• BlackRose
    Ezzel már nem foglalkozom, az asztalon 1 TB van a notebbokban 120 GB... viszont az már idegesít, ha 500 MB foglal alapjából, OK 2 GB asztal és 1 GB notebbok mellet ez sem olyan nagy baj, viszont nem tudom mi az ami ezt indokoltá tenné, főleg ha tudom, hogy ennek nagy része semmit nem fog hozzájárulni a produktivitáshoz. Az ami meg hozzájárul, (nem kétséges, hogy a Vistában van ilyen), az meg nem foglal semmi plusszat az XP-hez képest. Valójában XP + .NET Framework 3.0,
    + egy fejletebb grafikai motor. Windows Server 2003 R2 a telepítést követően 100 MB alatt van... na most mit tud a Vista 5x úgy mint a Server 2003? Az RC-ket nyúztam elég sokat, de én nem találtam semmit ami ezt megvenné. 50% sőt még 100% is OK, de 500% az már túlzás. AMikor a Vistán felemelem a fejlesztői környezetet (Visual Studio, SQL, stb.) már átvágja az 1GB, VMWare ilyen gépen alkalmazhatatlan, és állítólag a virtualizáció a jövő. Persze ha figyelembe vesszük, hogy pl. az iTunes amely csak egy vacak media player 38 MB eszik, akkor a Vista talán még sovány!