• Gerygrey
    Abszolút PDA-párti vagyok én is. Ülök a metrón, üvölt a fülembe a Depresszió és közben olvasgatom hogy mi hülyeséget hordanak össze egyesek az SG-n. És ha hívnak, automatikusan elhalkul a zene és magától fogadja a hívást a teló. Mikor fogom ezt egy ipoddal vagy zune-al megtenni? (gubancolgathatnám a zsebemben az ipod fejhallgató meg a teló headset összegabalyodott madzagjait állandóan, meg nyomkodhatnék összevissza mindent ha neadj' Isten telefonálni szeretnék egyet, megszakítva a zenét)

Nem kell 2 gigás kártya. Arra a napi 2x1 óra BKV-utazásra nagyjából elég nekem 256 mega. Na jó, egy 512-essel már jobban kibékülnék, de az már elég is lenne bőven. Egy PDA-képernyő méretűre alakított másfél órás, jó minőségű smartmovie (xvid kódolású) film kb 100 mega... Ki akarja a teljes zenei gyűjteményét magával hurcolni? Az otthoni gépemen van pártízgiga mp3, amiből kb 10 perc alatt összeválogatok és a memkártyára másolok pár napra valót. Total commanderrel, nem külön itunes progival szórakozva.

ipodot PDA-hoz viszonyítani kb olyan, mint kazettás magnót a PC-hez... Ég és föld.