• mousee
    Tényleg nemjó a cikk neve, ahogyan már azt mondták előttem is. Kijátszották egy darabig a vista védelmét... szerintem így lenne korrekt. Ahogy kerob is mondta már előttem, az ms-nek rohadtul nem érné meg a törhetetlen windows, ugyanis a home userek nagy része bizony illegális windows-t használ. Az igazi aratás tényleg a cégeknél van, mert a sok emberke otthon a wint szokta még, és csak azt tudja kezelni.
    Amúgy meg egész korrektül néz ki a graf felülete a vistának, kimondottan tetszik, bár szerintem még akkor se kéne ekkora gépigény neki teljes grafikán...

De majd még tuti csiszolnak ezen is, előbb vagy utóbb az általam használt progik/játékok miatt kénytelen leszek én is áttérni vistára, de remélem addig kijön az sp1-2 hozzá, amiben a kezdeti gyermekbetegségeit kijavítják.

Amúgy meg szerintem MS mostmár tényleg belehúzott fejlesztés terén, mert észrevette, hogy elkezdett nyomulni a konkurencia, még ha csak kis léptekben is... De egy monopol helyzetben lévő cégnek -üzleti szempontból- minden konkurenciát le kell gyűrnie minél hamarabb. Ennyi. Pénz-Pénz-Pénz.