• ReszegKoldus
    Panem et circenses!
    Nem akartalak bosszantani a videóval, valóban amikor láttam a filmet eszembe jutott egy kínai mmo-ból való karakter
    Itt nincs semmi gyűlölet kampány, se ellentmondás, mert ha nem tűnt volna fel én alapból semmit nem írtam a holtpontról, amíg itt meg nem jelent megint ez az egymásnak beszólogatás, meg én hoztam 8 nukert, te 5-öt, x ekkora szintű y akkora, elmenekültél, miért nem öltél le 2 perc alatt...

"Legalább annyi lenne benned, hogy belépsz a játékba és BP-n próbálsz alkotni valamit a HP ellen, mint a többi valamirevaló ellenfelünk. Ehelyett csak ugatsz a fórumon..."
    Szerintem teljesen nyilvánvaló volt eddig is és most is számodra, hogy cseppet sem vonz a játék pvp része különösen a chi kungot használók miatt, persze lehet, hogy ezen mostanában javítottak valamit és lehetne venni minden földi jót az item mallban, de én inkább rábízom másokra, hogy tömködjék az Acclaim Zseb-ét :)
    Szóval legalább annyi lenne bennem...de épp ez az, hogy most attól mi dől el, ha leöltök BP-n? Neked nem lesz jobban igazad tőle és nekem se lesz kevésbé igazam. Meg aztán arra nektek esélyt se hagynék, hogy pk-zzatok, felélesszetek aztán újra, és ugye arra sincs esélyetek, hogy kiszedjetek belőlem bármi olyat, ami chat bant érdemelne, mint a többi szerencsétlen, akire rászálltok.

Vissza olvashatsz nyugodtan itt, hogy én abszolút nem veletek foglalkoztam, amíg:
    "Lehet, hogy eddig nem jöttetek rá, de csak azokat szoktam jelenteni, akik nekem vagy a ligámnak próbálnak ártani - Acclaim szabályai szerint - nem a játékba illő módszerekkel. Utálhattok érte, nem nagyon érdekel."
    Nos az tök jó, hogy ezt leírtad, kár hogy ettől még nem nőtt gerinced.
    Egyáltalán mi a jó fenével lehet ártani bárkinek vagy egy ligának a chaten? Még ha KoS-re rakja folyamatosan mindenki, azzal talán -de még lehet, hogy azzal sem, mert lehet menni más mapra- na de chaten? Csúnyákat ír a ligáról, akkor jelenteni kell?
    Láttam valamikor rászóltatok valakire, hogy hagyja abba a káromkodást (map chaten) Mégis milyen alapon? Még liga chaten csak-csak érthető, de map chaten...
    Egy szó, mint száz #10313-as hozzászólás, innen indult egy nagy hőbörgés :)
    és úgy látom egyesek már itt is meg akarják szabni mit lehet és mit nem, erről nem lehet véleményt mondani, arról se lehet, akkor miről lehet? Tessék ma ingyen egy napos premium pill van az item mallban:
    http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=116683

Kívülről teljesen úgy néz ki számomra, hogy a holtpont az a magyar liga, aki a legtöbbet ártott a magyaroknak (attól függetlenül, hogy tett is a tagjaiért), de biztos rosszul látom. Mindenesetre nem túl meggyőző, hogy bárki bárkit ok nélkül utálna.

Megjegyzés (@minden tudatlannak, aki bebizonyította mennyire fogalma nincs dolgokról): én nem utálom a holtpontot, nem vagyok egy nagy rajongójuk és nem szeretem, ha sztárolják magukat (szerénység kell, hogy legyen a legnagyobb mesterekben is), de nem utálom egy tagjukat se. Ez szerintem egyáltalán nem felfoghatatlan

Six: senki nem állította, hogy csak olyan lehet vicces aminek a 95%-a káromkodásból áll? pl. inkább nézek Monty Pythont, mint Mucsi Zoltános videókat