• ReszegKoldus
    Ezzel nagyjából egyet is értenék (bár az előadási stílussal nem), de én azt hittem egy játékkal általában az emberek szórakozási célból játszanak és nem azért, mert óvónéniskedni akarnak, legalábbis én tuti nem pazarolnám a játékbeli drága, fantasztikusan változatos grindelésre fordítható időt ilyen fegyelmezésekre :D Aki meg anyja helyett anyja akar lenni a többi játékosnak, szerintem rossz helyen van. Ahogy a kedves safe zoneban pk-zóknak se lehet "felróni" amit csinálnak, mert úgy láttam, aki ezt megtette, azt válaszolták, hogy menjen másik mapra, így aztán eszerint nyilvánvalóan mindenki azt csinálhat, amit akar. Most vagy legyen mindenki úgymond fegyelmezve, vagy hagyjanak békén mindenkit, de az mire jó, hogy ha én most elkezdem jelentgetni a káromkodó magyarokat? Semmire. Ha minden káromkodót egyformán jelentgetne mindenki, pl elcsíp egy sugi pulát roarban és már küldi is a képet és nem azt nézi, hogy "ezt írta oké, de nem nekem vagy a ligámnak, akkor nem küldöm be", és szerintem azok vannak többségben, akik baromira csak játszani akarnak és nem azzal foglalkozni, hogy most ki mit írogat. Nyilván csak én látom így, de én nem fogok rosszul aludni attól, hogy xy csúnyákat írt nekem chaten. Persze tudom, hogy már ha a többezer(????) 9dragons játékosból egyet is zavar valami, akkor egyből szankciók szükségesek, legalábbis némelyek szerint. Szerintem a többség határozza meg ezeknek a dolgoknak a menetét. Még szerencsére..különben jöhetett volna valaki, hogy a karácsonyi eventnél miért csak fir tree seedlinget lehetett dropolni, dreidelt miért nem