Nem mellveregetésből írtam. Napi 14 órát melózom (nem "ottalvós" éjjeliőr típusú munka), reggel 5-kor indulok és este 10-re érek haza. Ha nem annyit keresnék amennyit, már rég munkahelyet váltottam volna. És igen, 2 ipodot ki tudnék gazdálkodni, egyet viszont minden további nélkül.
Értem én mit mondasz a csajjal kapcsolatban, szerintem egy átlagos lány tudja hogy mi az MP3 lejátszó, de az ipod "különlegesebbnek néz ki", meg miegymás, és ezért (de egy PDA-ra méginkább) megkérdezi hogy mi a "pöts" az :) (tőlem is meg szokták kérdezni a csajok, amikor MSN-ezek velük és a PC-s MSN kiírja hogy mobil eszközről vagyok fent, hogy hű ezt meg hogy csinálod...)
A csajra amúgy nem mondtam hogy részeg, csak hogy valószínűleg enyhe alkoholos állapotban volt, gondolom nem traubit kortyolgatott a bacardis üvegből :)
Ezt a feeling dolgot viszont nem értem, hogy miért feelingesebb egy ipod mint egy bármilyen más player? Mert mint mondtam, nekem inkább az a feeling, hogy egy döglesztő munkanap után hazafelé egy jó hideg sör társaságában, zenét hallgatok a metrón, közben mondjuk poénvideókat nézek a neten, vagy SG-t olvasok, vagy bármi egyéb. Zenét hallgatni és sörözni önmagában is jó dolog, de nem értem hogy miért jobb erre az ipod mint bármi más. Segíts rájönnöm, mert érdekel! :)