• Sixtail
    Szerinted a "tőlem vagy bárki mástól" mit takar?
    Hogy csak rólam szól?

Én megbecsülöm a barátaim, nem úgy, mint te.
    És ha bajban vannak, szívesen segítek rajtuk, ha tudok, még akkor is, ha tudom, hogy abból nekem semmi hasznom nem lesz.
    Tudom, ezt az olyan gondolkozású embereknek, mint te, nehéz megérteni... Ez van...

Egyeltalán nem furcsa, akit én a barátomnak tekintek, az az is marad.
    Viszont ha az illető barát nem így gondolja, elveszti a bizalmát a barátja iránt, illetve betesz neki szépen valamivel, akkor egyértelműen előbb utóbb ellenségként fogja kezelni, vagy legalábbis nem tartja barátnak többé.
    Ez volt a te esetedben is. Okokat még mindig nem tudok, szerintem te sem. Ha mégis van, akkor legyél szíves azokat leírni, az igazi okokat, nem pedig a tartozásom részleteit, mert annak nyilvánvalóan semmi köze nem volt a te bepörgésedhez.

Lehet, hogy vannak olyanok, akik úgy gondolják, hogy minden magyar szidja a másikat.
    Olyanok is biztos vannak, akik minden magyart egy kalap alá tesznek (illetve bármilyen másik nemzetet), legtöbb esetben egyetlen, illetve pár egyed miatt.
    Mindenki tudja, hogy én ezeket az embereket mélyen megvetem, általánosítani semmilyen esetben sem lehet.

"Mi" is ezt csináljuk?
    Végignézted te azt a szép kis esti beszélgetést?!
    Ki szidott ott kit? Ki kezdte ezt az egész értelmetlen veszekedést?!
    Nem emlékszem egyetlen esetre sem, ahol én kezdtem volna valakit szidni, rágalmazni, stb.
    Szóval tévedsz-e? Huhh, ezt aztán igazán nem kellett volna...

És így van, az a "gondolkozzatok" rész majdnem jó volt.
    Egyetlen hibája, hogy te nyilvánvalóan nem csinálod.
    És ha valaki nem csinálja azt, amit mondott/leírt, akkor semmi joga másokat kérni arra.

És részemről ennyi volt, így is sok időt pocsékoltam rád, mostantól "ugathatsz" magadban.

Elnézést kérek a többiektől, ha megzavartam volna a nyugodt kis fórumot ezzel a sok spammal...