21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#10445 Ezért jövök vissza játszani 2 év után? hát bazd+ xDugyanezt érem el wowba is xD itt is dc van félóránként xD -
#10444 Hát nem de legalább grafikonosan is ábrázolva van hogy nem mennek a szerverek, ugye mien jó?!
Én tuti jobban alszok tőle, uh ty Six :D:D
Kb sztem ebből már csak holnapra lesz vmi épkézláb játék, uh részemről erről ennyit... -
#10443 Ez mind szép és jó szép zöld egy kis pirossal de ebből nemtudom meg mikor tűnik e a terror kód -
#10442 Nos ennyi, van amiben nem változik a világ, még így virtuálisan sem :D
De ha jó társaságba csöppensz akkor még ezeket is elnézed mert legalább jó emberek között vagy és telik az idő, drop hiányában egy jófajta ally chat gyorsabban elröpíti azt a 4-5órányi grindet azért a 10% xpért :D:D
De benéznék már énis csak kíváncsiság képpen, mi mennyibe kerül, kivel mivan, talán még ölnék is mobot, mondjuk úgy 5-t!
Annyi még belefér a költségvetésbe, és azalatt tán nem is unom még meg annyira gémet hogy megint betünjek vagy 5hónapra! -
Sixtail #10441 Nyugodtan lehet aludni vagy bármi mást csinálni.
Event holnap lesz (elvileg), és sztem a szerver sem lesz egyhamar megjavítva.
Aki tájékozódni akar a szerverek állapotáról, az megteheti itt:
9D Server Status Page
Az a pár ember, aki bent van, azok nyilván GMek és tesztelnek.
Jó éjt all! -
#10440 "Kb mapot sem szabadott váltani mert akkor is kidobott és vissza sem tudtál jönni."
Nah ez ismerős nah ebben az egyben nemváltozott 2 év alatt se a szeró most így belegondoltam -
#10439 Nos ha üres is akkor is pleasant van kiírva, uh ezen ne lepődj meg!
Amugy szokott olyan lenni, hogy ha mázlid van akkor bent tudsz maradni ien errorcode-nál, volt már rá példa.
Ment az event de aki elötte vagy közben akarta beloggolni az már nem tudott mert annyian voltak bent vagy vmi hiba volt!
Kb mapot sem szabadott váltani mert akkor is kidobott és vissza sem tudtál jönni...
Most is csak ennyit lehet tenni hogy vársz vársz és esetleg vársz
Még jó hogy van egy fórum ahol kibeszélheted ezeket a dolgokat addig is megy az idő 1-1 szerver ránézés közben?! :)) -
#10438 De azt nem értem h akik perpill fennvannak a szerón azok h a tökömbe mentek fel? vagy azóta fenvannak?
Mert vannak egyketten fenn mert ugye nemüres a csík a szerver neve meelett. -
#10437 Énis eléggé régen kezdtem, akkor Fc volt a legmagasabb szint vagyis Cs1, de akkor is volt küzdelem bár fele ennyi vagy még kevesebb! Akkor volt egy ien hogy egyfolytában dczés, nem 2 hetente hanem kb 30 percenként, meg olyan bug is volt hogy ha nem a mob támadt meg hanem te mentél neki akkor kb a 3. 4. után hibaüzenettel kivágott!
Amint azt irták elöttem is sokkal elszántabbak, eléggé ráállt a coin osztásra és fosztásra szarklaim, kb az hogy hogyan műxik a szerver nem érdekli őket, csak tejejj!!!
És a sok sok tejelő, mert biztos van egy kettő (én is erősítettem még a válság elött a tábort) kihozza a kapzsiságot!!!
Sztem így van most ez, bár nem játszottam már legalább 5 hónapja!
Még az sem tetszett hogy előrejutásnál sok xp kell, ez még nem is lenne baj de ha 30-40 szintet kell ugy megcsinálni hogy közben 0.04 mondjuk a legjobb amit egy szánalmas dupla eventen kaphatsz és esetleg még Terrorkód is vagy töménytelen ember, mob hiány tetéz...
Nos én nem tartoztam sosem ezeknek a kitartó embereknek a tagjai közé, akik bírták, bírják is , uh maximális tiszteletem az összes ien embernek!
Viszont ha már a max szint emlekedett 30-40 lvl-t talán lehetne az xpt is emelni, hogy ne kínszenvedés legyen a gém, mert ugye már drop-ok sincsenek amik elvennék a kevés xp hátrányát...
-
#10436 boccs most néztem utána a legnagyobb kari nem lehetett floral crown Golden blossoms-t akartam
-
#10435 amikor én játszottam még rendszeresen dc kb hetente 2x volt komolyan ez ahhoz képest szánalmas bár igaz akkor még nemvolt ekkora world meg a legmagasabb kari őőő hanyas is volt? jah Frolar Crown 4 -
#10434 Hihi, jó és találó ez a Terrorcode -1 :D
Csak az a baj hogy nem lehet tőle belépni, amugy sztem régebben azért nem volt ennyi "jó" event mert kb megfelelően működtek a szerverek nem volt ennyi leállás, hiba Terrorcode :)) stb stb
Bár most sem jobb uh ezért tolják orrba szájba a super xps ien oan kombinációs eventeket, de amint azt igazolja az élet szarklaim terver isten végez mi meg nem játszunk :D
-
#10433 Régen jól működött de ha jól értem ez rendszeres régen csak ritkán volt ilyen event de akkor az időeltolódás miatt hajnal 1 től hajnal 3 ig dupla xp péntek szombat vasárnap de úgy h nem péntekről szombatra virradólag hanem csötürtökről péntekre kezdődött. -
Nitus88 #10432 Hali.
Látom megint jól sikerült az event.... :) Lassan lehet nem ártana kedves acclaimnak csinálni egy stabil rendszert. Bár nem értem mért csinálnak ilyen "eventeket" amikor tudják h nem megfelelő hozzá a szerver... -
#10431 Szerintem márt jó csak nincs pofájuk elindítani mert jól elbaszták ezt a napot,holnapra előrukkolhatnak valami kellemes eventel mert én személy szerint sokat buktam a mai napon ugyhogy fél napos 4x est kérek a pofáámba legalább. -
#10430 Fasza Bardo van de mellé egy kis Terror code minusz egy is xD -
BrightSky #10429 Már megint Bardo.
ReszegKoldus: alkalomadtán folytatjuk, most döglenek a nyulak.
De örülök, ha jól vagy. -
unusual #10428 Terror code -1.....Fakklaim!!!!! -
#10427 Amúgy durva 88-as patch pfu
Amikor én abbahagytam akkor azért imádkoztunk h legyen már végre 25-ös patch vagy 27 nememléxem mert valami nagyon elvolt kúrva és vártuk a megváltó javítást xD -
#10426 De legalább a nirvana ra fellehetne menni ha már bardo nincs
-
#10425 Én márt magamat sajnálom -
Fenyi111 #10424 Sziasztok!
Én már sajnálom ezeket, ahányszor kitalálnak valamit ami végül is nekünk jó....
valami mindig közbe jön :)))
kitartás -
#10423 Nah mindeggy akkor kezdjük előről xD
Én Anthraxus vagyok Alias Sensei_san(ha minden jólmegy xP) a Nirvana szerverről.
Ha meg nemmegy jól akkor folytatom a karit a Bardo-n amit szombaton kezdtem Most Oc 3 Neve Meloona.
2 éve abbahagytam de mivel perpill netgondjaim vannak így wow-ozni nemtudok gondoltam folytatom a 9d-t ahhoz nemkell olyan stabil net(bár a régi netem se volt a legjobb).
Ennyi xD -
#10422 Az Én postomra írtam de mindegy... :) -
#10421 az a régi sajna már egyik sincs meg de ha szerencsém van akkor Sensei_san ha szerencsém van visszakapom. -
#10420 Haha jó a karakter leírásod -
#10419 Látom nemleszünk jóban de mindegy egy idézet az ÉN előző hozzászólásomból
"nem a 9d vel kapcsolatos"
Mindeggy... -
#10418 Ha oda írod, akkor meg ne várd azt, hogy esetleg ne lehessen félre érteni!
(De ennek már megint semmi köze a 9D-hez) -
#10417 Amúgy ez olyan dézsavű bár nem a 9d vel kapcsolatos hanem miután ráhagytam a 9d-t elkezdtem wow ozni (persze törtön xD) és az a szeró amin vagyok elég gyakran dc-s nah tehát 2 év után újrakezdeném a 9d-t erre nem dc-k vannak? xD -
unusual #10416 ikszdé :-) -
#10415 Amúgy nem nevettelek ki az Ikszdét mindig oda fogom rakni úgyh majd hozzászoksz xD :) -
#10414 aszittem csak 4-6-ig mint mondtam 2 éve nemvoltam ebben a játékban xD És a főoldalon csak azt a feliratot láttam h péntek szombat vasárnap 4-6ig dupla xp. -
#10413 Anthraxus: Előbb nézz utána a dolgoknak mielőtt ki nevetsz, Az Acclame mára 7 óra eventet ígért 16:00-23:00-ig és 18:00-20:00-ig 4XP-t. De természetesen ez is csak bevétel szerzésre volt, hogy minél több prémiumot meg xp kártyát vegyenek az emberek. -
Sixtail #10412 Aki a kicsit nem becsüli...
Amúgy az a pénz amit keresek, az 90% manual meg elix.
200k/drb int4es manualokkal is szedtem már össze több mint 6kkt 1 nap alatt. :P -
#10411 de viszont újra error= -1 xD -
#10410 Van Bárdő xD -
#10409 gondolom nem FD lvl en jön be droppokból neked a 3mill naponta.Igaz én nem standolok 500k alatti cuccokat megy npc nek.Nem jön nekem be az hogy kiüljek 5 bd fegyóval és 100k each en standoljam fél napig mire 2 őt megvesznek.Én maradok a sajátos pénszerzési módszeremnél egy parányit erkőlcstelen de hát ez csak 1 játék -
#10408 mien 7 órás event? xD -
#10407 Ennyit a mai 7 órás eventről, köszönjük meg Acclamenak szépen. Természetesen majd holnap is jól el cseszik, ahogy szokták.
Hát, eléggé nehéz IM nélkül szerezni bármilyen "jó" dolgot, a mostani gémbeli "milliárdosok" sem droppból hanem XP, Item kártyából meg Scaleből szedik a pénzt. De ez meg az Én véleményem. -
Sixtail #10406 The GMs are doing their best to bring Bardo back up as fast as possible, and we will attempt to run the event for Bardo as soon as possible, if not today, then tomorrow.
But this has now brought the Bardo issue to those on high, and it has been promised that it shall be corrected.
Warriors, if this small failure is what it takes to ensure a complete repair, or even a new server, I shall suffer and endure it whole-heartedly.
I feel your pain.
By 9D Hermit.
Akkor ideje elkezdenem RE5-öt. Bár valamit csináljak is, a sima várakozás már unalms.
Made:
Akkor az az új gémer nagyon nem tud gazdálkodni vagy csak síkhülye a bizniszhez.
Nekem naponta min. 5kk folyik be standolásból, 3kk min. sima droppokból.
Ez 8kk naponta. Ha az átlagot nézzük, kb 15kk naponta, folyamatos standolással. Ez persze nem CS, de szerintem CSn még ne is akarjon senki multimilliárdos lenni.
WTbe már nem éri meg menni, ez igaz. Ott van most GC.
A "jó kari" nem fog csak úgy az ölembe pottyanni, dolgozni is kell érte.
CS1 manapság kis szintnek számít (legalábbis sztem), szóval még szép, hogy nem lesz meg minden überjó cucc neki, amit a játék kínál.
IM cuccok blabla, sok gémert ismerek, akik nem IM függők. Igaz, nehezebb nélküle, de senki nem fog belehalni, ebben biztos vagyok.
Az egyetlen dolog, amit jól elcsesztek, az az új support hozzáállása. Az egy epic fail minden oldalról nézve.
Na ez az én véleményem. :P