BlackRose#24
Nézz CyrSys... Te Anti-BlackRose vagy én meg NEM VAGYOK Anti-CyrSys. Ha Anti-CyrSys lennék akkor ki lenne a BlackRose??? Vagyis én azt csinálom amit jónak látok és amitől jól érzem magam. Ha ez neked nem tetszik, kérem az a te elkülöníthetetlen jogod, de az nem jelenti, hogy bíráskodhatsz fölöttem. Az biztos, hogy nem értek veled egyet, de ha kell életemed adom, hogy megvédjem azt a jogot, hogy véleményed szabadon elmond.
Mit csináltam eddig az életemben? Hát nem eleget az biztos, viszont ha én magam többé-kevésbé megvagyok elégedve, akkor nem tudom miért ne lennél te is, mármint az én tudásom és munkám gyümölcseivel.
Nekem nincs szükségem, hogy téged vagy akárki mást megverjelek, én csak akarom az életemet úgy élni, ahogyan jónak látom, és teljessen OK ha te is úgy éled a te életed, ez egyáltalán nem zavar.
Különben PEDAGÓGIAI szempontból nem találod ellentmondásnak, hogy valaki mindent ismer, csak önmagát nem. Különben rohadtul messze vagyok attól, hogy mindent ismerjek és attól is, hogy magamat ismerjem. Hogy az ember magát megismerje, elég sok időre és még több különböző körülményre van szükség. Úgyhogy ne álmodozz, hogy valaha is megismerd magad. A mindent meg még úgy sem. Nekem erről semmi ábrándozásom nincs. Én csak próbálom magamnak elmagyarázni az élet episztomológikus problámáit, persze sokszor úgy, hogy más is beleszólhasson. Remélem konsztruktívan is beszélni tudsz, nem csak úgy, hogy valaki ad hominem igazat mond, vagy nem.