21072
  • ToshiBá
    De legalább zajlik az élet. ;)
  • unusual
    Hm.....Ez elég off.....Mert a játékhoz kb nem sok köze van. :)
  • ToshiBá
    Hát Six akármerről is nézem buta vagy. Amiket most írsz azokból 1 az 1ben lejön, hogy síkideg vagy. Hiba. Ha valamit írni akarsz a továbbiakban a témával kapcsolatban szerintem írd le egy papírra.
    Ha felbaszod az agyad, akkor csak azt éred el hogy akinek szándékában áll az idegeiddel szórakozni eléri a célját.

Igyál meg egy sört vagy nem tudom.
  • Sixtail
    Természetesen velük vagyok, ők a barátaim.
    Erről meg ennyit!
    Azt a "Drága barátom" jelzőt lehagyhatod nyugodtan.
    A "fasz", "pöcs", "buzi", stb. jelzők után már nagyon nem illik oda.
    Kösz!
  • ToshiBá
    Akkor mostanában várhatunk 1 Zseb vs Lego örökrangadót?^^

Nájsz! Fogadni nálam lehet! 10 BE/tét!

Én elhatárolódom a fogadástól...^^
  • Norbi300
    Drága Barátom!

az a rész hogy"akinek semmi köze hozzá ne szóljon be..."rész terád is
    ugyanugy vonatkozik nekem egyedül a drága barátoddal van problémám
    akinek az arroganciája messzemenöleg felidegesít hogy úgy mondjam
    felbasz de nagyon is ugyhogy ha megkérhetlek te csak maradj nyugodtan
    és élvezd a játékot nem háborgatlak nem is tettem
    de ha velük vagy
    akkor kapd be te is
    erröl ennyit!!
  • Sixtail
    Szerinted a "tőlem vagy bárki mástól" mit takar?
    Hogy csak rólam szól?

Én megbecsülöm a barátaim, nem úgy, mint te.
    És ha bajban vannak, szívesen segítek rajtuk, ha tudok, még akkor is, ha tudom, hogy abból nekem semmi hasznom nem lesz.
    Tudom, ezt az olyan gondolkozású embereknek, mint te, nehéz megérteni... Ez van...

Egyeltalán nem furcsa, akit én a barátomnak tekintek, az az is marad.
    Viszont ha az illető barát nem így gondolja, elveszti a bizalmát a barátja iránt, illetve betesz neki szépen valamivel, akkor egyértelműen előbb utóbb ellenségként fogja kezelni, vagy legalábbis nem tartja barátnak többé.
    Ez volt a te esetedben is. Okokat még mindig nem tudok, szerintem te sem. Ha mégis van, akkor legyél szíves azokat leírni, az igazi okokat, nem pedig a tartozásom részleteit, mert annak nyilvánvalóan semmi köze nem volt a te bepörgésedhez.

Lehet, hogy vannak olyanok, akik úgy gondolják, hogy minden magyar szidja a másikat.
    Olyanok is biztos vannak, akik minden magyart egy kalap alá tesznek (illetve bármilyen másik nemzetet), legtöbb esetben egyetlen, illetve pár egyed miatt.
    Mindenki tudja, hogy én ezeket az embereket mélyen megvetem, általánosítani semmilyen esetben sem lehet.

"Mi" is ezt csináljuk?
    Végignézted te azt a szép kis esti beszélgetést?!
    Ki szidott ott kit? Ki kezdte ezt az egész értelmetlen veszekedést?!
    Nem emlékszem egyetlen esetre sem, ahol én kezdtem volna valakit szidni, rágalmazni, stb.
    Szóval tévedsz-e? Huhh, ezt aztán igazán nem kellett volna...

És így van, az a "gondolkozzatok" rész majdnem jó volt.
    Egyetlen hibája, hogy te nyilvánvalóan nem csinálod.
    És ha valaki nem csinálja azt, amit mondott/leírt, akkor semmi joga másokat kérni arra.

És részemről ennyi volt, így is sok időt pocsékoltam rád, mostantól "ugathatsz" magadban.

Elnézést kérek a többiektől, ha megzavartam volna a nyugodt kis fórumot ezzel a sok spammal...
  • ToshiBá
    Ne általánosíts! Én spec annyira kívül állok mostanában, hogy ennél kiljebb már csak az áll aki nem is tolja.
  • Norbi300
    Gondolkozzatok el egy picit utánna lehet beugatni
    de olyanok akiknek semmi köze
    ehhez kérem szépen maradjanak nyugton és
    ne szóljanak bele :)

Köszöntem!!
  • Norbi300
    Drága Sixtail barátom itt a dolog nagyon rég óta nem róllad szól már...
    egy picit túl értékeled magad. és még valami
    Hát nem furcsa hogy milyen gyorsan lesznek a barátokból ellenségek:)
    ti pocskondiáztok minden Magyar hogy milyen a mentalitásuk
    (ez alatt azt értem hogy folyton egymást szídkozodják)
    holott ti is ugyanezt csináljátok:))
    vagy tévedek??
  • ToshiBá
    Na most kezdjen már berregni mindenki légyszi! Pont erre megy ki Lego játéka. Mindenkit felbosszantani. De engem nem tud. =) Én túlságosan beleszarok ahoz az egészbe. ;)
  • Sixtail
    Most már tényleg shu shu innen, törődj a magad dolgával...
    Unalmasabb vagy, mint a 2 éves unokaöcsém. -.-

Nézd át a fórumot tüzetesen, itt, 9D hivatalos fórumot, HP fórumot, és ha csak egy olyan üzenetet találsz tőlem vagy bárki mástól, ahol segítettünk valakinek, akkor szépen el lehet távolodni tőlünk, békén lehet hagyni minket, szépen röviden és rövidítve :

G.T.F.O.!

Ennél nyíltabban nem tudom megfogalmazni...
  • zseblampa
    Lehet, hogy eddig nem jöttetek rá, de csak azokat szoktam jelenteni, akik nekem vagy a ligámnak próbálnak ártani - Acclaim szabályai szerint - nem a játékba illő módszerekkel. Utálhattok érte, nem nagyon érdekel.

• Norbi300
    Ez kész vicc :))
    egyböl jöttök segiteni meg minden
    közbe le se szarjátok csak azért hogy ne nekem
    legyen igazam :))))
  • ToshiBá
    Jelenleg videókat konvertálok... Egész éjjel ezzel szórakoztam. De ha nem lehetne feljutni, akkor igencsak sok lenne a post a fórumon.
  • bulitka
    értem na de nektek jo vagy nem?
  • Sixtail
    Bulitka, remélem értesz angolul.
    Itt egy link az összes questhez:

9D Questek

Az első 6 link, amit látsz majd, azok lesznek a klánbajutásos questek.
    Válassz egyet és csináld meg mindet (vagy ami még hiányzik).
    Ennél többet igazán nem tudok segíteni...
    Remélem ez is megteszi.
    Sok sikert, jó gamet! ^^
  • bulitka
    plz nézd má meg
  • ToshiBá
    Mivel nem vagyok játékingeres hangulatban nemtom... =)
  • bulitka
    b+ most csak nekem nem idul vagy nektek se idul a játék
  • ToshiBá
    Ezt most feltétlenül muszáj volt igaz? A fenének kell beleverni az ideget rögtön a játéka elején? Bőven rájön majd idővel, hogy mi hogy merre, de nem kéne szétsokkolni.

bulitka. Nem vagyonk online perpill. és max HD/SF ben tudok segíteni. De nem kell mást tenned, mint ÉRTHETŐEN leírod mi a nyűg. Mert régen volt már tegnap (Szombat) hajnali 3, mikor keltem. És nagyon nincs kedvem értelmezgetni, hogy mit is szeretnél.
  • Norbi300
    Bulitka ne írjál ezek olyat hogy megosztod az accountod
    mert képessek és bannoltatnak érte
    mivel nincs jobb dolguk..igaz Zseblampa?
  • bulitka
    na jo migyá fel viszem a karit és meiknél kel majd fel veni aqvesztet ami jo lezs akor azt mond meg inkáb
  • ToshiBá
    Uhumm... Itt nem a Te bizalmadról van szó, hanem arról hogy ha már az elején nem mennek a questek később meg fogsz halni. Alig mellékesen account megosztást bannal szokták jutalmazni. (mondjuk lvl molyfingon gondolom még nincs mit vesztened nagyon)
  • bulitka
    mánmeg nem akar indulni a játék b+
  • bulitka
    az vagyok de néha zsarkaszk még most is ez a kibaszot sazr= bilenytyü an valaki segitene és akibe meg bizhatok skyape on vegyn fel Vona Kunmadaras ty
  • Geeforce
    Hamár most az elején ezek sem mennek egyedül, mi lesz később? XD
    Amúgy te honnan valósi vagy, mert elég háát őő érdekes a nyelvezeted :)
  • bulitka
    na keres egy ojan gyereket akis nek oda athatom az acomat és meg csinálja nekem a küldit amikor gulidost kel 13 fel viszem a karit és akor valakibe bizhatok??
  • ToshiBá
    Nem csak az uzsorást, hanem a keményet is... =) Ráadásul mint már oly sokszor írtam.: PvE szerveren mit lehet tenni? Elémáll mikor grindelek vagy mi?^^
  • ReszegKoldus
    Áh, én csak viccesnek találom, hogy valaki egy szaros játékban próbálja játszani az uzsorást
  • ToshiBá
    Neked télleg kibillent egy kereked. =) Persze ez nem baj. Csakhogy pont az, amelyik a többit hajtotta.
  • ReszegKoldus
    Nem szarhatod le, mert

"telik
    az idő
    drága barátom"
  • ToshiBá
    Igazából leszarom kinek mit kell adnia ahoz, hogy ide lehessen kirakni valamit ami érdekel másokat. Páran kíváncsiak voltunk rá. Ennyi az egész.

Kicsit Acclaim hülyeségeire vissza. Hát beröhögtem mit találtam az éjjel. Multiple accountokról van szó. Lényeg : lehet több accountod, de ugye nem játszhatsz a velük 1 időben. És most jön a vicc! Hiába Tied mindkét account (vagy 3-4) NEM adhatsz át semmit mondjuk a trader accountodra... Na ez a lol vaze.
  • ReszegKoldus
    Fórumon már régebben írogatták meg játékban is azt hiszem, hogy áá az acclaim úgyis csak a fizető játékosokkal foglalkozik fölösleges a supportnak írni, lehet innen vették az ötletet, vagy ez eddig is így volt csak most már meg se próbálják titkolni :)
    Egyébként meg mindig ki kell kérni a tanácstól a zengedélyt mielőtt ide raktok ilyen képet, mert különben mi lesz...jujuj
  • ToshiBá
    Acclaim Maestro

Site Admin

Posted: 07 Oct 2009 22:04

Dear Players,

We realize that some of you are concerned about our recent changes to our terms of service; however this will directly improve the level of attention it allows our technical team to refocus their attention on maintaining our operating systems to prevent issues from occurring in the first place for the majority of players.

-- The most common support issues are already answered in our forums, global problems will still be resolved, and anyone who has ever purchased, will purchase, or has earned a single Acclaim Coin will remain entirely unaffected. Again, this allows our support team to focus on more critical issues that will ensure more bug-free play time for all. Thank you for your understanding.
    -- Effective October 8th PST onwards, the e-mail support for all games will be limited to those who have purchased or earned at least one Acclaim coin for the User ID that requests support.
    -- Players who have issues with coin purchases, registrations, etc will be able to contact e-Commerce support at [email protected].
    -- The list of the coin buyers will be updated regularly and any new coin buyers will automatically be added to the list.
    -- Emails sent to support after October 8th by non qualifying players will not be answered directly.

The full Terms of Service is available here: http://phpbb.acclaim.com/acclaim/viewtopic.php?t=6

Thanks,

Acclaim Staff

--------------------------------------------------------------

Nem túl bonyolult levél de nagyjából átfordítom könnyen emészthetővé. :

Ha a büdös életben sosem volt az accountodon 1 Acclaim Coin sem, akkor ne is próbálj meg kontaktolni supporttal. Mert mint írják : az egész közösséget érintő problémákat orvosolják, és infót lehet róluk szerezni Fórumon. És a [email protected] os e-mail cím Október 8.-tól CSAK és KIZÁRÓLAG a coinhasználóknak van fenntartva. Ebbe beleérthető az is, ha valamilyen úton szereztél Acclaim Coinokat. pl.: fordítás, invite friends (régen 300 coint adtak érte), vagy mittomén. Aki valaha is szerzett Acclaim Coint az felkerül egy listára, amin nyomon lehet követni. Nem kell rendszeresen vásárolni. Elég ha csak egyszer az életben szereztél Coint. Aki pedig most tervezi, az is felkerül a listára, amint megtette. (lehet nem azonnal, hiszen tudjuk Acclaimról van szó )

Ez nem túl kedves gesztus. De engem spec nem érint, mert elég aktív "vásárló"-nak tartom magam.^^

Aki pedig még sosem birtokolt 1 Coint sem, és nem is tervezi a Coinvásárlást az a leírtakhoz tartsa magát. Acclaim le fogja kaksilni a fejét.

Béke!
  • ToshiBá
    Na most már tényleg elég lesz Lego! Ahogy már írtam Neked eventen is : SEMMI KÖZÖD AHOZ, HOGY MIT CSINÁLNAK A LIGATAGOK, ÉS NYUGODTAN LESZÁLLHATSZ RÓLUNK!

PvE szerveren max "verbálisan" tudsz "ártani" nekünk. És azt se felejtsd el, hogy sokunk régi játékos jó "kapcsolatokkal" .

És mint az a képekről is tisztán leolvasható,simán félreértettél valamit.

Abban meg igazad van, hogy kutya vagyok!
    Csak azt felejted el, hogy egy zuglói kutya vagyok!
    És ugye ismered a számot?
    " Egy zuglói kuttya bééébi. Na gyere megmutatom, hogy kell ééélni! "

Véleményem még mindig ugyanaz Veled kapcsolatban. : Jó arc vagy, csak néha borul az agyad és nem figyelsz semmire. Ezért haragudni nem tudok, és nem is fogok rád.

De légyszíves ne piszkáld a ligatagjaimat/cyberpajtijaimat!

Ui.: Ez még mindig csak egy KIBASZOTT játék. Alig mellékesen többek között én kértem Sixet, hogy postolja a képeket, mert tudni szerettem volna, hogy mi a fenén akadtál ki megint.

Béke!
  • Sixtail
    ROFL!
    Nem tudom mióta kell bármihez is az engedélyed...
    Ahogy "kérted" HP fórumon nincs fenn, és így legalább ott "nem fogod elszégyellni magad", ahogy azt írtad...
    Köszönöm a jelzőket! Jól esett röhögni megint egy jót! :D

És ezt üzenem neked (a kedvenc együttesemtől) :
    Sorry - Walk Away

Feliratozva, hogy megértsd...
    BB!
  • Norbi300
    de egy buzi fasz vagy te Sixtail
    megengedtem hogy bármit is postolj?
    te hülye fasz!!
  • ToshiBá
    Már megint az én seggem a célpont...^^ De azért PvE szerveren nagy mutatvány szétrúgni bárkinek is a hátsóját. =) Üdv a Bardóról a Nirvánásoknak! GOGO PS ALL!!!! Magyarok FTW!
  • Lawless #10286
    valaki verje mar meg dozert is :D mindenkit kritizall az irasa miatt :D
    Udv dozi Nirvanarol :) gyere oda szetutom a segged :D
    viccbol irtam....
    Ja megporbaltam elolvasni azt a hosszu szoveget de a negyedében beleuntam de az a Night nagy homi lehet :D:D:D