Steel Fury: Tankszimulátor
-
Aaarrgh... tököm tele a Matildával.
Akkora kupac szar, hogy az valami hihetetlen. Tüzelőállást foglaltam a német támadás oldalában, és mivel a rálátás csak úgy volt megfelelő, a távolság 1000+, konkrétan 1200-1400m között volt. Jöttek a majmok! Tüzet nyitottam (a "géppár" Matilda AI-je persze dehogy lőtt...!), egy Pz.IVF2-es lánctalpa leszakadt, ezt követően úgy tíz-tizenöt lövés után megfeküdt (láttam, ahogy pattog le róla a II. típusú pct. gránát
Oké. 1200 méterről mit várjon az ember? [Például azt, hogy átüti a Pz.IV amúgy sem túl rózsás oldallemezét?] ) Mindegy, ezzel végeztem, de értelemszerűen több célpontra nem maradt idő, a támadás már szétkapta a védvonalunkat, hiába volt ott 3 Valentine, meg 2 Matilda. Lényegében egy német harckocsit sem lőttek ki. Fasza. Ez is ránk marad. Menetparancsot adtam, hogy seggbetoljam a német támadást. Sikerült is. Feltűnt 3 darab Panzer III J. Quick stop, tüzet nyitottam... Ha legalább tíz lövést nem adtam le a három célpontra felváltva, akkor egyet sem! A találatok szépen ültek az alváz oldalán, és a tornyok búvónyílásának a fedelén. Semmi látható eredmény! Ekkor a vezetőm egyszerűen fogta magát, és parancs nélkül MEGFORDULT! Rátenyereltem a Q-ra, ekkor szoptam be egy találatot. Egyet. EGYETLEN egyet. És a harckocsim kigyulladt...
...szóval, mondtam már, hogy utálom a Matildát?