21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#10245 Acclaim Acid
9D Admin
Posted: 03 Oct 2009 16:15
We regret the delay for the 1 Day Premium Pill being available in the Item Mall.
Since we are facing some issues to ensure that players will be able to purchase the Item only once, and not multiple times through various techniques, the Free Item Event has been postponed.
The details of the availability will be updated later.
For your patience, we will be conducting a 3x event today (instead of the normal 2x) with a special buff to all players. Be on time to receive the buff
Acid
Csak hogy ne tűnjön kamunak... ;) -
#10244 Az 1napos premi pill késése miatt ma 3x lesz 2x helyett speciális buffal. Jó szórakozást! -
#10243 Sziasztok!!
Itt egy érdekes link, amit ma találtam fórumon!!
http://www.9dragons.acclaim.com/store/store.jsp
Van akinek nagyon hasznos lehet, ilyen vagyok én is, mert nekem valami miatt játékban amikor IM-be akarok menni, sosem hozza be, mindig egy fehér folt van IM helyén, stb.!!
Ezzel a linkel simán tudsz böngésző által is keresgélni/venni itemeket játékba!!
Szép napot mindenkinek! -
cucu00 #10242 hát én azt írtam le, amit én csináltam a 2slotos fegyómmal
elmentem clan basere, blacksmith, combine, fegyó be, bronze separator be, triple groove cutter be, ok, fegyó lmból hm lett
át hefei, npc, fegyó be, jade separator be, 2slotból 3slot lett
npc megint, fegyó be, jade separator be, 3slotból 4slot lett -
bomb1111 #10241 Köszi cucu00 a választ.De ahogy te leirtad(bocsi de nincs hosszú i m mert egy erössen vacak windowsot telepitettem és lusta vagyok újratelepiteni)abbol nem lessz 4 szlottos fegyó.Azért kértem valakit aki már megpróbálta hogy ne olvassam végig az egéssz 9d fórumot.Na de most csak az lett a vége.
Tehát :
- A bronze separator(dropp cucc) 1 szlottot ad a szlotmentes fegyóhoz
- Az iron separator (item mail cucc)2 szlottosá teszi ay 1 szlottos vagy szlotnélküli fegyót
- A 3. meg a 4. szlottokhoz sajnos jade separator (item mail cucc) szükséges.1+1 db.
Saját kérdésemre válaszólva (nem,nem diliztem be hogy magamba beszélek)))) remélve hogy valami hasznos infot osztok meg veletek:
A 2 szlottos fegyóhoz 2 db.jade separatort kell hozzáadni hogy 4 szlottos legyen.A Hermit(3 szlottos) fegyót 1 db.jade separator hozzáadásával tesszük 4 szlottossá.Mindez müveletek csupán New-New BD meg Hermit UNREFINED fegyókkal végezhetőek.
Ami a dekót illeti ahogy már leirta Dózi(szevasz öreg fiu és kösz az eddigi infókat) 2 lehetőség áll rendelkezésünkre :
1 - Clan deco- (szlottmentes,clan bázisban vásárolható gold ért)és sajna csupán 4 jade separator hozzáadásával tesszük 4 szlottossá.Noha drágább igy,de TRADABLE tehát akár el is adhatjuk.
2 - item mail permanent deco-(item mail cucc 2 szlottos) erre csupán 2 jade szeparatort kell áldozni hogy 4 szlottos legyen de ezt nem lehet eladni,tehát csak az accounton belűl használható.
Mára ennyi és ha majd a 2 szlottos fegyóból 4 szlottost készitettem,a képeket is közlöm.A groove cutterre most nem tértem ki mert hosszú mese és magyarázatot ad arra hogy MINEK A BRONZE separator
Szevasztok jó éjt -
cucu00 #10240 narrow / double / triple groove cutter (attól függ mennyivel akarod csökkenteni a szintjét) + bronze separator
ezek akármelyik smithnél, klán térkép vagy hz, vagy akárhol. combine gombra nyomj a blacksmithnél.
Utána hefei, fegyó + jade separator a refiner melletti npcnél. -
bomb1111 #10239 Szevasztok !
1 - Ha valaki tudja pontosan mit kell a 2 szlottos fegyverhez hozzáadni hogy 4 szlottos legyen,megkérem szépen irja meg.
2 - Valami ujdonságot tudtok e a következő modositásokról ?
(uj térkép,fegyók,szinthatár stb.)
Köszönöm és egázséget mindenkinek -
cucu00 #10238 lmao de szar
mindegy nem bannoltak, nem is fognak, csak néhány gyökér akarja -
cucu00 #10237 -
Sixtail #10236 Nekem nem jön be. >< -
cucu00 #10235 ha rákattintasz bejön -
#10234 Epic Fail... http://imagerz.com -
cucu00 #10233 2009. okt. 1:
kielégítő válasz? -
Lory87 #10232 Látom még mindig toljátok ezt a játékot
Gondoltam rá hogy én is visszatérek, de inkább nem mert nagyon lekockulnék -
Csaprago #10231 Na mi lett az eventtel? Vagy tart még? :) -
#10230 Bardo halott. 3 órás 2x és szarverhalál. Ennél Luckybb nem is lehetne lol! -
RYO123 #10229 ne reménykedj xD ha valami elmegy megy az egész :):):) -
#10228 egész -
#10227 csak anyit kérdeznék hogy LD szált csak el vagy egész szerver?:D -
#10226 Hát ez elég bonyolúltan hangzok de azért köszi. No meg fasza ez a mai event, kapják be!
-
zsele1000 #10225 Ha jól tudom akkor minden ornament ad sima és ck dmget is. A yin és yang ornamentek kb. 1,5 szeres sebzést adnak. A body és soul kb 2szeres sebzés. A nukernek csak yang pajzsa van. Tehát a yin jó mindenki ellen. 'csak' nem 2szeres. Megjegyzés: ezek a sebzések átütnek a nuker pajzsokon. Kivéve a yang a yang pajzson. ^^ Ha grindre akarod használni, akkor felér egy komoly refivel. Persze a harcosnak hp absorb is kell a fegyóba. Ha tévednék, cáfoljatok! -
RYO123 #10224 Yin Yang már szartsemér kb mármint nukerek ellen.. mert van shild ellene Soul ellen meg van healer buff most a Psihical a nyerő -
#10223 Sziasztok! valaki elmagyarázhatná nekem a ying yang és stb ornamentek jelentőségét és warrior ként melyiket használjam mint pvp mint pvp be mert remélem nincs különbség benne gondolom warinak a psyhical ornament a jó. jah méd valami dmg re gyúrnék arra kéne nem ck def re nukerek ellen vagy stb.Kössz!Azért volna még egy kérdésem mi a különbség a sima dmg ornament és a psyhical ornament között. -
#10222 Sziasztok!
Evo, lenne egy kérdésem!
Téged most bannoltak account sharing-ért, vagy nem? -
Csaprago #10221 tudom-tudom, de hát olyan ritkán írok ide :) egyébként köszi a válaszokat -
#10220 kb este hatkor lol... ;)
És ezt MSN en is megkérdezhetted volna... XD -
zseblampa #10219 Magyar idő szerint 6-ra van kiírva, ami pontosan azt jelenti, hogy nem mondtak semmi újat. :-) A post alapján az is lehet, hogy kapunk egy meglepetés 2x-et.
GM-ekről annyit, hogy mindegyik lelkes az elején, a játékosok nagyon örülnek, aztán lecseng az egész és visszakerülünk a "szürke hétköznapokba". A jelentősebb bugokra meg mindenki magasról tesz.
Egyelőre ez az event hullám elég jónak néz ki, remélem nem merülnek ki hamar. :-) -
Csaprago #10218 a szerdai event hánykor fog kezdődni pontosan? helyi idő szerint...
mindig belekeveredek a számolgatásba :) -
#10217 Még valami! Ma olvastam, hogy BF koccolt Acclaimtól... Én ennek személy szerint baromira örülök!!! Remélem a változások nem fognak újra negatív irányba mozdulni. -
#10216 Sziasztok!
Én nem fűzök ehez a témához semmi extrát, mert a dolog anyagi része nem tartozik rám. Csak néhány dolgot szeretnék megemlíteni.
1: Kösz a sok segítséget Leg! Minden amit a ligáért tettél nagyon hasznos volt!
2: Nem tudom mi vezetett téged el odáig, hogy ekkora balhét rendezz. Nem is igazán érdekel. De azt azért szeretném kérni, hogy úgy játszd ezt a kibaszott játékot, hogy mások kedvét ne vedd el tőle! Azt az egész liga "kos" dolgot szeretném, ha inkább nem erőltetnéd. A ligában úgysincs sok PvP függő tudtommal. Mindent le lehet rendezni értelmes emberek módjára is.
3: Mivel nem ez volt az első eset, hogy a ligát kezdted ki valami miatt ezért szeretném, ha miután lenyugodtál sem kopogsz vissza az ajtón. A lehetőség számodra is adott, hogy startolj egy saját bandot/ligát ha már mindenképp magyarok között szeretnél lenni amit a saját szájízlésed szerint alakíthatsz.
Mégegyszer kösz mindent amit a ligáért tettél! Béke!
A Szerdai eventet meg kíváncsian várom majd. Jó lenne kapni 70% xp-t ajándékba. -
zseblampa #10215 Ha mindegy, ki fizet, akkor fizess te magadnak, és probléma megoldva. -
#10214 LoL!
Hát hallod, csak gratulálni tudok neked!
Hihetetlenül primitívnek tűnsz kommentjeid alapján! -
Norbi300 #10213 nekem nem számit hogy ki fizet zseblama vagy te de fizessen valaki!! -
RYO123 #10212 Mi lehet? :D VGM pk event bp-n? vagy boss spawn? kíváncsi vok :D -
unusual #10211 This Wednesday the Lucky Cricket will visit Bardo at 4 PM GMT, then being tired from the journey will not come to bounce in to the other servers until 4 PM PST.
Who knows what the Cricket will bring, just be online and ready for it to happen. -
#10210 Sites Mex vagy esetleg valamilyen formában a gameba mert én is újra kezdtem és kiváncsi vagyok mi veled a helyzet.Úgy gondolom abbahagytad de az lehetetlen mert nagy kocka vagy.Ha esetleg 1 FS tag észleli a jelenlétét mondjátok neki pls írjon nekem privit ide. -
#10209 Hát ez lol! -
RYO123 #10208 -
zseblampa #10207 Zaklatott? Lol! Azt akarta, hogy fizessem ki a tartozásod...
Utoljára akkor nevettem ekkorát, mikor Ittos megfenyegetett. -
Sixtail #10206 Utólag megtudtam, hogy még Holtpont ligát is zaklattad...
Őket is hagyd ki ebből, semmi közük hozzád vagy az én tartozásomhoz!
Engem zaklathatsz, küldd a PMeket ezerrel, bannoltass, vagy akármilyen beteg ötleted van, engem nyaggass vele és ne mást!
Viszont jobb ha tudod, hogy ettől még nem fog pénz teremni a zsebembe...