atomka91#95
Nah akor most én is irok pár sort. Nfs 1 : megvolt de nme tul sokat jacotam vele.
Nfs 2: ez is megvolt jacottam is vele nem keveset. Nfs 3 na ez az egyik kedvenc részem még ez is méltó volt a NFS névhez. Nfs 4 : :) az első pursuit :) de jóóó volt lanba biza ez is jóóó volt. NFS 5 avagy Porsche Unleashed na ez a kedvenc részem minden fajta szempontból , főleg azért mert a Porschékba szerelmetes vagyok . :) ja és ugye itt mar lehetett tuningolni , meg volt autóssikoa , meg lehetett venni törött autót meg minden kis extra. Nfs 6 : Underground I na ez is nagyonfaxa rész volt mivel ujat tudot mutatni ekkortájt jöt be a nagy tuningőrület is. Nfs 7 Underground 2 -ő Hát belerakták a free roam dolgot meg minden de anyira nem volt nagy durranás ugyanaz mint a underground 1 csak mas köntösben :) Nf 8 Most Wanted nah ez a game elvágta magát már az elején ahogy a kocsik viselkednek ááhhhh egyedül az volt benne a jó hogy visszahozták a rendőröket és a nappali versenyeket. Nfs 9 Carbon Na ez végképp nme egy Nfs -hez méltó darab teljesen meglászik rajta hogy az EA csak a hirnevéből adta el a játékot ... De tele van buggal meg hibákkal meg szar irányitással áhh az EA egy nagy zsidó parasztság nem is értem miért nem veszik meg tőlük a NFS licencé... Na mara enyi bye all :) NFS 1-6-ig 5 -ös NFS 7 4-es nfs 8 3-as nfs 9 2-es