21072
  • Blood Raven
    Tüsi hagyd azt a szart most indul a hetekben az Allods 100x jobb és énis ottleszek inkább oda gyere:)
  • LordTusy
    9D Hermit
    9D Admin

Post Posted: Mon Feb 08, 2010 2:07 am

l Modification
    - XP bonus card text bug: fixed
    - Liaodong Dungeon bug: fixed

Six,ma kezdem Rappelz-t,ha megtetszik maradok ott.Ha csatlakoznál hozzám dobj egy PM-et és megbeszéljük.
    Ja és...nem...nem csak a BOT-ok tudnak ugrálni,de csak a BOT-ok tudnak hányni!!!Yeah!BOTs rule!(Aki máshogy gondolja azt megkeresem hybemmel és lehányom! )
  • unusual
    105-ös patch. :-) Hm......
  • bomb1111
    Tãceþi! Hehe ez jó.De ha amit Dozi irt tényleg valós,akkor hát..............tényleg jól nézünk ki.Ezért nem is bánom hogy sokszór kikapcsolt chat ablakkal jatszom.Ezentúl még többszőr és remélem nem fogtok rám haragudni ezért.

Szevastok és egy további szép vasárnapot
  • Sixtail
    Nem, én nem a drámához csatolom ezt, bocs. :P

Tusy utóiratára:
    Az lehet, de csak a BoTok tudnak ugrálni! Ugri-bugrik forever! :D

Ja és ha valaki nyelvet akar tanulni, akkor ajánlom a kultúrált szavak megtanulásának elsőbbségbe helyezését a káromkodások előtt. Aztán csűrheted-csavarhatod kedved szerint, 3 szóból akár 14 káromkodást is összerakhatsz! :D

Na have fun all!

U.I. Nem Tusy, most jött el az idő, amikor elértem az unalom felső határát (lehet hogy már át is léptem, vízum nélkül :D) ebben a játékban.
    Ha lesz valami új, majd benézek. Addig is fórumozgatok.
  • LordTusy
    Khm...lehet én vagyok nagyon gyökér,de szerintem baromira nem érted a lényeget Tequila.Ha káromkodni akarsz,elküldeni valakit a jó édesanyja valagába,akkor egyszerűen tedd meg.Mért strapálod magad egy idegen nyelv tanulásával,ha ott van neked a saját gyönyörű,választékos magyar anyanyelved?
    Bizonyos fokig persze megértelek...a francia káromkodás valósággal csiklandozza a nyelvet,a spanyol csodás temperamentuma pedig egyszerűen üvöltésre lett kitalálva,de Te románul káromkodtál...ajvé.
    Szerintem egyszerűen csak gyáva voltál magyarul visszaszólni és valószínűleg a román PK allydtól is kaptál buksisimogatást,amiért ilyen ügyesen beszóltál a bozgoroknak.
    Nem is kellett volna írnom,de unatkoztam és gondoltam megosztom a véleményem,ha már privát út helyett itt nyilvános fórumon drámáztok.
    Az anyázás frankón minősítette az említett 3 tündérkét,a reakciód meg téged.Gyerekek itt lenne az ideje felnőni...Ha minden hasonló helyzetet ilyen ügyesen kezeltek majd,börtönben vagy hullaházban köttök ki.

(Ui.: Nem csak a koldusok tudnak táncolni!Felejtsétek már el ezt a marhaságot! )
  • bushido90
    vedd úgy h fonetikusan írtam ;-)
  • ReszegKoldus
    Taci e ti helyesen szerintem, szólj a "tanárodnak" :)
  • bushido90
    Ennyi erővel németül is tudok... majd pont egy pár "jókisfiu" fogja nekem megszabni, hogy milyen nyelven beszéljek.
  • bushido90
    DOZER kb. le...rom a véleményed, hülye vagy te. Pereljetek be, mert románul káromkodtam, vagy feszítsetek keresztre. És még én veszem komolyan a játékoz.. JÉZUSOM... tudod mit? Tacieti si! _|_
  • Lawless #11395
    na a roman magyar karomkodashoz nemertek de ha valami ujat akarsz tanulni tudok mondani par szlovak,cseh karomkodast...ha ismet tanulni volna kedved Bushido csak irj ide...szivessen tanitok parat :D:D:D
  • ToshiBá
    Bukós Bombom... Elárulom miért. Próbáld meg szidni acclamét in game, vagy fórumon. Majd jön egy "kedves" Honfitársad (magyarra gondolok épp), és úgy lebannoltat hogy belegebedsz. Ez az igazi oka amiért megválogatom a szavaimat. Mohy meg én tudjuk mi az a 13k perc csetban, és ezt egy magyarnak köszönhetjük... Engem mondjuk fórumról változatos inglis káromkodásért bannoltak, ettől függetlenül nem mernék magyarul káromkodni ott sem. Ki tudja melyik spicli nyom fel néhány ingyen coinért. ;)
  • bomb1111
    LOL !!!!!

Mellesleg a Magyar káromkodás sokkal változatosabb mint a Román.De azért az anyázás nem szép dolog se magyarul se románul.Ha mégis szitkozódási viszketegség ütne ki valakin,adok egy univerzális célpontot : acclaimék Őket lehet szidni akármilyen nyelven mert megérdemlik.
  • ReszegKoldus
    Valószínűleg akárki szidná akárkimet, nem tanulnék meg egy más nyelven káromkodni, hanem ha muszáj magyarul küldöm el a..oda, de ettől persze más még gondolhatja másképp csak fura :)
  • BrightSky
    Lehet hogy román-magyar állampolgár és akkor káromkodhat mindkét nyelven akár. Ezért tart itt az ország...
  • ToshiBá
    Summa- summarum.

Ha az én anyámat szidják nap mint nap egy JÁTÉKBAN, akkor sem fogok ROMÁNUL káromkodni. Sőt! Továbbemgyek. Megpróbálom a lehető leghiggadtabban bebizonyítani az illetőnk, hogy magát jártatja le.
    De szégyellném magad a helyedben... Legyél büszke magadra, amiért tudsz románul káromkodni. Ezek után lécci menj el egy Kárpátia koncertre, és lépj be a Gárdába... (nem szeretem a Nemzeti Rockot, Gárdára meg nincs időm.)
    Hülye Takonyeke vagy...

Dóz out.
  • unusual
    Én csak annyit írnék,hogy ÉLJEN A FAKK LAIM!!!!! :-)
  • bushido90
    Bocsi, félrenéztem!^^
    Am meg nem úgy értettem, csak hogy sztem te se hagynád annyiban, ha szidják mutterodat meg olyanokat terjesztenének rólad, ami nem igaz... >_>
  • ReszegKoldus
    Hogy jött ide a tavaly előtti nyár? Amúgy kösz, én is hasonló jókat kívánok neked :D
  • bushido90
    Bocs, de a tavaj előtt nyári az nem én voltam, hanem vmi Szili. Akkor még nem is ismertem haveromat, aki tanított. Amúgy meg szidja a te anyádat, meg fogjon rád dolgokat stb. és majd meglátom mit szólsz hozzá.
  • ReszegKoldus
    "Erre a jöttek a különféle rágalmazások a PF részéről, pontosabban, Geri, Szőke, Csaba részéről: "román c*gány Tequila"; "lopod a pénzt anyádtól a játékra Tequila"; "k*rva anyád Tequila" és még sorolhatnám.
    Erre fel kaptam egy kis listát román trágárkodásról és vissza szóltam nekik."
    Röviden: igazolva lett az első állítás...
    Én nem látom át mi értelme magyarnak magyart románul szidni, de biztos megvan a maga hangulata. Mindenesetre kissé érdekes egy sorban említeni a "magyar összetartást" és aztán románul káromkodni :D
    Pl. én tudtam az előzményeket, mivel már tavaly valamikor nyár környékén is láttam a román káromkodásokat, aztán volt egy liga fórumon külön szekció is ilyen tanító szándékkal stb, de úgy látszik ez teljesen normális dolog
  • LordTusy
    Ez egy játék...ráadásul egy elég gyenge kivitelezésű játék.
    A lényeg,hogy az egész egy kalap szart nem ér,ne vitázzatok rajta.

Six,ne csak SG-zz,tünés játszani!Egy ilyen kedvcsináló után alap hogy rohansz és bejelentkezel.
  • Sixtail
    Dráma FTW!
    Azért vegyétek lazára, "take it easy", ahogy mondani szokták. :)
  • bushido90
    Sziasztok!

Hűha, elég érdekes dolgokat olvastam itt magamról. Néhányra szeretnék is reagálni:

1. Miska a szégyen falon:
    Ha jobban elolvasnátok én is kisírtam, hogy nem gondoltam volna róla, hogy ilyen, de megtette és ezért tettem ki.

2. "Feltöröm az accountokat":
    Erre annyit tudok írni, hogy nevetséges. Minden bizonyíték nélkül rágalmazni. Honnan tudnám kitalálni valaki nevét + jelszavát? És miért pont Kexii-t törném fel? Azt se tudom ki az.

3. Románul káromkodtam:
    Így igaz. Elvállalom, de nem értem, hogy ezzel mi olyan nagy bűnt követtem el. Egyébként tudni kellene az előzményeket is, íme:
    Nyáron meguntam a pangást a PF-ben és odébbáltam pár taggal, majd beléptünk a Nameless Pathba. Fogalmam sem volt róla, hogy román liga. Tetszett a nevük, meg tudtam h erősek + nem vagyok rasszista sem.
    Erre a jöttek a különféle rágalmazások a PF részéről, pontosabban, Geri, Szőke, Csaba részéről: "román c*gány Tequila"; "lopod a pénzt anyádtól a játékra Tequila"; "k*rva anyád Tequila" és még sorolhatnám.
    Erre fel kaptam egy kis listát román trágárkodásról és vissza szóltam nekik.

Tulajdonképen, nekem nem is a Pia-Fiakkal magával van bajom, csak ezzel a 3 kis kotonszökevénnyel, akik utának mindenkit, aki jobb náluk. Előttem a Holtpontra voltak rászálva, most jöttem én. Ennyi erővel, akinek jó cuccai vannak a játékban az mind account feltörő? Erősen kétlem. (Lefogadom, hogy ez a Kexii is valamelyik a 3 kedvencem közül a PF-ből.)

Mellesleg Kexii, azt se tudom, hogy honnan szedted, hogy kihasználtam az NP-t. Semmit nem is kértem és nem is kaptam tőlük.

Jah és ha már az account feltöréseknél járunk:
    Az Alkonyzóna forum/szégyen fal/Az igazság és ami... topicban van egy kép, amin Death-Monk (alias "szőke") bevallja, hogy "megtalálta" az elveszett holmijait HUN_Kobra accountján, vagyis feltörte és kirabolta Kobrát.

Nos ennyit szerettem volna, kösz a figyelmet! ^_^

U.i.: Nem azért váltottam nevet, mert szégyellném az előzőt, hanem mert azzal úgy éreztem mint ha közöm lenne "drága barátomhoz" alkoholmentes Whiskeyhez.
  • bushido90
    próba
  • P0Th3aD
    nem nem!!! Szuper! Erre gondoltál ugye Six?! XDXDXDXD
  • gamehunter
    SZekéR
    SZőR
    :D Amúgy valahogy így van..
    Egyik reggel (hajnal) BP-n a black safe-ban a legnagyobb is gb volt :D gondoltam adok a pofájukra.. azt élveztem.. fél óra mulva jöttek a cs-gl-hm-lm-ps ek
  • Sixtail
    Black, white, pink, mind ugyanaz.
    Mindenhol csak gang van meg persze nukerek.
    Tegnapi statisztika 5 óra BP után:
    Átlagosan 85% nuker, ők PKznak megállás nélkül, 10% másik kaszt tradelget (persze csak ha bír), a maradék 4% meg a többi warrior/hybrid, akik be-be próbálkoznak a nukerek ellen.
    Ja van még 1%, ők a healerek...

Röviden leírva a véleményemet a manapság zajló BP világról...
    Duhh, elég lenne egy szó ide, "sz"-el kezdődik és "r"-el végződik...
  • MadeInHell
    Fehéreknél semmi összetartás nincs kemény 600bk t tudtam szerezni eddig mert folyton white oldalon vannak a blackek.Magas white nukerek meg nem jönnek le bp re.2 napja lejöttek és a nagyarcu black nukerek ott sírtak safeba.
  • P0Th3aD
    Igy van!

Egyfolytában megy a gangelés illetve a blokád...
    Ez van kg-t én sem fogok ienekre pazarolni max meghalok nagy ügy...
    Karmák jönnek mennek, ez van :D
  • lolkaésbolka
    Van pár karakter, akikre 7-szer annyit kell lőni, mint ugyanakkora szintű ugyanolyan kasztú társára. Főleg a juggalo ligában. Részemről az is érdekes, hogy mentik magukat a blackek és egymást. Részemről én kimegyek 10 PS black ellen is, ha meghalok, meghalok. Benne van a pakliban.
  • MadeInHell
    Hát én cs n leültetem Tryant-g t 1k hit el szóval nukerek még mindig jók.
  • ToshiBá
    Masteres hozzászólásomat tekintsétek tárgytalannak... Nem olvastam végig a threadot.
  • ToshiBá
    Mi van akkor ha a H4 warrinak van mondjuk "Immortal" buffja? Tudjuk, hogy azok kemény buffok. =)
  • ToshiBá
    Elvileg tegnap emelték a szintet, amin Master lehetsz. Valami olyasmit olvastam a fórumon, hogy már EC1 kell hozá. Szóval HAJRÁ POKEMON MASTEREK! =)
  • lolkaésbolka
    Tényleg valami nem jó a PvP balance-val. H12 nuker PS nukert megöl, hermit 4 warriort meg nem tud. 10 lövésböl egy talál az is 500 vagy 1000. Lásd Avenger.
  • gamehunter
    SM1től lehetsz mester, LS1től lehetsz tanítvány.
    Elvileg a tanítvány sm1-ig ad pontot, kap buffot.
  • P0Th3aD
    Jól olvastad!
    Az a lényeg h ls1 tól lehet tanítványod, ő kap buffot, amit a szintlépések folyamán fejlesztődik, te meg kapsz pontokat (contribution pontok) amiket levásárolhatsz.

Na most vannak szintek amik adnak questeket, most jelenleg 3rd Master a legjobb, 5th ről kezd mindenki és 4th-hoz 1k pont kell, 3rd-höz 40k...

Többihez meg nem tudom...Sok jo dologra lehet költeni, vannak fegyók, különféle pillek...illetve platekm ugy mint BBoE vagy HP trinket, Hp plate...

Ezeket lehet venni pár naposnak illetve permanens-nek is. de az eléggé sok pont kell!

Viszont jó mert be lehet rakni a már meglévő mellé, igy tehát lehet 2 hp plate ill tirnket pl csak zsebekben, ami azért nem rossz.

Tömören ennyi, ja és sm1től lehetsz te is mester, de nem muszáj, pl az én tanítványom sm6 de szerzi a pontokat még mindig! Ha jol tudok akkor viszont egy karitol csak 50k pontot lehet legombolni maximum.
  • Lory87
    Ea a Master & Disciple micsoda is? Olvastam hogy van mester meg tanitványa és hogy valamien cuccokra lehet beváltani valami pontokat,de konkrétan miről is van szó? Leirná nekem valaki hogy mien cuccok ezek? Köszi :)
  • P0Th3aD
    3rd lvl Master!!!!

Jupppííííí, és már megy vmi bigyó körbe körbe a Master felirat körül^^
    Rem 1en majd csillivilli lesz XD