• Balázs Brigitta
    #572
    HA ESETLEG VALAKI NEM OLVASTA VOLNA A HUNHÍR.HU-n!!!!!!!!!!!!!
    Átvizsgálták buszukat, csomagjaikat, majd a rendőrségre vezették a Romantikus Erőszak zenekar tagjait a felvidéki Komáromban, péntek délelőtt 11 óra után. A tót rendőrök levetkőztették a zenekar két tetovált tagját, Sziva Balázst és Talabér Pétert, kamerázták az ábrákat, és hosszasan kérdezősködtek a motívumok felől. A tótok úgy látszik, fogást keresnek mindenképpen a zenekaron, hogy elmarasztalhassák őket. Jelen pillanatban a zenekar gitárosát, Talabér Pétert hallgatják ki.

    A HunHír.Hu pénteken számolt be róla, hogy betiltották, így elmarad a szombati felvidéki Hungarica és Romantikus Erőszak koncert. A tót hazátlanok lefordíttatták a zenekarok szövegeit, és egy Hungarica-számba kötöttek bele. Államellenes izgatásra hivatkozva bontatták fel a szerződést azonnali hatállyal. A múlt, nemesség, történelem nélküli kecskehajkurászók utódai még egy dal miatt is hörögnek, hiszen nem tudják megemészteni, hogy senkik a Kárpát-medencében.

    A tót titkosszolgálat befenyegette a koncertszervezőt, aki így nem vállalhatta az együttesek felléptetését. A Romantikus Erőszak úgy döntött, hogy ha nem is lesz koncert, de becsületből elmennek a Dunaszerdahely AC - Slovan Pozsony bajnoki rangadó meccsre és Turul-avatóra is.

    Megállítva a gúnyhatáron

    Vélelmezhetően együttműködött a tót és a magyar titkosszolgálat, hiszen még a betiltott koncert szervezőjét, Gőbl Gábort, a Moby Dick egykori főnökét is feltartóztatták a valójában nem létező, de mégis nagyon valós gúnyhatáron. A tót fogdmegek fényképek alapján próbálták azonosítani a Felvidékre utazókat, így akadt hálójukba Gőbl is.

    Noha a Romantikus Erőszak, illetve a Hungarica együttes tagjai nem vittek magukkal hangszereket, mégis nemkívánatos személyek a Felvidéken, ahol a tetőpontjára hágott a hivatalos magyargyűlölet. A zenekar tagjait biztosan ott fogják addig a rendőrségen, amíg a nagyudvarnoki kulturális események és a várva várt meccs le nem zajlik, mert információink szerint a tót hazátlanok attól tartanak, hogy az együttes magyarországi szimpatizánsai mellett a felvidéki magyarok is határozottan kifejezik nemtetszésüket.