9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ToshiBá
Ryo... Amilyen hülyeségeket írsz most téged is bannolni kéne népbutításért, vagy a butaság reklámozásáért. Ha 1 embernek van 2 accountja azt sem lehet bizonyítani, hogy a haverja nem a mellette levõ asztalról tolta-e(dinamikus IP például). Nem tesz jót Neked az a környezet amiben vagy.<#nevetes1> Ez dettó ugyanaz a vonal, mint a "hekkervagy".

Live: DoZeR 982

ez a bann dolog hülyeség már elnézést
hónapokig játszottam két géprõl, sõt még húztam is a másik karimat <#banplz>
nem foglalkoznak ettõl sokkal nagyobb horderejû dolgokkal sem!

GC1 ig nincsen reklám csík.

Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.

Még1x: accountot meg lehet osztani, csak power lvlezni tilos.
Meg EGY ember nem lehet bent 2 karin egyszerre!!!!
Amúgy meg RYO, sokat nem tudsz a te hõn szeretett leadereidrõl...de szerintem ahogyan látod 1. Bloodlust elég pici, mert mindenki utálja õket, 2. zmaster minden roarjában BPbe hív mindenkit - pedig szar karija van - meg õ is suta - csak mivel acclaimcoins ingyen szerzi, valamilyen hacknek köszönhetõen - nekem megmutatta - amiatt sosem hal meg, és a szerver 90%a utálja õt.

z tudása: Warrior buildje tõlem van, nuker buildje ThorHeHetõl van...egyedül semmit sem ér el( A pénzét onnan szerezte, hogy mindenki átbaszott és behúzta a pénzüket, persze ezeket rólam mondogatja - de senki se hisz neki... ki hinne egy hazug embernek? - egy utolsó csaló az-az ember...

Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.

inter15
LoL ez a reklám mizéria mióta van ? <#levele>

Egyébként az az érdekes benne hogy egyik karimnál van a másiknál nincs !

nem hoppelék...amúgy tök jó fejek veled lehet "köcsögök" voltak de velem jó fejek. Am akkor is Bannolni kéne...remélem GM ek csinálnak vmit..

http://1234sdsdsdsd123.mybrute.com

Nemtom ezen mit vagytok felháborodva, minden nagy karinak legalább 2 accountja van amit karmatradere, piacolásra vagy éppen warra vagy SvS re használ.

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

szerintem épp ez a rossz benne, hogy ismerõse logolt be rá. ez alapján shared account nem? ami szabályellenes
látom RYO a hülye bandleaderedtõl(Hoppeltõl) és a hülye BMedtõl(zmastertõl) te is tanulsz pár baromságot.
Acclaim Ruleok: LEHET 2 Karid, Be lehet Logolni rajtuk egy ugyan azon idõben - és használni is lehet - de nem érhetsz el vele unfair advantage-ot, mivel Gforce nem 2 gépen volt, hanem 1 ismerõse logolt be rá, ezért semmi rosszat nem tett, ha az ismerõse lvlezte volna, akkor bannolnák õt.
Tehát: Nem lehetsz bent 2 géppel - és nem lehet nem fer dolgokat elérní úgy, hogy be vagy logolva 2-vel, de itt nem Gforce van 2 géppel logolva. És nem is grindrõl van szó...tehát semmit sem tehetnek a GMek...(Ha az IP ugyan az lenne is, akkor se lehetne semmit sem csinálni, mert 1 hálózaton több ember is játszhat.)

BoT hyb van fent

hehe, írtam a srácnak rakjon fel bot warriort is 😊
akkor bocs http://www.youtube.com/profile?user=coffevui&view=videos
ird be ezt 😊

Nem hozza be a linket, de tudom, hogy vannak videók. Csak épp a bot warrior skilleket nem mutatják. 😞
De ezt meséltem, hogy küldtem képet supporta, hogy mindketten kétszer regisztráltak. A gmnek annyit kellett volna tennie, hogy benéz svsre, hogy leellenõrizze mi van.
cucc00 Gfoce,Gforce2 egy és ugyan az mindenki tugya GM ek is
És bann lesz belöle...

am itt meg tudod nézni a skilleket szerintem it jobban meg mutatják
it vann nuker skill is Skillek

SPAM xD
Miért nem lehet itt szerkeszteni?
Bár egyébként szerintem tényleg hülye volt a taktika. Nem kellett volna kis bandokat csinálni. Fõleg úgy, hogy Stinger az utolsó 10 percben logolt át. És nem tudott tudott threatelni.
Hopp, pont akkor írtad mikor én is. Ebbõl bann? Nem. Ezt mondtam, hogy a gmek szartak az egészre. Gforce és Sarah is két karakterrel volt, csináltak valamit? Semmit.
Látod Ryo, ezt megmondta UF már mikor, hogy vissza lesznek sírva war miatt, meg amiatt, hogy hogy a blackek semmit se érnek UF/Des nélkül. És már azelõtt leléptek a tagok, hogy elkezdték támadni õket. Éppen ezért volt sikerük, mert már nem volt ki visszavágjon.
Ebööl is bann lesz lehet ;D

inter15
Megyek Law csinalok egy karit GyogyApo vagy HolleApo lesz a neve.

Keress meg !

Hát..nekem mind1 amikor én voltam HT-s akkor kb 80%al kevesebben jöttek..meg most nem Fc Cs ek Gl,HM ek jöttek ellenük de az tény h kevesen vannak...de amikor volt UF akkor legalább nyertünk WAR-t!
Most majd probálok lelket önteni a Black clan ba mert lol 1 szar wart nem tudunk nyerni csak ha GM uti a _Hermitet? inkáb jönne vissza az UF,Des és nyernénk War t !...

Fed várj ark marad remélem nálunk ugyanis nemhiába toltuk egybe 1 évig 😊

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

hehe halod tomi gyere visza nirvanara...ott van a melo most én is újra keztem gamezni! és írj whispet

ToshiBá
És most már azt is tudom, hogy miért zaklattak sokan, hogy nincs-e a Nirvánán karaterem...<#nevetes1>

ToshiBá
Azt se felejtsd el, hogy sokan lemorzsolódtak most ebben a pecsvárós/hekkervagy!-os idõkben! Mindenhonnan.

inter15
Pedig gondolkodtam rajta hogyan lehetne jól seggberúgni Téged <#worship><#worship>

Csak, hogy felvilágosítsalak RYO, HT ellen sokkal több ellenfél volt az SvSek elején. Plusz, 1 FullNuker bandot el is veszítettünk, mert õk akarták az egészet maguknak. Ellenünk volt akkor BIO, JKD(Ami kb akkora volt mint most az SR), Elites,meg 1 rakás fehér/fekete liga köztük UF, DarkSoldiers akik DESTINYsek most, meg még sokan.(Kb 1,5x annyi ellenfelünk volt.) ( Annyi különbséggel, hogy kevesebb volt az Fc-CS, de a támadók mennyisége több volt mint a mostanin.) Mert most a Military base-en volt mindenki, de még régebben ugyan annyian is voltak a belsõ hídon.(HT amúgy 3x annyi volt mint most volt az UF.) Amúgy meg semmi taktika nem volt UF játékában...Csak hülyén be pillezték magukat és semmi taktika...és nagyon kevesen is voltak(Hála annak, hogy rengetegen kiléptek UFbõl amióta BPbe instant PK vár az összes UFesre.)
És amúgy a band war DEST és a régi HT között azért alakult, mert segítettek nekünk régebben páran.(Ami ugyan úgy megtörtént most UFal.) És Védõnek sokkal egyszerûbb lenni, csak UF hülyén játszott...Semmi támadás nem volt bennük.(Nálunk Vic, én és 1-2 nuker folyton gyakta a frissen érkezõket - amitõl a benti ellenfelek mennyisége lecsökkent és nem jött nekik support.)

Arkangel: Fehéroldalon van 1 szép WT band, black oldalon meg van a FeketeSolymok ami nagyon idõs liga, szép emberekkel, de van pár kisebb liga is mind2 oldalon. ( Meg van az unicum(white liga) de nem látok sokat közülük.)

inter15
Szia LAW !! 😊

Hát nem Te 😊

A munkatársam fia volt a bünös

ki az FC-s karid? és ki foxtott meg mindentol?

Szerintem egy játékban HAVERRAL ne oszd meg az accot..
Majd akkor amikor már úgy érzed, hogy BARÁT....<#worship>

inter15
Már a haverokban sem bízhat az ember.Tegnap felnézem a Nirvana (idén még nem voltam fennt)-ra , és az FC-s karim ott van meztelen Zs nélkül <#merges2>

A Bardon van valami épkézláb magyar guild ahova be is lehet kerülni ? Csinálnék egy nuker karit.

UFel volt a Yakuza és a MrocznaHusaria, nem tudom hány taggal. Destinybõl csatlakozzott 3-4 ember.
UF ellen volt 16 band/liga, plusz még egyéb bandek és emberek, akik csatlakoztak a ligákhoz az svsre.
Én is ezt mondtam...
LoL én is ot voltam és az egész Server volt ott(Bardo)
Anno ti is elveszítettétek volna a Forest ha enyien jönnek sztem..

Elites egyedül soha az életbe nem szerezte volna meg
Elitesnek? Talán Bardonak.
UF ELVESZÍTETTE A FORTRESST! BIG GRATZ ELITESNEK!

És ha jön a def ruha is? Alsó+felsõ=600def 😞
Ez mind szép és jó😊
De ha már új skillekrõl van szó akkor nem árt belekalkulálni a nukerek új skilljeit is..És mivel nem tudjuk pontosan h melyik kaszt milyen új skilleket kap addig erõs kijelenteni, hogy " ezek a shieldek 2 smashbõl szét törnek"
Ezzel azt akarom mondani, hogy nem tudhtaod NUKEREK milyen új skilleket kapnak...

Ne legyetek hülyék😛,
A nukerek azért olyan zsírok mert a shieldjeik kibírják a dmgt. a GB7 és az OC1es, de ha kapnuk új skilleket, és erõsebb fegyvereket, ezek a shieldek 2 smashbõl szét törnek, utána bb nuker(kivéve ha HP/Cons buildes, de akkor azt meg szétkapja az ess nuker.)

ZzoleE
GZ 😄DD

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

LOOOOOOL
Mint ahogy FS-ben sokan tudják elég nagy makker vagyok hefeiben(sokszor botlok olyan standbe ahol 1-1 nullával kevesebbet írt ki az ember mint amennyit akart😄😄)
Mai napon eddigi legnagyobb nyereségem történt:

Igaz nem Acclaimnál volt, de ez sem rossz😄😄
Aki nem érti a kép lényegét annak elmagyarázom:
Vietre megérkeztek a lvl7 elixek, annyit érdemes róluk tudni hogy:
lvl7str-200+kk,lvl7dex-150+kk,lvl7wis-150kk+,lvl7cons-125kk+,lvl7ess-100kk+)Azért tudtam csak ennyire behatárolni az árakat mivel Viet az a szerver, ahol nagyon nagyok az árkülömbségek(vhol egy gb wd+8/9 100kk, vhol meg mondjuk 250kk)
És ugye azt gondolom lehet azért látni hogy a táskámban egy lvl7 ess lifeg, amit kb fél órája vettem meg 10kk-ért(van 1 olyan érzésem h lehagyott 1 nullát <#mf1><#vigyor2>)

ZzoleE
nagyon jó, semmi nem fog változni 😞

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

Fasza
Nukerek továbbra is szétrúgják mindenki seggét
skrimer
1-3! sosem felejtem el😊 amugy van hogy 4x is van ,bár nemtudom ,hogy ez baron is íigy van-e.további szép napot😊))

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

ToshiBá
BluFlash

Site Admin

Posted: 14 Nov 2008 21:22

The stat system that the Korean and other versions currently use will not be implemented in our version. The Korean version experienced a huge backlash from the community, and we decided that it would be best not to start altering stats that some of you have been playing with for 2 years.

Ennyit a statváltozásokról...<#boxer>

Akkor Dec.1 én kijönnek az uj skill ek stb?

már el is felejtettem hánytol van Nirvanan 2xp? 1-3 or 2-4? 😊 persze korán reggel amikor még Bardo alukáll 😄 !

sherlock1
gamestaros Gyu? <#wow1>

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Nova910
Ja, utóirat: Gyu-nak meg üzenem, hogy ha már volt olyan kedves, és megpattant õ is, akkor adja vissza a flower band master jogát Manócskának. Elvégre õ alapította, és õ adta át a jogot Gyu-nak.

_El_Diablo_, Blod Demon, Bardo, Dark_Rebirth_of_Hungary league\'s master