• LordTusy
    Khm...lehet én vagyok nagyon gyökér,de szerintem baromira nem érted a lényeget Tequila.Ha káromkodni akarsz,elküldeni valakit a jó édesanyja valagába,akkor egyszerűen tedd meg.Mért strapálod magad egy idegen nyelv tanulásával,ha ott van neked a saját gyönyörű,választékos magyar anyanyelved?
    Bizonyos fokig persze megértelek...a francia káromkodás valósággal csiklandozza a nyelvet,a spanyol csodás temperamentuma pedig egyszerűen üvöltésre lett kitalálva,de Te románul káromkodtál...ajvé.
    Szerintem egyszerűen csak gyáva voltál magyarul visszaszólni és valószínűleg a román PK allydtól is kaptál buksisimogatást,amiért ilyen ügyesen beszóltál a bozgoroknak.
    Nem is kellett volna írnom,de unatkoztam és gondoltam megosztom a véleményem,ha már privát út helyett itt nyilvános fórumon drámáztok.
    Az anyázás frankón minősítette az említett 3 tündérkét,a reakciód meg téged.Gyerekek itt lenne az ideje felnőni...Ha minden hasonló helyzetet ilyen ügyesen kezeltek majd,börtönben vagy hullaházban köttök ki.

(Ui.: Nem csak a koldusok tudnak táncolni!Felejtsétek már el ezt a marhaságot! )