21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
unusual #10365 Ezek jók! ;) Mucsi meg lol! ;-) -
#10364 Monty Python: pl. Gyalog Galopp, Brian élete című filmek, minimális káromkodás akad bennük, de jók
Mucsi Zoltán: 1 , 2
Ezekben meg már átestek a ló túloldalára, szerintem 1-2 jól elhelyezett "szókimondás" még lehet vicces, de ezekben már túl sok van
-
Sixtail #10363 Láttam én már sokkal jobb videókat trágár szavak nélkül is.
Azok akik csak így tudják "nevetségessé" tenni a felvételt, azok nagyon gyatrák.
Persze ez csak az én véleményem.
Monthy Python vagy Mucsi Zoltán? Egyiket sem ismerem. :P
Ott melyikben nyomják a szép beszédet? :D
PS: Ez offtopic? :D -
#10362 Panem et circenses!
Nem akartalak bosszantani a videóval, valóban amikor láttam a filmet eszembe jutott egy kínai mmo-ból való karakter
Itt nincs semmi gyűlölet kampány, se ellentmondás, mert ha nem tűnt volna fel én alapból semmit nem írtam a holtpontról, amíg itt meg nem jelent megint ez az egymásnak beszólogatás, meg én hoztam 8 nukert, te 5-öt, x ekkora szintű y akkora, elmenekültél, miért nem öltél le 2 perc alatt...
"Legalább annyi lenne benned, hogy belépsz a játékba és BP-n próbálsz alkotni valamit a HP ellen, mint a többi valamirevaló ellenfelünk. Ehelyett csak ugatsz a fórumon..."
Szerintem teljesen nyilvánvaló volt eddig is és most is számodra, hogy cseppet sem vonz a játék pvp része különösen a chi kungot használók miatt, persze lehet, hogy ezen mostanában javítottak valamit és lehetne venni minden földi jót az item mallban, de én inkább rábízom másokra, hogy tömködjék az Acclaim Zseb-ét :)
Szóval legalább annyi lenne bennem...de épp ez az, hogy most attól mi dől el, ha leöltök BP-n? Neked nem lesz jobban igazad tőle és nekem se lesz kevésbé igazam. Meg aztán arra nektek esélyt se hagynék, hogy pk-zzatok, felélesszetek aztán újra, és ugye arra sincs esélyetek, hogy kiszedjetek belőlem bármi olyat, ami chat bant érdemelne, mint a többi szerencsétlen, akire rászálltok.
Vissza olvashatsz nyugodtan itt, hogy én abszolút nem veletek foglalkoztam, amíg:
"Lehet, hogy eddig nem jöttetek rá, de csak azokat szoktam jelenteni, akik nekem vagy a ligámnak próbálnak ártani - Acclaim szabályai szerint - nem a játékba illő módszerekkel. Utálhattok érte, nem nagyon érdekel."
Nos az tök jó, hogy ezt leírtad, kár hogy ettől még nem nőtt gerinced.
Egyáltalán mi a jó fenével lehet ártani bárkinek vagy egy ligának a chaten? Még ha KoS-re rakja folyamatosan mindenki, azzal talán -de még lehet, hogy azzal sem, mert lehet menni más mapra- na de chaten? Csúnyákat ír a ligáról, akkor jelenteni kell?
Láttam valamikor rászóltatok valakire, hogy hagyja abba a káromkodást (map chaten) Mégis milyen alapon? Még liga chaten csak-csak érthető, de map chaten...
Egy szó, mint száz #10313-as hozzászólás, innen indult egy nagy hőbörgés :)
és úgy látom egyesek már itt is meg akarják szabni mit lehet és mit nem, erről nem lehet véleményt mondani, arról se lehet, akkor miről lehet? Tessék ma ingyen egy napos premium pill van az item mallban:
http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=116683
Kívülről teljesen úgy néz ki számomra, hogy a holtpont az a magyar liga, aki a legtöbbet ártott a magyaroknak (attól függetlenül, hogy tett is a tagjaiért), de biztos rosszul látom. Mindenesetre nem túl meggyőző, hogy bárki bárkit ok nélkül utálna.
Megjegyzés (@minden tudatlannak, aki bebizonyította mennyire fogalma nincs dolgokról): én nem utálom a holtpontot, nem vagyok egy nagy rajongójuk és nem szeretem, ha sztárolják magukat (szerénység kell, hogy legyen a legnagyobb mesterekben is), de nem utálom egy tagjukat se. Ez szerintem egyáltalán nem felfoghatatlan
Six: senki nem állította, hogy csak olyan lehet vicces aminek a 95%-a káromkodásból áll? pl. inkább nézek Monty Pythont, mint Mucsi Zoltános videókat -
RYO123 #10361 oda járok suliba blahán ;) elárulom semmi nincs ott semmi élet. -
zseblampa #10360 Te elélvezel ezen a videón, hogy másodszor postolod? Ja nem, várj, le akarsz járatni... nem... bosszantani akarsz. Jó módszer, tükrözi a színvonaladat.
(Lényeg: Lin, szerintem szánalmas vagy, de ha ez neked örömet okoz, akkor hajrá, én már rajtad és a gyűlöletkampányodon is csak nevetni tudok.)
Megjegyzés (@Lin): Te egy élő ellentmondás vagy. A múltkor még azt írtad, hogy leköpésre sem vagyok/vagyunk érdemesek, most meg itt vergődsz. Legalább annyi lenne benned, hogy belépsz a játékba és BP-n próbálsz alkotni valamit a HP ellen, mint a többi valamirevaló ellenfelünk. Ehelyett csak ugatsz a fórumon...
Megjegyzés (@videó): eddig is tudtuk, hogy azok nem normálisak, akik a Zseblámpát b*szogatják. -
Sixtail #10359 Jah, unalmas a játékról írni, valamivel fel kell dobni, nem?
Ahogy látom te is ezt teszed. Az a link nagyon dedós.
Érdekes ha magyar "paródiákat" látok youtube-on vagy bárhol, annak a 95% csak káromkodásból áll. Hú de vicces! zzzzzzz...
Az utolsó rész, amit írtál az rád is igaz, szóval röviden azt írtad, hogy 1=1.
Na, hogy írjak a játékról is valamit (megint csak egy event, ez van):
10/17/09 This Saturday it’s a BLESSED LAND VGM QUEST (4X EXP EVENT)
Event will be a 2X EXP Event, running as follows:
(Bardo) 2XP Event from 2 PM GMT to 9 PM GMT
(Asura /Nirvana) 2XP from 2 PM PST to 9 PM PST
During normal 2X EXP Times, there will be 4X EXP conducted. That’s where the most fun shall be!
(Bardo) 4 PM GMT to 6 PM GMT
(Asura/Nirvana) 4 PM PST to 6 PM PST
2X EXP will resume after 4X EXP concludes.
Az event alatt állítólag VGMek járják majd a világot és buffolgatják a népet.
Akit érdekelnek a magyar idők, azok adjanak hozzá +2-őt a sima GMThez.
(hihetetlen hányan kérdezik, hogy 4 PM GMT az hány óra nálunk o.O) -
#10358 Éljen!
Szerintem vissza lehet olvasni mennyi szó esik az utóbbi időben a játékról azon kívül, hogy néha belinkelik 1-1 event leírását, utána meg event alatt ide írogatnak, hogy már megint error code van, megint leállt a szerver stb. és mennyi az ilyen egymással való problémázás. Magáról a játékról nem nagyon van mit beszélni ki kell próbálni és játszani vagy letörölni, de attól még ebbe a topicba fognak írni és nem feltétlenül csak azt, hogy egy alapból szépen felvezetett event a megvalósításakor mekkora szar lett.
Ja és senkinek ne legyen baja a holtponttal és senki ne merje kritizálni, mert annak lerajzolom a kariját és széttépem, mert hogy jön bárki ahhoz, hogy baja legyen velük, nem is ismeri őket. Az persze elképzelhetetlen, hogy valaki ismeri őket, tudja milyenek és pont azért van baja velük, neem, dehogy, ők tökéletesek, mindenki más irigy és buta, hogy ezt nem veszi észre -
#10357 Sok beteg akinek az az élet, ha mások veszekednek :)
Gyertek a nyolckerbe lesz itt nektek élet :D
Éljen a holtpötty és a vezetője!!! deep bow ;) -
RYO123 #10356 chris az Magas GL low HM .. lol H... am látom zajlik végre az élet :) -
unusual #10355 Csak egy csöppet! ;) -
#10354 A hangsúly azon lett volna, hogy két perc alatt milyen bugokat talált, mert az nem kérdés szerintem, hogy találhat bugot, de talán a két perc még kevés ahhoz. :) -
#10353 Hát ez lol:D
Én milyen kérdést írtam?xDD
"Mégis milyen bugokat találtál?" -
#10352 Nyárson sütve
Viszont így, hogy ide csak dicsérni lehet jönni, érthető ha kihalt a topic, csak néha dobja fel kicsit, amikor "egymásnak esnek" az emberek, de legalább lehet olvasni a makulátlan, feddhetetlen, hős holtpöttyről és vezetőjéről, akik mindig jót cselekszenek -
#10351 muhahaha! Vadasan szereted?^^ -
Norbi300 #10350 Szóval érted bulitka erre gondoltam :)))
egyböl ki kell lőni csóri srácot mert beugat :))) -
#10349 Attól, hogy nem foglalkozol vele, még van benne bug.
Szóval esetleg bakancstalppal végrehajtható művelet... -
zseblampa #10348 Mégis mit csináltam én "régebben", amiért úgy megutáltál, megélj már nekem egy keveset legyél szíves... -
#10347 Én évek óta szarok a legtöbb bugra. Szóval megnyalhatod a zacsim...^^ -
#10346 Nem jó a kérdés...
Helyesen így szólna: mégis milyen bugokat találtál két perc alatt?
Azt tuti nem lehet ráfogni erre a játékra, hogy bugmentes és ehhez nem kell éveket játszani vele. Nem hiszem, hogy csak magasztalni lehetne. -
szabi34 #10345 Biztos megakadt az első questnél. Meg nem lett 2 percen belül wari vagy valami. Szerintem nem a bugokkal volt neked bajod, csak nem tudsz játszani...hamar feladod. -
#10344 Lol, angyal bogaram...
Mégis milyen bugokat találtál? -
#10343 Imádom az ilyen "szakembereket"... Mennyé mecsbokszolni, ha nem tetszik. De tisztelhetnéd azokat, akik évek óta nyúzzák hogy nem kiabálsz mindent 2 perc után.
Köszi! -
szabi34 #10342 Hát te nemtudom 2 perc alatt mikre jöttél rá:D De szerintem ennyire nem rossz játék, de mindegy, te tudod... -
Dns5000 #10341 na nagy szenvedésen árán felinstalátam, 2 perc után töröltem is
iszonyat bugos és erre a 2 perc alatt rá lehet jönni
-
Norbi300 #10340 ez az utálat sokkal régebbre nyúl vissza
nem is gondoltam hogy ideadod
érted egy próbát megér veszteni nem vesztek semmit
csak te érdemled a büntetést öt csak véletlen sikerült levadászni na de mind1 :) -
#10339 cucu: anyázás alatt a mindenféle káromkodást érti nem feltétlenül konkrét anyázásról van szó, persze lehet, hogy te is tudod és káromkodni se szoktál nekik, jól teszed leköpésre se érdemesek
Dns5000:
Hogy milyen a jó leírás azt nem tudom, mindenesetre ilyenek vannak
http://9dragons.mmosite.com/
http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=112192
Egyébként igen, az hogy hova lépsz be meghatározza, hogy mit lehet tanulni. -
zseblampa #10338 Chris pár hete hm3 volt, amúgy az ő jelenlétét nem foghatod rám, biztos farmolni volt ott.
"én nem szoktam anyázni"
tudom ^^
Megjegyzés: Justin elbeszélése alapján az egész Holtpontot akarod büntetni, érdekes, hogy itt meg adod az ártatlant...
Megjegyzés 2: Érdekes, hogy az a tény, hogy nem fizettem ki Six tartozását, illetve az ezzel kapcsolatos véleményem ennyire megviselt. Ha az eddig itt leírtak alapján nem derült ki, hogy nálad valami nem stimmel, akkor valami ellentmondás van a tér-idő kontinuumban.
(Hű, ez de arrogánsra sikeredett, de mindegy, legalább van hivatkozási alapotok. ) -
cucu00 #10337 na jó szoktam, de nem titeket -
cucu00 #10336 chris gl-hm
és én nem szoktam anyázni :p -
Dns5000 #10335 van a kasztokról valami jó leírás?
az hogy melyik clanba lépek be meghatározza, hogy milyen kung fut lehet tanulni vagy hogy van ez? -
bulitka #10334 most enyire teli va na szero vagy csak engem nem akar be engednI?? -
#10333 Chris h3as nuker. Csak hogy tiszta legyen. -
Norbi300 #10332 kaptam chat ban-t is érdekes nem húztam fel magam egyáltalán
nekem semmi bajom a többi holtpontos barátoddal
mint irtam az arroganciád nagyon felmérgesít
és lm+gl nuker..ha jól tudom Rhai barátod palace-ba grindel már amihez minimum lm9-10 kell és ha nem tévedek ott volt chris is ö pedig hm++
(pontossan nem tudom)és ha jól láttam volt még ott még egy nuker
igen megettelek volna de szerencséd volt nos legközelebb majd meglátjuk kinek lesz szerencséje
egyszer azt várom hogy Zsemlampa nevü karaktereddel gyere -
#10331 Nahát LM nuker leöl valakit? Bámulatos -
zseblampa #10330 Én se panaszkodtam, mikor Evo a segítségedre sietett, csak futottam ^^ Erről szól a játék, most ilyen a pvp...
Mekkora is vagy? LM? H? És szint alapú pvp-ben csodálkozol, hogy egy FC nuker gyenge? Hmmm...
Egyébiránt:
- max 3 perc *
- LM+ és GL+ nuker *
- jelenlegi pvp körülmények között szerintem ne elemezzük, hogy ki milyen erős... meg kellett volna enned reggelire, ehelyett 10% hp-mat szedted le azalatt a max 3 perc alatt -
zsele1000 #10329 Miért lenne ennek a jóembernek az egész Holtponttal baja? Nem is ismer minket.
-
zseblampa #10328 Látom nagyon megviselt, hogy Rhai tegnap kifektetett (Vagy Acclaim mégis rászánta magát, hogy adjon neked egy pár percnyi chat ban-t, és ezen húztad fel magad?) Lehet, hogy miattam nem az egész Holtpontot kellett volna cseszegetni!
Én továbbra is jól mulatok, csak így tovább...
Mindenesetre azt megjegyezném, hogy ez csak egy játék; miért húzod fel magad rajta? Szaglássz körül, vannak olyan ellenfeleim is, akik tudnak anyázás nélkül is harcolni velem (magyarok között sajnos elég kevés ilyen van). -
unusual #10327 Az mindig zajlik! ;) Akármit is csinálunk az megy tovább..... -
Norbi300 #10326 Várhattok összecsapást persze de ugy látom neki szüksége van segítségre
mert egyedül elég gynegének mutatkozott
igaz nem zseblámpa nevü karakterével jelent meg
de igy is egy lm+ egy hm meg még egy nuker segitségére volt szüksége
ígyis 5 prcbe telt mire megöltek nem rossz egy hybridtöl ugye?:))