-
McKangi #1348 Na asszem megtaláltam a megoldást erre az akadozási mizériára......
Ahogy visszaolvasgattam a fórumba észrevettem hogy elsősorban az Nvidia kártyatulajoknak van problémája a gammával.
Na a lényeg:
Nyissátok meg az Nvidia vezérlőpult-ot és a 3D beállítások kezelése alatt - akinek még nincs az kreáljon egy profilt a játékhoz.
Ezután a "Illeszkedő texturacsatolás" opcionál állítsd át OPENGL-re.
FONTOS: ha mind ez megvan indítsd újra a gépet!Ha nem teszed nem fog müködni a dolog !!!!!!
KIPRÓBÁLTAM !!!!!
részletes beállítások (sajátom):
Anizotróp szűrés : KI
Függőleges szinkronizálás : KÉNYSZERÍTÉS KIKAPCSOLÁSA
Hibajelentés : KI
Illeszkedő texturacsatolás : OPENGL SPECIFIKÁCIÓ HASZNÁLATA
Kiterjesztés korlát : KI
Mipmapek kényszerítése : NINCS
Sztereó megjelenítési mód : Glob beáll - Függőleges........
Texturaszűrés anizotróp mintaoptimalizálás : KI
Textúraszűrés-minőség : MINŐSÉG
Texturaszűrés-negatív részl.szint : ENGEDÉLYEZVE
Texturaszűrés-trilineális optimalizálás : BE
Triplabufferelés : KI
Többmegj. mód : EGYMEGJELENÍTŐS
Vonalsimítás beállítások : ALKALMAZÁSVEZÉRELT
Vonalsimítás-gammakorrekció : KI
Vonalsimítás mód : BÁRMELY ALKALMAZÁS BEÁLL.FELÜLBÍRÁLÁSA
Vonalsi,ítás-áttetszőség : KI
Összefűzött optimalizálás : Automatikus
Nekem is gond volt a hanggal,de ez a fenti videókari beállítás megszüntette a hang problémát is.
Most a Juiced2 konfig-ban is be van kapcsolva az AA - x8Q
A játék 1280*1024-ben minden minőség meg effekt a maxon van és megy mint az állat !
Konfigom : Intel Core2DUo 6300 , alaplapi realtek 889A - 1.80 driverrel,Geforce 8800GTS 320MB - 169.01 beta driver.Gigabyte P35C-DS3R alaplap.
Ati kártyáknál nem tudom van e ilyen direkt opengl meghajtásra állítás (asszem ott automatikus).
Ha valakinek hasonló erősségű konfigja van akkor annak müködnie kell a fenti beállításokkal.Ha meg valakinek gyengébb a gépe ne engem szídjon.
Persze ha van vírus a gépen meg 100 másik taszkon futó alkalmazás az vessen magára.
Ha meg valakinek így megy akkor 1 köszönöm jólesene.
Üdv!