158
  • RelakS
    NINCS HIBA A GRAFIKÁBAN? HUÁÁ!!! XDXD

Akkor az mi, amikor visszatérek szabad kóborlásba, és 2 másodpercig tart, mire minden épület előmerészkedik a semmiből? XD
  • archkoven
    Gondolom, hogy azok a 4gigás értelmezhetetlen ikonok képfájlok lehetnek:D
  • Loverman
    mert vannak is...-_-
  • Indigo
    Neked üldözési mániád van! Minden topikban minden hsz-ed arról szól, hogy mindenhol divatfikázókat vélsz látni...
  • léry
    árulja már el valaki, hogy torrentről melyik verziót kell letölteni? szívok itt 3 napig ilyen 4gigás szarokkal, amik mire lejönnek csak mindenféle számomra értelmezhetetlen ikonokat tartalmaznak, nincs semmi jel ami arra utalna, hogy fel is lehet telepíteni a programot..
  • Loverman
    Már megszoktam a sok fikázót, őket nem az érdekli h milyen a játék és hogy ki mit ír, csak hogy tehessék:) ezért is hagytam ki;) de nesze: Volt szerencsém már játszani a játékkal. Nekem bejött a Canyon mód, tényleg egy újdonság amihez hasonló ehhez még nem volt máshol. Igaz h a gép csal, az itolsó egyenesben a Canyonban mindig turbóra kapcsol mint az állat de mégis sikerült harmadjára megvernem, szal nem nagy kunszt:) Mellesleg ritka az a játék ahol az AI nem csal:) Főleg ha valahogy meg kell oldani hogy mi a különbség "easy" meg "hard" között (lásd pl. RTS-ek). Jó dolog hogy 3 fajtára osztották a kocsikat, az egy-egy típus szerelmeseinek nem kell böngészni a sok kocsi között:D Mellesleg jól megcsinálták a különbségeket, hogy egy példát vegyek: a nagyon gyors ("egzotikus") autók nehezen kanyarodnak (velük nehezebb a Canyon is), a többi típussal a kanyarokban nyersz előnyt az egyenesek helyett. a tuningnál sokkal részletesebb lett a dolog, mármint a beállításoknál plusz az Autosculp dologgal, amivel igazából sokszáz variációt hozhatsz ki minden egyes karosszériaelemből. Ez a bandázás meg csak azért jó hogy a történetben, játékmódban is legyen egy kis csavar. Köv. NFS részben biztos nem ien lesz:) Mellesleg, engem valahogy a MW jobban megfogott, egyrészt imádtam a nappali környezetet, másrészt valahogy jobban "éreztem" hogy tényleg 200-al száguld a kocsi:) Jól egybe volt oltva a versenyezgetés és a rendőrös dolog. Na most boldog vagy? LOL
  • Rogar
    Hello mindenki!

Kéne egy kis help. A játékban van egy Koenigsegg nevü autó. Azt hol kell unlockolni?? Találtam már Porsche-t BMW-t Nissan-t Toyota-t Jaguár-t stb. de a Koenigsegg nem találtam hogy lehet. Pls help!!!!
  • Lack
    Szerintem minden ember eldönti, hogy a game tetszik neki, avagy nem. Aki nagyon nem bírja, vagy idegesíti az EA üzletpolitikája (tényleg jól keresnek a srácok főleg a nagysikerű Sims sorozat részeivel) az úgysem veszi meg a cuccot, max letölti valahonnan. Az "északajihalálosabbirambaszéttuningolóscsilivili" meg nem idegesít, inkább azok az emberek akik ezt majmolják.
  • Szocsi88
    Nekem tetszett a játék, igaz hogy elég rövid, sztem majdnem mindegyik autót érdemes kipróbálni,mert más élményt nyújt. Azt mondjuk én se vágom mitől ilyen nagy a gépigénye amikor nem is látványos,ha pixel shader 3 be van kapcsolva bizony nagyon alacsony az fps,ezért van az hogy pixel 2-es kártyákon jól megy.
    ja és nem bírom azokat az embereket akik szerint annak akinek tetszik a játék az hülye. Tartsd tiszteletben más véleményét, minden ember különböző.
  • atomka91
    Lol most meg 2x-er ment el :D lOl :D f0|0 :)
  • atomka91
    Ohh Tényleg sorry az egész megcsúszás volt :) A hot Pursuit 2 -vel jacottam is, nem tudom miért felejtettem ki :) tényleg az a 6 -ik , nekem az még tetszett is valamennyire. És 3-4 közötti kis kavarodásért is sry nekem nem volt meg high skates soha ez azért lehetett :)
  • atomka91
    Ohh Tényleg sorry az egész megcsúszás volt :) A hot Pursuit 2 -vel jacottam is, nem tudom miért felejtettem ki :) tényleg az a 6 -ik , nekem az még tetszett is valamennyire. És 3-4 közötti kis kavarodásért is sry nekem nem volt meg high skates soha ez azért lehetett :)
  • Mr Gumby
    Nekem inkább te tűnsz divatfikázónak. Véleményt a játékról még nem bírtál mondani, csak mások véleményét ostorozod.
  • Luciferke
    És megtanulni írni! :)
  • Picizöldfül
    jaj emberek eza "északajihalálosabbirambaszéttuningolóscsilivili" bukás,eaz egész arra alapult hogy jól lehúzzák a pórnépet lével(nem mintha mások ezt csinálnák,de vmeik minőségi),kisüti a szemünket azzal hogy csak azért csinálták meg eza szutykot hogy az egyszerű 12éves papakedvence otthon nagyokat jáccon vele,és közben elfelejti hogy ebben a játékba 2perc munkát nem tettek a fejlesztők,ehez csak reklámot kellett kitalálni,a fejlesztés adott volt,összegyúrták az elmúlt két-három tuningolós autós játékot,szégyenn!!!!(amu nem játszottam vele,d enemis kell,csak rá kell nézni a jáékra képből,vagy elolvasni egy két kommentet,vagy egyszerűen racionálisan gondolkodni.
  • Lack
    Nem vártam túlzottan a NFS: Carbont, csak most hétvégén volt időm kipróbálni, de nekem a MW-hoz képest kellemes csalódás a progi. Igaz a hardverem elvileg kevés hozzá. Meg lehet mondani, hogy pl. a GTR2 a király (ami igaz is), csak hát az egy más műfaj és a kettő nem keverendő. Lehet mondani, hogy iszonyat magas a NFSC gépigénye én 640x480-ba játszom, közepes részletesség és a szűrők kikapcsolása mellett, de nekem még így is tetszik a game. Azért játszok ilyen beállításokkal mert ezt még bírja a hardver, fejlesztésre jelenleg nincs pénzem. Összességében (a negatív előítéletek ellenére) egész jó program. Kíváncsian várom a következő részt.
  • Sanyix
    LOL, a hot pursuit 2-ben jött be a catch up, meg a csalás, addig nem csalt a gép. Emléxem, a high stakesben, és a PU-ban is többször volt olyan hogy leköröztem a többieket, ha jó kocsival voltam, ug1 óta ez lehetetlen, akármilyen kocsival vagy.
  • DaveJr
    atomka91 említette a bugokat. Nekem az eddig legnagyobb bug az volt hogy egy ugratás után (miközben üldöztek a rendőrök) a kocsim szinte 100% összeolvadt egy rendőr autóval...és így tettünk meg egy jó hosszű utat mire a rendőr volt szives kijönni a kocsimból...de ez versenyek alatt is elég gyakran előfordult...főleg azután hogy egy animációt mutattak...ilyen bugot meg egy NFS szerintem már nem engedhet meg..2006ban főleg nem..
  • Loverman
    Nos, itt az embereknek nem simán nem tetszik, simán szeretnek fikázni:) AI a legtöbb játékban csal, nem csak ebben, szal most ez alapján 1998 utáni majdnem összes játékot szidhatnátok:) Majd meglátjuk mennyi fogy belőle. mondjuk arra meg az lesz a duma hogy a sok hülyének ez a fos kell... Nos, már egyszer leírtam valahol, hogy ezek mind szubjektív vélemények, szal attól h valaki szerint szar, nem azt jelenti hogy ha megkérdeznék a legobjektívebb entitást, az is ezt mondaná:) Addig marad minőségmérőnek a népszerűség. Persze a divatfikázóknak erre is van dumájuk, mindenre......
  • m1c1mack0
    Az MW is szar volt ez meg megszarabb lett:(( ezt a sötétben versenyzős dolgot meg nemtudom miert kellet visszahzoni tiszta depreszios leszek tőle nyomasztó nagyon..:S
  • t1b1k3
    Érzésem szerint ha ennyire nem tuti az embereknek ez a játék, akkor abban azért van igazság, hogy ratyi, maszlag, stb. stb. Eddig akármelyik haveromat ültettem le elé, mindegyik szépen leszólta még durvább szavakkal (volt olyan, akitől a billentyűzetet kellett elvenni, mert annyira ideges lett tőle). Na mindegy... Szóval ha ennyien lehúzzák a gamét, akkor az azért sejtet valamit a gyengeségekből. Kondenzcsík a saját gép után is látszik, csak el kell érni vele egy bizonyos sebességet. A grafikai látványvilág, a színvilág, a környezet, egyszerűen nem ide illik. Csicsás, frankó sok szemét van a pályán, de sugárzik belőle az egyhangúság.
  • Blasta
    nfs
    nfs 2
    nfs 3: hot pursuit
    nfs 4: high stakes
    nfs 5: porsche unleashed
    nfs 6: hot pursuit 2
    nfs 7: underground
    nfs 8: underground 2
    nfs 9: most wanted
    nfs 10: carbon
  • herlius
    atomka91, kicsit elszámoltad magad. A Carbon már a 10.-ik része a szériának:). A 6-os nem az Underground, hanem a Hot Pursuit 2. És nem a 4-es volt az első Pursuit, hanem a 3-as. Már bocs, csak zavart a dolog.
  • atomka91
    Nah akor most én is irok pár sort. Nfs 1 : megvolt de nme tul sokat jacotam vele.
    Nfs 2: ez is megvolt jacottam is vele nem keveset. Nfs 3 na ez az egyik kedvenc részem még ez is méltó volt a NFS névhez. Nfs 4 : :) az első pursuit :) de jóóó volt lanba biza ez is jóóó volt. NFS 5 avagy Porsche Unleashed na ez a kedvenc részem minden fajta szempontból , főleg azért mert a Porschékba szerelmetes vagyok . :) ja és ugye itt mar lehetett tuningolni , meg volt autóssikoa , meg lehetett venni törött autót meg minden kis extra. Nfs 6 : Underground I na ez is nagyonfaxa rész volt mivel ujat tudot mutatni ekkortájt jöt be a nagy tuningőrület is. Nfs 7 Underground 2 -ő Hát belerakták a free roam dolgot meg minden de anyira nem volt nagy durranás ugyanaz mint a underground 1 csak mas köntösben :) Nf 8 Most Wanted nah ez a game elvágta magát már az elején ahogy a kocsik viselkednek ááhhhh egyedül az volt benne a jó hogy visszahozták a rendőröket és a nappali versenyeket. Nfs 9 Carbon Na ez végképp nme egy Nfs -hez méltó darab teljesen meglászik rajta hogy az EA csak a hirnevéből adta el a játékot ... De tele van buggal meg hibákkal meg szar irányitással áhh az EA egy nagy zsidó parasztság nem is értem miért nem veszik meg tőlük a NFS licencé... Na mara enyi bye all :) NFS 1-6-ig 5 -ös NFS 7 4-es nfs 8 3-as nfs 9 2-es
  • archkoven
    Nekem sajnos ez az egész sorozat soha nem jött be. Idáig egyetlen rész sem tudott felizgatni, bár kétségtelenül a Porsche unleashed volt hozzá a legközelebb. Az a bajom vele, hogy annyira árkád, hogy az már fájó! Azt meg aki a gumiszalag-effektust kitalálta bele kellene lőni a dunába. Nem kevés játékot tettek már tönkre ezzel a baromsággal pedig az itt látható vélemények szerint is a játékosok nem vevők a pofátlanul csaló AI-re, a sorozat összes részének ez volt a legnagyobb hibája szerintem. A grafikáról meg annyit, hogy én a képek alapján nehezen tudom elképzelni, hogy annyira csúnya legyen mint amilyennek itt egyesek állítják. Az NFS mindig is erős volt grafikában, azonban ez soha nem fog megmenteni egyetlen játékot sem.
  • archkoven
    Én nem tudom elképzelni, hogy egy öt, három négy és egy három csillag mellett mitől lett az összértékelés öt csillagos.
  • Mr Gumby
    Hidd el a leszarozás már csak a következmény. :)
  • Mr Gumby
    Az 1. NFS kivételével mindet végigtoltam. Ez valahogy nem tudott meggyőzni, pedig nagyon vártam. Torkig vagyok az NFS Underground x. szerű iccakai pályákkal.
    Talán a következő...
  • 0Speed0
    Egy csomóan leszarozzák...akkor minek jáccotok vele?? Vagy csak vakon ítéltek??...remélem nem..
  • SoulHUN
    Hogymiafaszomnaktöltöttemleaztnemtudom...lófasz az egész. A legjobb az nfs4 mikor éjszaka BELSŐ!!! nézetből kormánnyal csak kocsikázol a "kindiak park"-ban. Ez a területfoglalós agyonblőrözött műanyag szartaliga pont arra jó hogy kitámasszam vele a garázsajtót.
  • Sanyix
    Sőt még annál is kézenfekvőbb, mert egy alap pu-ból csak a gimme.dll-t kell kitörölni, és megy xp-n...
  • Sanyix
    Kondenzcsík csak a pathfinder mögött van, hogy tudd követni, jól látszódjon. A lassítós kocsi elé ugrós dolgot meg a beállításokban ki lehet kapcsolni...
    Inkább az a idegesítő, hogy versenyben néha a 100 méterre lemaradt kocsi ugrik elém... tiszta startrek teleport
  • Disno
    szerezzek egy PU-t :S
    boltban nem igazán lehet találni már.

de a megoldás kézenfekvö: a 3.5-ös patchben van xp támogatás .. csak egyesek ezt nagy problémának vázolták fel ^^

no mindegy azóta minden problémám megoldódott ^^
  • Cactus
    Hagyjuk már ezt a "ki vette meg eredetiben és ki nem" kérdést.
    Az hogy honnan van egyáltalán nem változtat a játékon. És szerintem itt ez a fő kérdés, hogy ki szerint milyen lett?!?!

T1b1k3, örülök hogy említetted a kondenzcsíkokat. Az a legnagyobb baromság az egész játékban. És is szétaszaltam rajta magam...főleg mikor ugratsz és a kamera a kocsid elé ugrik. Na akkor borult ki nálam a bili :)
  • tmisi
    Nem kére lexarozni, mert ha 5 perc után törlöd (ebből gondolom, hogy nem eredetiben vetted meg), akkor az a te ügyed, mert neked nem tetszett. De egyébként 5 perc alatt nem is lehet eldönteni, tetszik-e (a karrierben max az első megkapott safe house-ig jutsz el, és csak azután jönnek a versenyek).
    Úgyhogy csak az pofázzon, aki kiadott érte 12 rugót, és nem tetszik. Amúgy erre való a demó, kipróbálni. Persze aki fizetett érte, már "muszáj", hogy játszon vele, mert pénzbe került. A wareznál meg nem kéne xarozni, ott van az UNINSTALL, ha nem jön be.
  • King of Roads
    mini PC Guru
  • Indigo
    Az enyém is csak egy vélemény volt. A "büszke lehetsz" szófordulatot azért használtam, hogy a saját szófordulatoddal érzékeltessem a böszmeségedet :)

"Egyáltalán minek ugatsz bele, ha valami értelmeset szeretnél írni előbb gondold át,mert ennek sok értelme nem volt..."

Ez akár neked is íródhatott volna :)

"Nálam már is alulmaradtál4"

Igen? Miben? Eddig még nem volt köztünk olyan vita, amiben alulmaradhattam volna.

"Érthető vagy rajzoljak hozzá folyamat ábrát!"

Rajzolj hozzá folyamatábrát!
  • t1b1k3
    Én most mellőzném a lentiekhez való hozzászólást. Inkább magáról a játékról írnék egy kicsit. Régóta játszom az NFS-ekkel (már az első rész óta, nagyjából 98 óta) de ez szerintem nem lett egy jó darab. Ki is fejtem, hogy szerintem miért. Grafika: hát aki szereti a képregényeket, az rossz ember nem lehet. Ez tök jó, de nem ebben a játékban (jól futott a game, nem is erre értettem). Enyhe túlzásokban szenvednek azok akik készítették a látványvilágot. Mióta látszik a kondenzcsík egy autón? Mert én nem nagyon láttam ám sosem, pedig szinte naponta autózom nem kis sebességekkel. :-) Kicsit furcsa az összhatás a grafikában, de jól kidolgozott és az autók is kellően realisztikusak (tesztelve 1024x768 max. grafikán). Kezelhetőség: na itt aztán átjött a konzolok átka rendesen. Nekem nem jött be. Idétlen és nagyon arcade. De nagyon. Meg aztán váltásnál igazán lekezelhetné jobban a billentyűzetet. Sokszor be is sipolt a gépem, mert a buffer igencsak megtelt. A fizika bődületesen vicces és elnagyolt, ezen a téren egyre jobban romlik a sorozat. Néha láttam olyanokat, hogy nevettem és lestem egyaránt. A legjobb az volt mikor 2 percen át toltak a rendőrök a levegőben és még csak le sem tartóztattak. Hurrá! De legalább már az autók is tudnak levitálni. :-) Hangok: olyan cool érzést akar kelteni, de csak a Canyon muzsikák ütnek igazából. A többi csak egy sebtében összevadászott audio-hervasztás. Erről többet nem akarok írni, mert igazából nem fogott meg. Sztori/játékélmény: Ilyen hamar NFS-t még nem toltam végig (karrier-mód)! Egy délután! Te Jézus! Jön az online-őrület itt is. Gyors verseny, kihívás... meg a többi. Ezek kicsit azért maradtak laposkák. A Rizikó-szerű térképesdi szintén okos akar lenni, de még sokat kell tanulnia. Nem tudom... Vegyesek az érzéseim, mint egy turkálóban. Vannak benne jó dolgok, de a nagy része csak maszlag. Lehetett volna jobb is véleményem szerint. A másik, bár ez elvileg csak szubjektív vélemény, hogy hol a jó életben vannak egy tuning-gammából az "alapgépek", mint pl. a Hondák, Toyoták (jó, Supra van - ez egy alapgép)?! Na mindegy. Ez csak tényleg egy saját vélemény. Gépigény: hát azért ugrott ám rendesen, már nem azért de nekem ne mondják, hogy a minimum konfigon játszható a game. Hiszem ha látom. A Carbon-ban már meg kellett gondolnom az élsimítás használatát is. Összeségében már most nem játszok vele annyit mint anno egy Underground-résszel. Azok nem voltak ennyire komplexek, de nyújtottak valami olyasmi érzést, amit egy MW vagy egy Carbon örök időkig csak kereshet, megtalálni sosem fogja. Grafika: 4/5 Hangok: 3/5 Játszhatóság: 3/5 Hangulat: 3/5 Gépigény: 3/5
  • member01
    Egyetértek!
    Kurvára moslék xar játék,akit ez odaszegesz a gép elé=pszihiáter
  • BlackShadow
    én játszottam vele 5 percet azt del.. semmi extra..