--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
"esetleg megállás nélkül PKzzák a másikat, KSelik, és szopatják minden lehetséges módon, akkor szerintem az a valaki nem nagyon élvezheti a játékot"
Nem hinném, hogy a holtponttal ilyet csinálnának.
"De ha valakit folytonosan cseszegetnek a játékban, trágár kifejezéseket írogatnak neki roarban, PMben, akárhol"
Ezt viszont elképzelhetőnek tartom, meg azt is, hogy oka van :)
Magától értetődő, hogy hozzátok képest kispályás vagyok és eltörpülök, de valahogy engem "sose" cseszegettek, nem káromkodtak nekem roarban, pm-ben, de az is lehet, hogy csak azért mert nem adtam rá okot. Most fel lehet hozni, hogy nem pk-znak mert nem megyek bp-re, így van, de bp-n kívül se volt semmi ilyen káromkodás meg hasonló szörnyűségek. Tudom, hogy ti nem kedveltek, sose törekedtem és nem is törekszem rá, hogy bárki megkedveljen a játék során, aki mégis megtette az keresse fel kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, mert biztos van olyan, aki komolyan kétségbe vonná az illető szellemi képességeit.
Egyébként teljesen igaz, hogy mindenki azt jelenti, ami őt zavarja, de a módszerek...szóval nem mindegy, hogy x azért jelentgeti y-t mert nem kedveli, esetlegesen még ki is provokál dolgokat, hogy legyen mit jelentenie, persze akinek nem inge...
Viszont ha ettől eltekintünk, akkor meg elég furák az emberek. Pl. érthető, ha az ilyen külső dolgok, pk, ks, ellen szeretne tenni, de valaki csúnyákat ír? És? Írjon amíg el nem kopnak az ujjai
Ok nélkül amúgy se nagyon szokott szerintem ilyesmi előfordulni én meg nem adok rá okot.
Six: örülök, hogy írtál, mert érdekel a véleményed, nem tudom honnan vetted, hogy nem.
BrightSky: a tiéd is érdekel, kösz jól vagyok