21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#10805 Üdvözlet!
GZ itt is Pé nagyon nagyon NAGY KOCKA vagy! Mint mindenki más! :)
Más...
Legenda! Tegnapi megnyilvánulásod megint mi volt? Én nem ismerlek de te sem engem de ez az ömlengés Te vagy a legnagyobb meg igy meg úgy, öszintén szólva eléggé szánalmasnak hatott!
Kit érdekel, hogy minek minek kiáltod ki magad és hogy vered a nyálad hogy mi mindent elértél?!
Én személyszerint a társaság és a szórakozás miatt járok fel, van mikor elhagy a gém varázsa de akkor még mindig ott van a társaság ami sztem remek! Lehet hogy nem egy év alatt lettem H+++ de ki a francot érdekel, még LM karim sincs és?! Legalább elmondhatom hogy egy remek csapat tagjait erősítem és sztem szólhatok bármely magyar nevében mert mind1ik liga nagyon is jó, csak nem mind1ikbe van belátásom...
És te meg csak azt tudod felmutatni hogy mekkor indézem... "King vagy"
hát eléggé szánalmas, emelett annyit tudsz felmutatni hogy az 1 év alatt vagy nem tom mennyi alatt több ligád volt mint másnak cipője...
Azért ez sejtet valamit nem?! Vagy lehet neked van igazad és rajtad kívül mindenki defektes és te vagy a trenden kívüli...
De ha ez igy van, mi a francnak kell itt ömlengeni, én személyszerint nem vagyok rá vevő de ahogy láttam tegnap sokan pártolták ezt az álláspontot...
Vagy mi van a csajszival, inkább vele tőrödj!!! Vagy ez megint vmi kamu?! Esetleg nosztalgiábol feljöttél utoljára hogy még megmutasd ki a Jani?!
Sztem el kéne gondolkoznod kicsit, nem is kicsit nagyon!
Ui.: A zoknit és a kitűzőt még mindig neked adom ha kell, mert te vagy a King! :PPPPPP -
#10804 Gz :)
Én ec4 ről ec7re mentem fel, megvan a role, megy a pq, minden szép és jó <3
GZ mindenkinek, és grindeljetek még, hiszen az eventnek nincs vége ;) -
#10803 grat Peti a hm hez! -
#10802 Hát, ha 166% 11 óra alatt jónak számít. Akkor összegezve igen:)
További szép estét, és jó kockulást aki játszik! -
#10801 Megint egy event amiről lemaradtam...
De azért remélem ti haladtatok szépen :D -
Norbi300 #10800 nah srácok én ma ráhagytam hivatalossan is a 9d-t
mostantól egyik barátom játszik vele...nagy ritkán a vega Legend
ha bárki jelentené shared account néven akkor jelentse akkor eloszor intimate és sorrynstyle alkuját ami ugyenilyen csak ö pénzért adta át velem ellentétben a lényeg a lényeg megismerkedtem egy gyönyörű lánnyal és vele foglalkozok szómiszó sok szerencsét nektek és ezuton bocsánatok kérek mindenkitöl akivel haragba voltam és ne feledjétek -legend- viszi a karim ne rajta töltsétek ki haragotok..1 szó mint száz sok sikert :) legyetek boldogok :))) -
Lawless #10799 Koszonom a hozzaszolasokat ezzel is okosabb lettem :) -
#10798 Pontosan azt jelenti. A Target üzletlánc viszont nálunk nincs. Szóval kár is foglalkozni vele. -
#10797 Sztem de csak sztem, olyan mint pl WoW card bemész gameshopba és megveszed mondjuk 5000Ft ért és azért kapod mondjuk a kódot amivel 2500coint feltöltesz! Sztem ezt jelenti, számokat nem kell komolyan venni csak hasamra ütöttem:D
-
Lawless #10796 sziasztok skacok mi ez a game card-os dolog acclaimnal...valaki leirna..thx elore is -
#10795 akkor ez szombat hajnal 1töl vnap hajnal 1ig?
-
#10794 Szóval éjféltől Éjfélig? Komoly :D
Hát mindenkinek sok sikert, nekem remélem legalább a 2nd role meglesz :)
GoGo :) -
#10793 aj ez durva lesz.hajrá srácok! -
#10792 Na, valami jó hír. Tuti meg lesz a HM:)
Jó kockulást mindenkinek! -
#10791 Egészségükre...remélem sokan végignyomják elejétől a végéig aztán ritkábban lesz crowded a szerver -
unusual #10790 Hello Bardonians,
Since there was a maintenance on Bardo Server on Thursday and the server was not open all day, there will be a compensation event of 2X Experience Boost for 24 hours on Saturday ( 00:01 AM GMT - 00:01 AM GMT ) with special random buffs for the entire server. Have Fun.
Note: More updates regarding the compensation for the Thanksgiving Gifts lost on that day will be posted shortly.
We appreciate your patience and co-operation.
Acclaim Staff. -
Sixtail #10789 Ahoj Tusy!
Szólj ha utolértél, lehet hogy akkor visszatérek. :P
Btw. Csak nekem írja ki azt hogy:
"Blabla/blabla/blabla/EOD.log - Cannot read EOD.log file." ?
Ezt eventes patch után minden loading screen-nél kiírja. Idegesítő. >_>
(a sok blabla az elérési utat jelenti :) )
Gogo mindenki, písz! ^_^ -
#10788 Jaja ez eléggé gagyi megoldás, de van olyan is hogy Mjút :DDDDD -
#10787 gondoltam esetleg valami menőbb megoldás is van -
Csaprago #10786 Tusy... Kapcsoldd ki a hangfalat amíg belogolsz... :)) -
#10785 00:01 jó a server.Eventes cuccot senki nem tudta felvenni,ninden kihalt 5-6 ember van.Kiváncsi leszek a kárpótlásra. -
#10784 lol Nem volt elég nekik fc7-cs1-ig dungeonokban szentségelni mert valaki bénázása miatt bukták a passokat?
Kicsit más téma...még senki se próbálta eltüntetni azt az idegesítő zenét a login screen alól?Csak mert én már nagyon unom -
#10783 Egy ideig nem történt semmi, csak Manic ott ált és intézkedett amit tudott, de most bann jár érte accem. -
#10782 Ja, ezt nem lehet már... helyette sok CS++ FC PQ-t csinál egy kis bug segítségével... bug exploit FTW! >.< -
#10781 A nyavajások nem képesek működő szervert csinálni,de a csalások visszaszorításában fejlődnek.Tavaj ilyenkor frankón megszedtük magunkat a meglepikkel egy laza visszadátumozás után. -
#10780 A Thanksgiving-es buffnak nincs köze az ajándék itemekhez egyébként... -
#10779 Tudom h csak aznapit és 1acconként 1karakterrel.
Mind1, nem szóltam^^ -
#10778 Csak aznapi ajándékot lehet kiváltani és azt is csak egyszer acconként szerintem. -
#10777 Petya: én se értem az egészet ^^
Zoli: nem,most engem is zavar ez a kis "baki".(És kb mindenkit,aki ma ide írt...)
Csápi: irány az ágy,neked ilyenkor már lövik a pizsit,nem?holnap korán kell kelned
Dózi az előző hszből faragatlanul kihagytalak,pardon.Én is örülök,hogy újra köztetek vagyok. -
#10776 Tudod, van az az ajándék buss aminek valami Thanksgiving volt a neve, az a csirke :)
Kaptunk olyan epit is, lehetséges hogy azért nem tudtam tegnap kiváltani az ájéndékot mert nekem nincsen már olyan buffom? :) -
#10775 Csak én nem tudom ezt értelmezni? -
#10774 Hát ez tényleg szép.. http://9d.freeonweb.com/page.php?2
Amm én simán végig grindelem ha kell, de holnap suli szóval nem tudom :(
de simán megoldom és akkor lesz +4szintem :D
Holnapra az egész játék behal, enyi volt :D
Jön a vgm és egy shotival fejbe lő minden playert és a játékosok a falnál állnak :D kivégzés :D
De sztem akkor büntetél ha éjjel van és pont akkor amikor másnap iskola vagy valami.. kerek szopatás.. mondjuk szerintem ezzel nem fognal most megállni, lesz owned :D meg aláznak minket :)
De én az xp Cardot sajnálom :(
Jól jönne ...
Amúgy tegnap megpróbáltam kiváltani azt a pillt de nem engedte, azért mert nem volt Thanksgiving buffom? :S -
#10773 Huráá \o/
xD
Amúgy csak én nem bírom ki 9D nélkül? XD -
Csaprago #10772 hát... Megérezte, hogy vissza akarsz jönni :) -
#10771 Szép...visszajönnék játszani,erre behal bardo... -
kalidor #10770 Tényleg nagyot alkottak ma...Sehol semmi még mindig és honlap is behalt. :)
Csak gratulálni tudok nekik. -
#10769 Terrorcode :D
De már Nirvanán :DDDD
Remek, csak hogy végkép ne lehessen játszani!
Sztem holnap, ez már nagyon igy néz ki...
\o/ FakkLAME \o/
Marad a Mónika Show^^ meg késöbb BK :))) iam lovin it...NÁT -
#10768 Persze hogy jó, csak lehessen rá alkalom, ja és hogy ne hagyj le annyira Te piszok! :D -
Szid #10767 csak kockáknak :)
múltkor csak 6 órát bírtam ki :) -
#10766 Dehogy nem, jó az a grind^^