• Shodan
    Én épp a beszólásokat hiányoltam. Néhol vártam a csattanót de semmi.
    Ami a legjobban idegesített , ez a számítógépes halandzsa baromság, ide-oda ugrál a kép ,püfölik a billentyűzetet, pörögnek a számok.
    A díszletet kicsit olyan B-kategóriásnak éreztem. Több helyen kapcsolok, gépek, mint valami michael dudikof borzalomban.
    A zenéhez örülök hogy nem nyúltak, ez már megadja az alaphangulatot.Akció jelenetek néhol eltúlozva( repülős jelenet vége no comment, just cause feeling kapaszkodjunk a repülő hátuljába.)a többi rendben van, sajnálom hogy több helyen cgi-vel oldottak meg bizonyos jeleneteket, ehhez a stílushoz ,filmhez nem illik
    Összeségében nem rossz, én egyértelműen rosszabra számítottam. De így is a sorozat leggyengéb darabja szerintem. Egy alternatív die-hard 3 hoz tudnám hasonlítani, minden megvan benne ami abba is volt:főgonosz, annak harcos nője, taxi, nagyváros , rendőrfőnök, társ. de valahogy mégsem az. nálam olyan 7,5/10. Ja és Dörner hangja se volt a toppon, néha oda tette magát, néhol pedig teljesen más volt a hangszín, de lehet hogy csak a mozi miatt hangzott így.