9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nova910
Nem is mondtam egy szóval sem, hogy haragszok rád, vagy razira, csupán annyit, h Imi könnyen pattog, meg könnyen nyomkodja a leave gombot, ha már mkit áthívott magához. Szerintem ez egy szar húzás volt tõle. Lenullázott minket, csak hogy neki jó legyen. Innentõl nem érdekel a téma. Nem akarom a feszültséget kelteni. Max feloszlatom a ligát, meg törlöm magam a game-bõl. Elment tõle a kedvem. Köszi.

_El_Diablo_, Blod Demon, Bardo, Dark_Rebirth_of_Hungary league\'s master

skrimer
mint írja a jani is,vissza visszajárok mostanában.bár nem olyan mint régen.
Fogynak az emberek😞(
Nem tudom mért,de ahogy közeledik a karácsony egyre több kedvet érzek a 9d iránt.Õrülök ,hogy írtál law😊
na csáó

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

Jani ResPect 😊!jol bírod én már kb úgy 1éve végkép nemjátszok csak a régi haverokhoz lesek fel 1-2 szóra! már nem olyan a hangulat mint régen,régebb mindenki azért játszott mert buli volt most már csak a háborúskodás maradt és a régi haverok akikkel grindeltem már hm-ek, és átmentek más klánokba! nehéz visszaszoknom h játszak! most cs-ezek ha van idom vagy c&c!

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

Law hármunk közül én játszok folyamatosan bár Yunk mostanában feljön néha a nirvanára. Veled mi van,mikor látlak már?
azta kuvva szeva Yunk te meg élx? 1000éve nemláttalak Janival egyutt! jelentkezzetek ! és még -ReTrO- jelentkezését várom aki tud rola valamit írjon pls

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

skrimer
meddig van még a ghost-os event?

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

Én Alapíto tag voltam Nyirlak-al 😄 de töröltem azt a karit
(lehetne vmi kevésbé feszültég mentes téma is )

http://1234sdsdsdsd123.mybrute.com

Nah, én nem akarok feszültséget kelteni, de hozzászólnék...
1 - ami velünk történt, nem hiszem hogy bárki másra tartozna
2 - mindennek meg volt a maga oka(szerintem te is sejted)
3 - az összes aktív játékos eljött velünk együtt ami szintén nem véletlen
4 - én nem voltam alapító tag...

Sajnálom, hogy így alakultak a dolgok; lehet, hogy másképp is meg lehetett volna oldani de mostmár ez van.
Én nem akartam haraggal elválni, uh. természetesen ha tudok segíteni bármiben...bár ez már lehet nem számít...

Ez tisztára olyan mint a csajoknál, mikor padlót fog az ember és utána feláll megint.
Nova910
Igazság szerint nem nagyon izgat, hogy kilépett, engem csak az húzott fel, hogy Raziel-t, meg Xiao-t is átcsábította magához, akik ráadásul alapítók voltak. Na mind1. Ennyit róluk. Annyiszor talpra álltam már, most is menni fog.

ToshiBá
Akkor most már pont a lényeget nem lehet ütni...<#nevetes1>
És gondolom most már érzed azt amit én már 2x éreztem miattatok (vagy legalábbis néhány ember miatt közületek..)<#eplus2>

Live: DoZeR 982

Nova910
Lol. Jól megszedted magad Tusy. Grat. Dózer, ha még mindig annyira utálsz minket, most bosszút állhatsz. Tekintve, hogy Imi barátunk volt olyan kedves, és átcsábította magához a nagyobb karikat a ligából, majd megpattant a band-jével tõlünk. Szép húzás, mit ne mondjak, csak enyhén szólva gerinctelen.

ToshiBá
BluFlash

Site Admin

Posted: 12 Nov 2008 08:38

Ok guys..

If the patch is not out before Dec. 1st... I'll launch a 4x exp. event.

Na most akkor vagy kijön Dec. 1.-e elõtt, vagy 4x lesz... <#nevetes1> mondjuk a 4x idõtertamát nem írja...)

ZzoleE
grat 😛

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

grat Tusy <#nevetes1>

LordTusy

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

LordTusy
ehh Fed téged anno nem ks-eltek HM-ek...<#beka3>
kössz az infót Dóz,19-e az még oké<#nyes>

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

milyen HM? GL? haha nekem CS2õn meglett XD

Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.

ZzoleE
Tusy,szerintem be kell jelentkezned a 9d honlapra, és akkor jó lesz 😊
amúgy Kamcsika intézte a reget 😄

ToshiBá
Nem tudom ki intézte de Nov. 19.-e FS napja... Csak hogy tudjátok. <#email>

LordTusy
lehet csa nálam nem frankó valami,de nálam ez csak 9D forumba visz,nem közvetlen link egy topichoz <#confused>
ha FS fenn van a listán és kell a segítségem akkor szóljatok!(valaki mindíg tudja épp mi a nevem <#beka3>)

ZzoleE
*topikot akartam írni,de már mind1 ;-)

ZzoleE
Gondolom már sokan tudjátok,de aki mégsem annak elmondom: újra van wei list! remélem mûlödni fog, és lesznek jó droppok is 😊
Itt van a topokja.

Erre egyszerû a válasz. Gabi nem akarja megprobálni egyáltalán tgw-t. Ha érdekel miért, kérdezd õt. 😊
Köszönet mindenkinek :-)

@ Dozer - "remélem ezt nem akarod megcsinálni LS0ásnak"
Lol. És nem :-)

Zseblampa, Remeteleelek, Ervenytelen stb. stb. http://holtpont.rulz.hu

Jó a fehér oldalon lenni ^^ Az összes nagy fehér liga most ráhajtott a TGW-re. Szép volt látni, hogy SR, Trinkfest, Yakuza, stb. emberét mind túlütötte a mi mesterünk.
Amíg nem leszek HM1 addig megengedem, hogy a feketéké legyen a TGW 😛
Mellesleg nem értem, hogy miért nem a toplistás Gábornak járna elõbb TGW killer. De persze nem sajnálom Kamitól és Kingtõl sem ...

TeeBooh: Wu-Tang Blue Dragon H12 100%, Holtpont Hero Band [Bardo] Killer of True General Wei

ZzoleE
Grat Zseb a killerhez, nagyon ügyesek vagytok!
és igen, ha ez így megy tovább akkor fekete nem fog több wart nyerni, pedig Kaminak és Kingnek ideje lenne tgw-t kapni :S

Bakker nagyon jólnéz ki a vidi...áááááááááá jönne már ki
HD-vel ijen vidi nincsen? 😄 kiváncsi lennék rá

Kösz DSUN 😊)

Nem hiszem...Pokoli esélytelen már a war black oldal meghalt, fs tagoknak meg számítunk annyira hogy kijöjjenek.Van mostmár tényleg nagyon sok fc+ tagunk ebbõl kettõ volt hajlandó jönni segíteni...^^
ToshiBá
Free. Ezt a patch-et várjuk.<#nevetes1>

@ Zseb Grat! (remélem ezt nem akarod megcsinálni LS0ásnak <#nevetes1>)
@ Kami Ne aggódj! Egyszer Neked is lesz...<#nevetes1>
@ King -------------------II-------------------------

GRAT ZSEB TGWhez!! szép<#taps><#taps><#smile>

LordTusy
Gratula Zseb!!!!<#taps><#taps>

Grat mindenkinek! <#eljen>

WoW micsoda effektek!!!AAAAA
Nagyon jól néznek ki...Kiváncsi vagyok acclaimhoz mikor jön el ez az idõ!!!

u.i.:GRAAAAAATTTT Zseb(2. Magyar HM!!),Ryo(FC!!!),Zoli(fc9!!),Kami(GL8)!!!
GOGO mindenki

BluFlash

Site Admin

Posted: 08 Nov 2008 19:11

We have the translations back, and Indy is working on updating the latest version. We'll be testing all the data and if there are no major bugs, we should be on track to a successful release. The possibility of these major bugs prevents me from announcing an official date, but it will be out much sooner than you all think.

Ejej a végin még Karácsony elõtt kijön?😮
Mindenesetre szép effectek nagyon, kb 2 év múlva meg is érkezik hozzánk, amikor már csak egy kis újítást fog jelenteni! 😞

ToshiBá
*csöpögjetek... Franc ebbe a bzi fórumba! Tiszta acclame! Fizess, hogy szerkeszthess!!

ToshiBá
csöóögjetek kicsit (én már csöpögtem eleget 😊 )

Hibrid skill videók Viet verzióból WT/SF (ez a link)

ja😄😄 lol
Annyira nem tanulmányoztam át tegnap^^

Azt a Kis Szöveget nézd meg 😄

Nézd meg mindegyik HD fegyver😊

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Hát ez tényleg szomorú, és érthetetlen...
Kiváncsi vagyok h aki csinálta az miért csinálta.

u.i.😄oz, nem nagyon vágom mi a lényeg a képeden xDDDD

ToshiBá

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
ACCLAIM-ACCLAIM TE CSODÁÁÁÁÁS!!!....
(azt nézzétek, hogy melyik klán fegyvereit látjátok... Nem az én postom!)

Nos úgy értettem, hogy Holtpontost pkznak. Def boss campelés közben. 😞 Ok nélkül!
Biztos vagyok benne hogy megvolt az oka..Tehát hogy nem unalomból csinálta az az ember az is biztos.Én is pk-ztam már cc-ben de nem azért mert unatkoztam hanem mert altomat lepkzták ott vagy vmi ilyesmi okkal(igaz volt annyi eszem h magamra huzzak 1 maskot)

hmmmmm Azt megértem, hogy a UF/D/Y nem szereti a Holtpontot. De az furcsa, hogy a sólymok is pkznak ccben! Csalódott vagyok. Azt hittem normálisak a sólymok!
ZzoleE
Tusy, itt a tipp: 2068. dec. 24. (szerintem) 😄

LordTusy
ne tolongjunk,ne toloongjunk emberek!<#nyes>
a játkék tényleg valódi,a nyeremény lehet sokaknak nem elég,de tõlem ennyi telik <#idiota>
Tudom,gyenge próbálkozás volt,de mostanság vitázáson és mérgelõdésen kívül semmit sem csináltunk,kéne valami új...senkinek ninbcs valami érdekes kérdése vagy gondolkodtató problémájha a játékkal kapcsolatban?<#confused>

Nah ma elment a kedvem ettõl a játéktól. Most ameddig nem jön ki az új patch addig átmegyek japán 9d-re. Ott nincs olyan hogy nem enged be és ha beenged egybõl dc. Ez ezt játszotta ma 5-6-szor egymásután szóval ennyit ezekrõl az utolsó patchekrõl...<#szomoru1> Majd patch után re.

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Karácsonyra hozza a mikulás a patchet vagy majd a drága fejlesztõknek ad szájára a virgáccsal <#boxer><#violent>

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83