• P0Th3aD
    Énis eléggé régen kezdtem, akkor Fc volt a legmagasabb szint vagyis Cs1, de akkor is volt küzdelem bár fele ennyi vagy még kevesebb! Akkor volt egy ien hogy egyfolytában dczés, nem 2 hetente hanem kb 30 percenként, meg olyan bug is volt hogy ha nem a mob támadt meg hanem te mentél neki akkor kb a 3. 4. után hibaüzenettel kivágott!

Amint azt irták elöttem is sokkal elszántabbak, eléggé ráállt a coin osztásra és fosztásra szarklaim, kb az hogy hogyan műxik a szerver nem érdekli őket, csak tejejj!!!
    És a sok sok tejelő, mert biztos van egy kettő (én is erősítettem még a válság elött a tábort) kihozza a kapzsiságot!!!
    Sztem így van most ez, bár nem játszottam már legalább 5 hónapja!
    Még az sem tetszett hogy előrejutásnál sok xp kell, ez még nem is lenne baj de ha 30-40 szintet kell ugy megcsinálni hogy közben 0.04 mondjuk a legjobb amit egy szánalmas dupla eventen kaphatsz és esetleg még Terrorkód is vagy töménytelen ember, mob hiány tetéz...
    Nos én nem tartoztam sosem ezeknek a kitartó embereknek a tagjai közé, akik bírták, bírják is , uh maximális tiszteletem az összes ien embernek!

Viszont ha már a max szint emlekedett 30-40 lvl-t talán lehetne az xpt is emelni, hogy ne kínszenvedés legyen a gém, mert ugye már drop-ok sincsenek amik elvennék a kevés xp hátrányát...