• TeFigyeljHaver #29
    "Te miért húztad fel magad?"

    A BA ezt már nem elöször irta, és eddig elengedtem, hozzászólás nélkül.

    "BA nem a mac-et fikázta, csak azt írta, hogy az sem tökéletes. Egyébként csak az egyik cikk címét olvastam el, amelyikben vmi fagyási problémáról volt szó."

    Igaz, ö SZEMÉLYESEN nem fikázza, inkább azt "lekezelö" gavalléros módon valaki másra haggya, aki nylivánvalóan az MBP-ét csakis divatból vette.

    Máskülönben, ha már hozzá akarsz szólni, akkor igenis lélgyszives elolvasni mid a két cikket elejétöl végéig, mert mert anénlkül nem tudot, hogy miröl van szó.

    "Sztem nem kellene azonnal lekezelően válaszolnod, és ne áraszd a felsőbbrendűségi érzésed. Senki nem szidta a mac-et, de hibák mindenhol előfordulhatnak, nem rég volt hír, hogy macbook-ok fagytak, mert vmi vakcot bennehagytak a ventillátornál a gyárban, így nem volt kielégítő a hűtés."

    Óh, értem; ha valaki egy rátermettt választ ad, akkor az "lekezelö" meg "felsöbbrendü". DE! ha valaki eleve azzal kezdi, hogy a Mac sem tökéletes (tehát bizonyiss egy negatívot), az normális. (morden23 SEGÍTS ; ).

    Én soha nem mondtam, hogy a Mac perfekt, söt. De azért ha valaki olyanokkal jön, mint az a Joel-balfasz, az már tényleg béna. ("bouncing beachball" nem létezik) És ami már tényleg röhely ez a faszi ezt mondja magáról;

    "About the Author: I'm your host, Joel Spolsky, a software developer in New York City. Since 2000, I've been writing about software development, management, business, and the Internet on this site. For my day job, I run Fog Creek Software, makers of FogBugz - the smart bug tracking software with the stupid name, and Fog Creek Copilot - the easiest way to provide remote tech support over the Internet, with nothing to install or configure."

    Smart bug-tracking...with the stupid name...Aaahha...

    Ami a wordprocessor gondjait illeti, talán kipróbálhatná a "TexEdit"-et USD 10.00-ért. De ha nem fizet érte, akkor is 100%-osan müködik...becsület kérdése.

    Fentebb megpróbálok betölteni néhány screenshots.

    "Ami durva, hogy tényleg egy majdnem teljesen pártatlan hozzászólás volt, mert ugye nem szidta, csak ott is előfordulhat hiba, és igaza van, nekem még nem kellett registrit piszkálni, és normális támogatású hw-nél tényleg pár klikk és már megy is."

    Szerinted egy cinikus, simlis célzás mióta nem szidás ?

    Egyébként, a laptopom (ölbevevöm ?) Dell-Inspiron-6000, XP-Pro-val, és én sem piszkálom...


    "Az meg különösképp nem érdekel, hogy ki melyik oldalról milyen cikkeket bányászik elő, nálam jobban megy win is, mint az átlagnál, ami érdekes..."

    A BA álltal linkelt cikkek lényege az,hogy a Mac egyszerüen használhatatlan, és tényleg jó bányász kell, hogy legyen ilyesmit találnia. Ö KEZDTE !!! És ha téged ez nem érdekel, akkor miért szólsz hozzá ???

    abzu: nekem pl. jobb a win, mint mac, mert pár progi egyszerűbben beszerezhető rá. De nem is szidtam a másikat. Nem jobb a win, de attól felmegy bennem a pumpa, amikor valaki egyből az istenmac-fújwin hozzáállással jön. Nem szidok senkit, és semmit, és ezt mástól is elvárom, unom a fent említett elvakult embereket. (nálam kékhalál is csak hw hibánál volt, meg amikor vistára akartam ráerőszakolni az xp-s drivert)