juiced2
  • phenomiq
    Olvasgatom miket irtok, egy dolog biztos: kulturaltabb olvasmanyt leltem a sorok kozt mint a NFS:PS forumon. Van egy tag (nevet nem adnek) aki ismetelten irja hogy mennyire gagyi a jatek, neki uzennem ha nem tetszik ne jatszd es ne kritikald hasztalan es tobbszorosen ismetelve. Ami a jatekot illeti persze hogy nem megy mindenkinek egyforman, logikus, miszerint a jatekot PC-re is irtak ahol a vas nagyon kulombozik ezert nehol/egyeseknel a grafika elmosodott vagy nem tul tiszta. Ha olyan geped van amin csak jatszol egyet tanulj meg, frissitsd a vasad felevente(nem evente egyszer!!), ez a minimum ami kotelezo, kulomben a jatek nem jatszhato/elvezheto. Ha valami szabvanyosat akarsz vegyel valamilyen konzolt es jatsz azon! Igaz hogy a forumok nagytobbsegen es ertem ezt inkabb a jatektemakent hasznalt forumokra olyanok irnak akik szeretik szaporitani a szot es szeretik masok munkajat "ocsarolni" fokent ismetelten, mondjuk nem ertem ez mire jo(??) Egy dolog biztos; a jo jatek nem mindig az uj/legujabb jatek, vannak nagyon jo jatekok kicsit kevesbe realisztikus grafikaval, de sokkal jatszhatobbak es a mai gepeken szinte barmelyik 2005/2006 os kiadasu jatek elfut anelkul hogy atomeromuvet vasaroljunk vagy vasat frissitsunk ... uzenem ezt a sok lamanak(aki erzi magat, majd visszakommental)... ezen elgondolkoztatok? Reszemrol a jatek elso resze hypertavolsagokkal jobb mint a masodik resz nevezzuk HIN-nek vagy akermelyik a NFS szeriabol; vannak meg egy paran kik jelenleg is futtatjak a jatekot online mert elvezheto es nem a csilli-villi erdekli oket ahogyan az sem hogy kommentaljak mi homalyos mi nem vagy mennyire gagyi a jatek. Hova tart a vilag? Pfff...

SZeVa.