Mely tévésorozatokért fogunk rajongani jövőre? Mi már tudjuk.

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem vagyok biztos benne hogy itthon oly nagy sikere lenne a Heroesnak, itt nincs akkora comic - kultúra mint az USA-ban. Az X-men is alig-alig hozott kishazánkban.
Tinman
"miközben rakéták csapódnak be a város környékén mindenfele"

De, ha egyszer NEM! ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

országos tévére, pláne a cbs-re szerintem egyértelmû, hogy családsorozat kerül, így a jericho is egy kisvárosi dráma, csak más körítéssel. ettõl még lehet jó, még akkor is, ha mást várt tõle az ember. (nekik a jeremiah-t ajánlom, az mégis csak kábeles volt és posztapok az is.)
edios
A Heroes tényleg nagyon jó kis sorozat, a Jericho viszont kevésbé. Megnéztem belõle 4-5 részt, nagyjából semmi köze az "atomháborúhoz", miközben rakéták csapódnak be a város környékén mindenfele, az az epizódok témája, hogy A szakít-e B-vel, illetve X túl tudja-e tenni magát azon, hogy mindig kinevetik. (Szóval teljesen semmitmondó, átlagos sorozat, csak van hozzá egy ilyen nukleáris "ál-keret")

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Tinman
HEROES 4 prezident :-D

Hayden Panettiere <--<#law><#puszis>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

← ElőzőOldal 2 / 2