• bomb1111
    Köszi cucu00 a választ.De ahogy te leirtad(bocsi de nincs hosszú i m mert egy erössen vacak windowsot telepitettem és lusta vagyok újratelepiteni)abbol nem lessz 4 szlottos fegyó.Azért kértem valakit aki már megpróbálta hogy ne olvassam végig az egéssz 9d fórumot.Na de most csak az lett a vége.
    Tehát :
    - A bronze separator(dropp cucc) 1 szlottot ad a szlotmentes fegyóhoz
    - Az iron separator (item mail cucc)2 szlottosá teszi ay 1 szlottos vagy szlotnélküli fegyót
    - A 3. meg a 4. szlottokhoz sajnos jade separator (item mail cucc) szükséges.1+1 db.

Saját kérdésemre válaszólva (nem,nem diliztem be hogy magamba beszélek)))) remélve hogy valami hasznos infot osztok meg veletek:
    A 2 szlottos fegyóhoz 2 db.jade separatort kell hozzáadni hogy 4 szlottos legyen.A Hermit(3 szlottos) fegyót 1 db.jade separator hozzáadásával tesszük 4 szlottossá.Mindez müveletek csupán New-New BD meg Hermit UNREFINED fegyókkal végezhetőek.
    Ami a dekót illeti ahogy már leirta Dózi(szevasz öreg fiu és kösz az eddigi infókat) 2 lehetőség áll rendelkezésünkre :
    1 - Clan deco- (szlottmentes,clan bázisban vásárolható gold ért)és sajna csupán 4 jade separator hozzáadásával tesszük 4 szlottossá.Noha drágább igy,de TRADABLE tehát akár el is adhatjuk.
    2 - item mail permanent deco-(item mail cucc 2 szlottos) erre csupán 2 jade szeparatort kell áldozni hogy 4 szlottos legyen de ezt nem lehet eladni,tehát csak az accounton belűl használható.

Mára ennyi és ha majd a 2 szlottos fegyóból 4 szlottost készitettem,a képeket is közlöm.A groove cutterre most nem tértem ki mert hosszú mese és magyarázatot ad arra hogy MINEK A BRONZE separator

Szevasztok jó éjt