kb ennyien már simán PSek), plusz az összes többi H4+ ember, és biz azokból is van elég (az meg ugye más kérdés, hogy ezek közül mennyi hagyta itt a játékot).

Ó és ne felejtsük el, hogy ez 1 szerver, van még 2. Ennek a másik 2 szervernek kb fele annyi játékosa lehet szerverenként, mint Bardónak.

Szóval én kb 4000 játékosra tippelek összesen, leszámítva azokat, akik abbahagyták egy ideje.

Dóz, tényleg "durva" volt, de szükségtelen (szerintem).
    Te is sokszor írtad már itt asszem, hogy akinek nem tetszik a stílusod, az ne olvassa el, amit írsz. Legyen ez így mással is. :P

Pápá!
  • lolkaésbolka
    "Durva" fejszámolás: ha van 180 lvl, de csak hermit4-ig grindelünk partyban és ha 4 szintenként full party akkor 172/4=43. A 43 full partyban van 43x9=387 karakter. White+black oldal full partyban grindelök száma kb: 387x2=774. Ha hozzáadjuk az egyedül grindelőket, a vagákat, meg a BP-zőket, akkor talán van 1000-1200 játékos. Mivel ez csak egy saccolás, plusz mínusz 1000 ember játszhat .

Dózi, most nagyot és igazat szóltál. Ha nem tetszik amit csinálnak, vigyél nekik nászajándékba dried cowpatot!
  • Flooor
    És a modortalan paraszt csúnya beszédedet meg igazán befejezhetnéd, mert ezzel csak lejáratod magad ....mégjobban?....
  • Flooor
    Hát Dózer nem csalódtam benned!A tanácsod jó ,te is így csinálod ugye?Ami a "Ha meg gyávák vagytok élni az életeteket,akkor fa meg kötél van elég!"kijelentésedet vagy tanácsodat meg jól gondold meg hogy ezt tényleg TE ajánlod, mondod?.......
  • zsele1000
    Érdekes vélemény Dózi. Szerintem nem cink és ha meg akarják csinálni, csinálják. Viszont azt is hozzáteszem, hogy van igazság abban amit írtál. (mindenki döntse el, hogy melyik részre gondolok) :D
  • ReszegKoldus
    Milyen igaz...
  • ToshiBá
    Előre is bocs, mert durva lesz.

A 2 elborult agyú idiótának címezném a következő pár sort!!!

Mi a büdös f*sz b*szott meg titeket? Azt még megértem, hogy az idióta külföldiek berregnek az in-game házasodásra. De Ti mi a f*szt csináltok? Mekkora távolságra lehet a két nolifer egymástól maximum ma Magyarországon? Történetesen tudom, hogy ti elég közel laktok egymáshoz. Szóval nyugodtan elmehettek a picsába a f*szomkodásotokkal együtt. Hányni tudnék ettől a baromságtól! találkozzatok élőben, és b*sszatok egy jót! De ne cinkeljétek már a nemzetünket ilyen f*szsággal! Tiszta szégyen mindkettő! Ha meg gyávák vagytok élni az életeteket, akkor fa meg kötél van elég! Akasszátok fel magatokat! Elborult agyú f*szkalapok! El kéne dönteni, hogy mi a fontosabb neketek! Az in-game, vagy a real life!

Koreában most seggeltettek le egy házaspárt, mert kinyírták (halálra éheztették) a 3(!!!) hónapos kisbabájukat a kib*szott játékok miatt. Ti is ilyenek vagytok? Vagy van elég vér a pucátokban, hogy összetegyétek amitek van? Seggfejek!!!!

NEM A KIBASZOTT JÁTÉK AZ ÉLET!! HANEM A KIBASZOTT ÉLET A JÁTÉK!!!

Dóz OUT!
  • unusual
    Az a 300player elég kevés szerintem. Több 10k player játszik,csak nem egy időben. Mivel játékról beszélünk,mindig lesz valamin fejleszteni. Semmi,és senki se tökéletes,és soha nem is lesz az.
  • MadeInHell
    Az a tibet tiszta datong féle.Új map mellé találjanak ki valami értelmeset is mert lehet csak 2-3 lesznek tibetbe mert a többi rájön féluton hogy van valami gány ebbe játékba pl szar.Szerintem azért is vár ennyit akklaim új mapal mert szerintem rohadtúl nem éri meg nekik ez a játék azért is van ez vegyél 20k coint és indúlhatsz grindelni.Szerintem nyomják vagy 300 an ezt a játékot abból 100 kocka 100 feljön eventekre 100 meg mikór megőrült.Szerintem egy játék lényege hogy élvezd olyan mint a basz.. máskép nincs értelme.Mindenki tudja magáról élvezi ezt vagy nem, végülis a grindet lehet élvezni meg hogy szétveri gl nuker a ps fejedd mert te healer vagy de sebaj mehetsz bug os dungikba hogy a droppokból tudjál venni magadnak venni npc fegyót mert ugye jó vegyóhoz spammer lóvé vagy coin kell és megint ott tartasz hogy pénztkőltesz egy olyan dologra amit akklaim úgy fogalmaz hogy "az accountod az ő tulajdona te csak használhatod".Ennyi negatív észrevétel elég is vólt mára mindenkinek jó szórakozást.
  • ZzoleE
    Jaj már... olyanok vagytok... Mindenki tudja, hogy már csak pár "soon" és mi is megkapjuk xD
  • unusual
    Egyszer majd esetleg valamikor! ;)
  • gamehunter
    Ahhogy az acclaim-ot ismerem Tibet Bardo/Asura/Nirvana szerverre kb. 2013-ban lesz, és úgy is 200 buggal :D
    De amúgy tetszik. :)
  • P0Th3aD
    Vannak oandolgok, amiket érdmes megnézni!

Elöbb jelentkezzetek be 9D oldalra, hogy tutira behozzá! : )))

Enjoy
  • gamehunter
    Egy jó sm1 healernek/hybnek sikerülhet soloban a cof, de min. kell egy sm szintű vagy nagyobb.Accem a steel-t még crit-ért is tudod beváltani fegyóba..
  • unusual
    Küldiből kaphatsz GK-t,vagy BP-n veled ellenkező színűt ölsz. Piece Of Steelt vagy klánpontért beadod,vagy el tudod adni klán bázison 2k gold-ért.
  • szoki182
    oké bocsi ezt kifelejtettem: a piece of steel valo vmire?:D
    üdv
  • szoki182
    hali. azt szeretném kérdezni h cofba hányas szinten érdemes menni? ma voltam 1edül (rl5 vok)3zöld passal és boss ellen semmi esélyem nemvolt:D utána 4en mentünk csávó fd12 volt de még igyse volt semmi esélyünk:/

más: h lehet h 87good karmám van és 0bad amikor black klános vagyok?:o
    köszi a választ elöre is üdv
  • David9317
    már tárgytalan
    sry a tripláért
  • David9317
    na akkor egy hülye kérdés... hogy lehet vkit tanulóvá fogadni?
    "master" kiírás már a fejem felett van
  • David9317
    vki nem akar majd egy demon padawant? :D