--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Üdvözlet!
GZ itt is Pé nagyon nagyon NAGY KOCKA vagy! Mint mindenki más! :)
Más...
Legenda! Tegnapi megnyilvánulásod megint mi volt? Én nem ismerlek de te sem engem de ez az ömlengés Te vagy a legnagyobb meg igy meg úgy, öszintén szólva eléggé szánalmasnak hatott!
Kit érdekel, hogy minek minek kiáltod ki magad és hogy vered a nyálad hogy mi mindent elértél?!
Én személyszerint a társaság és a szórakozás miatt járok fel, van mikor elhagy a gém varázsa de akkor még mindig ott van a társaság ami sztem remek! Lehet hogy nem egy év alatt lettem H+++ de ki a francot érdekel, még LM karim sincs és?! Legalább elmondhatom hogy egy remek csapat tagjait erősítem és sztem szólhatok bármely magyar nevében mert mind1ik liga nagyon is jó, csak nem mind1ikbe van belátásom...
És te meg csak azt tudod felmutatni hogy mekkor indézem... "King vagy"
hát eléggé szánalmas, emelett annyit tudsz felmutatni hogy az 1 év alatt vagy nem tom mennyi alatt több ligád volt mint másnak cipője...
Azért ez sejtet valamit nem?! Vagy lehet neked van igazad és rajtad kívül mindenki defektes és te vagy a trenden kívüli...
De ha ez igy van, mi a francnak kell itt ömlengeni, én személyszerint nem vagyok rá vevő de ahogy láttam tegnap sokan pártolták ezt az álláspontot...
Vagy mi van a csajszival, inkább vele tőrödj!!! Vagy ez megint vmi kamu?! Esetleg nosztalgiábol feljöttél utoljára hogy még megmutasd ki a Jani?!
Sztem el kéne gondolkoznod kicsit, nem is kicsit nagyon!
Ui.: A zoknit és a kitűzőt még mindig neked adom ha kell, mert te vagy a King! :PPPPPP