Zune-t ra tudod kotni a TV-re? Vegulis mindegy, mert miert neznel 320x240-es videokat. A sokak altal szidott meg buta iPod DVD felbontasu filmet tud lejatszani. 96KHz-es hangot is le tud jatsznai. Vannak ra jatekok, igaz 5USD darabja, es magyarorszagrol nem lehet megvenni, de mindent meg lehet oldani (es most nem warezra gondoltam). Nem vagyunk oregemberek hogy az iPod-hoz kepest nagyobb kepernyo miatt verjuk a seggunket a foldhoz, a felbontasa u.a.
Minek 30 Giga? Hallottam pletykakat, hogy a zune nem mukodik vinyokent (amit azert nehezen hiszek el, mert ha igaz nagy gaz), ebben az esetben tenyleg sok lehet, de ha rafer a zenegyujtemenyed, az eleg praktikus. Teljesen mas toltes miatt rakotni a gepre (dock, csak odateszem), mint mindig azon merengeni, hogy most mihez lesz kedvem, es felmasolni.
Nem tudom ki milyen remenyt fuz ehhez a gephez, amibol az elso napon kevesebbet vettek mint egy uj tipusu WC kagylobol, ami egy totalisan megbukott 2 eves zeneletolto szolgaltatas reinkarnaciojaval van supportalva, de hat majd kiderul.