21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#10405 Mostanába elég jó eventek vannak.Igaz a mob drop ot nem kell nézegetni mert felesleges szarclaim full coinra ált rá, ha nem veszel coint akkór sajnos nem sok eséjed van.Belegondoltok egy def set meg normális relikek közepes fegyó kb 200kk na ezt dropból ma márt nem lehet megvenni. De ha esetleg szeretnél 1 jó karit és megveszel mindent magadnak hát 1000kk kéne körübelűl.XP card ról nem is beszélve gondolom sokan élvezik a gyórsabb fejlődést.Tehát vagy tömöd faszclaim zsebét vagy igen csak megnézed hogy mire költesz.Most jön az hogy én soha nem vettem coint,nefeledjétek régen azért volt jó dropp meg megérte wt be járni meg bla bla most ha valaki csak a droppra áll be egy új karival talán cs 1 re meglessz neki a 150 def ruha meg 1 csóri npc +5 weap . Hát de ez van mindenki saját döntése hogy mit csinál.Remélem a hosszú hülyeségem végére a server is megjavúlt -
Sixtail #10404 Linket pls!
Lusta vagyok keresgélni. :D
Jó sztorinak tűnik! :) -
lolkaésbolka #10403 Raktak itt már valakire cowpat-ot a blackek, miután 2 wari, összesen 48 szinttel nagyobbak leölték és mondták, hogy egyen sz@rt? :) Szerintem megtisztelő, ha ennyire fel tudom bosszantani öket, hogy PS-en arra veri a nyálát, hogy -36 lvl karit megaláz. Felkerült 9D hivatalos oldalára is :) Legalább valami történt, a grind annyira szánalmas... :( -
#10402 Igen, de egyez ne felejtsetek el.... Acclaimról van szó :) -
unusual #10401 6x-nek szerintem mindenki tudna örülni! ;) -
#10400 Inább adjanak 6-8 ig 6x eventet mint beszúrnak este 10 kór valami 2x genyt, ráadásul nem sokan szeretnének kockulni márt akkór. -
#10399 nem említettem xD -
#10398 Azt azért ne említsd hogy köpcsön adtad az accod mert -
unusual #10397 Igen,sajnos ez igy szokott lenni. :( Én sem játszom már akkor..... -
#10396 Az lesz kompenzáció, hogy megint be raknak éjjelre valami eventet, amikor természetesen már nem játszok. :) -
#10395 amúgy visszatérve h odaadtam valakinek az accom nem gondoltam volna 2 évvel ezelőtt(akkor kezdtem játszani a 9d vel amikor megjelent maga a játék) és a fene gondolta volna h újra folytatni akarnám. -
unusual #10394 Kivácsni leszek a kompenzáciora :) -
Sixtail #10393 Hehe, akkor lehet enni nyugodtan. :D -
#10392 Hát el mennek most már a fenébe. Hihetetlen, hogy mindig ez van.... -
#10391 bardo redown amúgy írtam levelet h szeretném a karim visszakapni majd kiderül milesz egy fd4-es luohan monk volt
-
#10390 megint trágya -
#10389 Én nemtudok belépni. -
Sixtail #10388 Vagy mégsem, Bardo működik.
Jó eventet! -
Sixtail #10387 Remek, server megint lekapcsolva. :D
Legalább van idő bekészíteni egy kis kaját. :) -
#10386 Már jó a szerver!:) -
#10385 kurva error code-1 -
#10384 Írsz 1 levelet supportnak hogy visszaszeretnél kapni 1 törőlt karaktert megadod a servert az id-d a törőlt karaktered nevét.Az sem baj ha 1-2 infórmációt még megadsz az accodról.Én vagy 3 karaktert igényeltem így vissza és kb 1 nap alatt vissza is kaptam. -
bomb1111 #10383 Hogy is van az gyerekek ?
Acclaim-szarkláim ?
Ha arra gondolok hogy az 56 osok mennyire várták az amcsikat.......Szerencsére nem érkeztek meg. -
#10382 Ezért ne add meg senkinek az accod, ha csak Te tudod abból sosincs baj.
U.I: Bardo megjelent a szerver listában. -
#10381 Nah hi all.
Szép egy ideig ráhagytam a 9d-t kölcsön adtam valakinek a accomat erre kitörölte a karim hát basszus. -
#10380 Azért így jókor csinálnak karbantartást, de végülis tényleg csak hozzák a formájukat. Azért remélem nem csúszik (sokat) az event. -
Sixtail #10379 "Bardo closed for maintenance"
Biztos igyekeznek minél stabilabbá tenni LDt.
Azért remélem event kezdetére minden jó lesz.
23 perc van addig. :) -
#10378 Bemennék, megnézném mi újság a rég nem látott ally társakkal, erre nincs Bardo?! Vagy csak nálam egyedüli a jelenség?! USA szerók jók voltak...
Mondjuk ennyi idő után sem lehet csalódni szarklémba... -
#10377 "esetleg megállás nélkül PKzzák a másikat, KSelik, és szopatják minden lehetséges módon, akkor szerintem az a valaki nem nagyon élvezheti a játékot"
Nem hinném, hogy a holtponttal ilyet csinálnának.
"De ha valakit folytonosan cseszegetnek a játékban, trágár kifejezéseket írogatnak neki roarban, PMben, akárhol"
Ezt viszont elképzelhetőnek tartom, meg azt is, hogy oka van :)
Magától értetődő, hogy hozzátok képest kispályás vagyok és eltörpülök, de valahogy engem "sose" cseszegettek, nem káromkodtak nekem roarban, pm-ben, de az is lehet, hogy csak azért mert nem adtam rá okot. Most fel lehet hozni, hogy nem pk-znak mert nem megyek bp-re, így van, de bp-n kívül se volt semmi ilyen káromkodás meg hasonló szörnyűségek. Tudom, hogy ti nem kedveltek, sose törekedtem és nem is törekszem rá, hogy bárki megkedveljen a játék során, aki mégis megtette az keresse fel kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, mert biztos van olyan, aki komolyan kétségbe vonná az illető szellemi képességeit.
Egyébként teljesen igaz, hogy mindenki azt jelenti, ami őt zavarja, de a módszerek...szóval nem mindegy, hogy x azért jelentgeti y-t mert nem kedveli, esetlegesen még ki is provokál dolgokat, hogy legyen mit jelentenie, persze akinek nem inge...
Viszont ha ettől eltekintünk, akkor meg elég furák az emberek. Pl. érthető, ha az ilyen külső dolgok, pk, ks, ellen szeretne tenni, de valaki csúnyákat ír? És? Írjon amíg el nem kopnak az ujjai
Ok nélkül amúgy se nagyon szokott szerintem ilyesmi előfordulni én meg nem adok rá okot.
Six: örülök, hogy írtál, mert érdekel a véleményed, nem tudom honnan vetted, hogy nem.
BrightSky: a tiéd is érdekel, kösz jól vagyok
-
Sixtail #10376 Hát ha így nézzük, akkor elég sok "anya" lehet ebben a játékban.
Mindenki azt jelenti, ami őt zavarja, ez egyértelmű.
Hány olyan esetről hallottál, ahol valaki teljesen spontán esetet jelentett volna (bármilyen téren)?
És igen, mindenki szórakozni jár ide (gondolom). De ha valakit folytonosan cseszegetnek a játékban, trágár kifejezéseket írogatnak neki roarban, PMben, akárhol, esetleg megállás nélkül PKzzák a másikat, KSelik, és szopatják minden lehetséges módon, akkor szerintem az a valaki nem nagyon élvezheti a játékot.
Ilyenkor 2 lehetőség van:
Szó nélkül hagyni, tűrni és szenvedésnek tekinteni a játékot, ami szórakozás kéne hogy legyen, esetleg kiszállni.
A második pedig : tenni ellene valamit és reménykedni, hogy majd egyszer el is érünk valamit az illetékes ellen.
Ennyi.
Amúgy tudom, hogy te magasról leszarod mások véleményét, ezért nem is nagyon ragoznám tovább ezt a témát.
De jó látni, hogy valami téged is zavar... legalábbis nagyon úgy tűnik. -
BrightSky #10375 Jobbulást! -
#10374 Ezzel nagyjából egyet is értenék (bár az előadási stílussal nem), de én azt hittem egy játékkal általában az emberek szórakozási célból játszanak és nem azért, mert óvónéniskedni akarnak, legalábbis én tuti nem pazarolnám a játékbeli drága, fantasztikusan változatos grindelésre fordítható időt ilyen fegyelmezésekre :D Aki meg anyja helyett anyja akar lenni a többi játékosnak, szerintem rossz helyen van. Ahogy a kedves safe zoneban pk-zóknak se lehet "felróni" amit csinálnak, mert úgy láttam, aki ezt megtette, azt válaszolták, hogy menjen másik mapra, így aztán eszerint nyilvánvalóan mindenki azt csinálhat, amit akar. Most vagy legyen mindenki úgymond fegyelmezve, vagy hagyjanak békén mindenkit, de az mire jó, hogy ha én most elkezdem jelentgetni a káromkodó magyarokat? Semmire. Ha minden káromkodót egyformán jelentgetne mindenki, pl elcsíp egy sugi pulát roarban és már küldi is a képet és nem azt nézi, hogy "ezt írta oké, de nem nekem vagy a ligámnak, akkor nem küldöm be", és szerintem azok vannak többségben, akik baromira csak játszani akarnak és nem azzal foglalkozni, hogy most ki mit írogat. Nyilván csak én látom így, de én nem fogok rosszul aludni attól, hogy xy csúnyákat írt nekem chaten. Persze tudom, hogy már ha a többezer(????) 9dragons játékosból egyet is zavar valami, akkor egyből szankciók szükségesek, legalábbis némelyek szerint. Szerintem a többség határozza meg ezeknek a dolgoknak a menetét. Még szerencsére..különben jöhetett volna valaki, hogy a karácsonyi eventnél miért csak fir tree seedlinget lehetett dropolni, dreidelt miért nem -
szabi34 #10373 Ezt úgy mondod mint ha mindenki ilyen lenne rajtad kívül...
De mindegy én nemakarok beleszólni itt a dolgokba.
További Jó Játékot Mindenkinek. -
zseblampa #10372 Vannak (lennének) a 9d-nek írott szabályai, de nem baj, ezeket ne vegyük figyelembe, mert itt a szólásszabadság a fontos, és aki véletlenül szót mer emelni az olyan sértő vagy zavaró megnyilvánulások ellen (mértéktelen és trágár "anyázás", rasszizmus stb.), amelyek ezen szabályok alapján (is) kerülendőek (lennének), azokat gyorsan le kell ugatni, mert beleszólnak mások létezésébe.
Igazából nekem semmi bajom nem lenne a szólás-, és egyéb szabadságokkal, ha a kedves játékostársakat a szüleik (annak idején) megtanították volna normálisan viselkedni. -
#10371 Így van, ahogy mondod, de akkor már légy oly kedves nem csak kiragadni egy részt, hanem idézd be szépen az egész témát, ahova ezt írtam 1:1-ben, mert elképzelhetőnek tartom, hogy pl ama "néhai liga" tagjai által felkerült oda 1-2 screenshot esetleg olyanról, amikor a holtpont meg akarta mondani nekik miket írhatnak a map chatbe/roarba és miket nem vagy ehhez hasonló.
Ebben tényleg, mi a gyűlölet? Akárki mást is be lehetne helyettesíteni az "ők" helyére, aki beleszól, hogy xy mit írhat a chatbe és mit nem, azt leszámítva, hogy nem mindenki akar ebbe beleszólni. Ha ennyire tájékozott vagy tudhatnád, hogy előzmény nélkül sehova nem megyek "szórni az igét"
De legyen igazad, gyűlölök mindenkit -
BrightSky #10370 Egyszer egy Spangli nevű spammer a következőket írta egy néhai liga honlapjára: nem kell velük beszélgetni, csak lőjétek le őket [ők=hp]. Gyűlölet? Ugyan. Rossz az, aki rosszra gondol. -
Sixtail #10369 Újabb sikeres event után, ma is 3x lesz LDben. (kb 30 percig, mert aztán úgyis megint leáll :D )
A többi mapon csak a skill xp lesz x3.
Szóval, aki nukolgatni vagy buffolgatni akar, az bárhol megteheti. -
cucu00 #10368 EwR warrior [EwR] nuker -
#10367 Van két hasonló nevű EwR egyik nuker a másik warrior csak az egyik neve gondolom -EwR- a másiké meg simán EwR vagy --EwR-- vagy akármi, a lényeg, hogy két különböző kari. -
#10366 hali, talán lehet magasabb szinten is kasztot váltani? mert én régebben EwR el fc PQ ztam és akkór BoT wari volt most meg nuker.