• Sanyix
    Eleinte azthittem hogy ez még a most wanted nevű hígfosszarmocsokszánalomnál is szarabb lesz, folytatva az nfsu óta megszokott színvonalcsökkenést, de a haverjaim mondták, hogy hihetetlen, de nem lett olyan rakás fos mint az mw, visszahozták a mw szánkó fizikája helyett a legalább nyomokban autóra hasonlító mozgást, van benne néhány jó dolog, összességben visszaemelkedett a színvonal legalább az nfsu2 szintjére, ami szintén nem egy nagy szám, de azért el lehet szórakozni vele.
    Az ai balfasz, csíter, bár jobban vezet, mint az mw-ben, kanyarban lazán be lehet érni, mert sokat fékez, egyenesben nincs esély, mert a hiperűrsebesség csítet bekapcsolva lehagy, ha valami ok folytán lemaradna, a catch up durván működésbe lép, mostmár nem csak 9g-s gyorsulással 500 km/h-ra gyorul, hanem akár teleportál is a gépi ellenfél (egy zsaru a minap 500 méter lemaradásból lazán elémteleportált...).
    A forgalom szokás szerint direkt neked akar menni, akár egy egyenes útszakaszon, a szembe bal oldalon jövő kocsi néha át is megy a jobboldalra, csak hogy nekemjöhessen, ha kereszteződésben előzöm meg tuti abba az irányba kanyarodik, amerről meg akarom előzni.
    Amúgy ha jól kerülgetjük a forgalmat, és a kanyarban is el tudjuk kerülni a jól befékező és elénk álló ellenfelet, elég könnyen lehet nyerni. 2 óra játékkal enyém a kezdősziget, legyőztem a ződkocsis ferdeszemű gyereket, mindent elsőre nyertem vagy nyert a csapattársam, aki néha kifejezetten idegesítő tud lenni amikor hiperűrsebességről normál sebességet vált, és előttem szédeleg miközben feltart/idegesít, de néha elég szép dolgokat tud művelni amikor tömeggkarambolt kell okoznia, vagy a rendőröket kell magára hívnia hogy engem hagyjanak.