--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Sziasztok!
Hűha, elég érdekes dolgokat olvastam itt magamról. Néhányra szeretnék is reagálni:
1. Miska a szégyen falon:
Ha jobban elolvasnátok én is kisírtam, hogy nem gondoltam volna róla, hogy ilyen, de megtette és ezért tettem ki.
2. "Feltöröm az accountokat":
Erre annyit tudok írni, hogy nevetséges. Minden bizonyíték nélkül rágalmazni. Honnan tudnám kitalálni valaki nevét + jelszavát? És miért pont Kexii-t törném fel? Azt se tudom ki az.
3. Románul káromkodtam:
Így igaz. Elvállalom, de nem értem, hogy ezzel mi olyan nagy bűnt követtem el. Egyébként tudni kellene az előzményeket is, íme:
Nyáron meguntam a pangást a PF-ben és odébbáltam pár taggal, majd beléptünk a Nameless Pathba. Fogalmam sem volt róla, hogy román liga. Tetszett a nevük, meg tudtam h erősek + nem vagyok rasszista sem.
Erre a jöttek a különféle rágalmazások a PF részéről, pontosabban, Geri, Szőke, Csaba részéről: "román c*gány Tequila"; "lopod a pénzt anyádtól a játékra Tequila"; "k*rva anyád Tequila" és még sorolhatnám.
Erre fel kaptam egy kis listát román trágárkodásról és vissza szóltam nekik.
Tulajdonképen, nekem nem is a Pia-Fiakkal magával van bajom, csak ezzel a 3 kis kotonszökevénnyel, akik utának mindenkit, aki jobb náluk. Előttem a Holtpontra voltak rászálva, most jöttem én. Ennyi erővel, akinek jó cuccai vannak a játékban az mind account feltörő? Erősen kétlem. (Lefogadom, hogy ez a Kexii is valamelyik a 3 kedvencem közül a PF-ből.)
Mellesleg Kexii, azt se tudom, hogy honnan szedted, hogy kihasználtam az NP-t. Semmit nem is kértem és nem is kaptam tőlük.
Jah és ha már az account feltöréseknél járunk:
Az Alkonyzóna forum/szégyen fal/Az igazság és ami... topicban van egy kép, amin Death-Monk (alias "szőke") bevallja, hogy "megtalálta" az elveszett holmijait HUN_Kobra accountján, vagyis feltörte és kirabolta Kobrát.
Nos ennyit szerettem volna, kösz a figyelmet! ^_^
U.i.: Nem azért váltottam nevet, mert szégyellném az előzőt, hanem mert azzal úgy éreztem mint ha közöm lenne "drága barátomhoz" alkoholmentes Whiskeyhez.