• egyember1
    nem pont sorozat, de film, szoval gondoltam leirom a tapasztalatomat. aki volt mostanaban magyar moziban az vszinu egyet ert majd velem, bar ne mismerem a hazai viszonyokat. angol moziban voltam a minap, egy ismeretlen szerzotol neztunk meg egy eleg jonak mondhato filmet. a lenyeg, a film elejen 40 azaz negyven perc reklam es bemutato es ilyen-olyan rovid bejatszas volt. tobbek kozott, hogy miert eri meg nem letolteni es ultrakicsi kepmeretben nezni a filmeket es h milyen jo az ha az ember eredeti dvd-t vesz. na ez tudom, otthon is igy van, de konyorgom, 40 perc reklam??? es ezert még fizetek is. hihetetlen. bevallom utoljara kb 1 eve voltam moziban es az még otthon volt. 15-20 perc volt talan a reklam, es elkezdtek hamarabb, mint ahogy a kezdes ki volt irva.
    tenyleg ennyire hulyenek nezik az embereket? hol eri meg nekem musoros dvdt venni vagy moziba menni, mikor amit letoltok ott nezem meg akkor es ugy ahogy en akarom. ez igaz a sorozatokra is. kulonosebben nem szamit a kepminoseg, bar a dvdrip-ekkel semmi baj sincs... gondolom amugy ez csak nekem ujdonsag... bocsi ha nagyon hosszu volt.. (: