Juiced 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
milyen konfigon tolod, hogy ilyen élesek a vinylek?
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Uj evom!
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Féligkész kocsim!jol megy!
kapcsold ki a hangot a játék beállításába, és nem fog akadni...
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
2.8cpu 1.2gb ram 7800gs másik video k drivert kéne feltenni vagy mi?
miért lehet ez?
mit lehet ellene tenni?<#conf>#conf>
Ez a profil szerkesztõs dolog nem indul el vistán...
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Én pont azt vettem észre hogy a tizenéveseknek jönbe jobban a PS ,de ez teljesen mind1 .
"esélye legyen a Pro Street ellen"- miért kéne ?
Teljesen más a versenyfelépités / a performance tuningokért is meg kell versenyezni +utána még ki is kell fizetni a beszerelést , tehát elég változatos a játék , és akkor még ott van a Live carrier amiért érdemes lesz megvenni a játékot .
nincs bajom a PS-el az totál más kategoria , ezért szerintem felesleges hasonlitgatni a kettöt .
::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::
proc:AMD2800
vidK:Ati Radeon x1600pro
768mb ram
hang:creative sound blaster live
nekem a hang-al van gond..
egyszerûen szörnyû az autó hangja..
ami tetszik a játékban az a menüje 😊))
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1
Microsoft® Windows® XP (Service Pack 2) / Microsoft® Windows® Vista
Processor type : Intel Pentium 4 3.0 Ghz / AMD Althon 64 3800+
1.0 GB RAM
6 GB available hard drive space
256 MB DirectX® 9.0 compatible card / nVIDIA® GeForce™ 7600 / ATI Radeon® X1600
DirectX® 9.0 compatible sound card
FB!-t mivel lehet kicsomagolni?
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
A Juiced 2 meg szemlátomást nagyon komoly gondokkal küzd, amiket a fejlesztõknek sürgõsen orvosolni kellene, hogy a játéknak egyáltalán esélye legyen a Pro Street ellen.