158
  • 0Speed0
    - ne nézz má hülyének...fullra ki van járva a játék, egy két kisrész hiányzik a jutalomkártyákból...többnyire az onlineosokból...mondom h a játékból nem elérhetőek azok a kocsik...se challange se jutalomkártya...azokhoz valami más kell, nemtom mi...
    - a játékban meg ha felveszed brightness-t lehet nem sötétbe kell jáccani...

neevous:
    én őszintén fel sem ismertem a yonderboi számát :) ...aztán meghallgattam külön az OST-jét a játéknak és már tudtam is melyik :P

• astron
    Kezdem a dolgot a lényeggel, én már az NFS 1 óta játszom ezt a sorozatot, játszottam mindegyikkel, így nyugodtan ki merem jelenteni, hogy az EA kiadta a valaha volt leggyengébb NFS-t. A sorozat csúcspontja a Porsche Unleashed volt, azt a színvonalat azóta nem sikerült megütni, a mostani rész azonban botrányos lett. Szép grafika? A grafika max. beállítások mellet ocsmány, szemet fársztó kék csillogás, semmi más. Vissza kellet vennem a beállításokból, hogy elő jöjenek a színek, és ne olyan legyen az egész mintha egy kék lencsén át nézném. A játékmenet unalmas, monoton, egyetlen élvezhető pontja kanyon verseny. A társak a blocker kivételével többnyire csak az utadban állnak. A tuningolásban a 4. ilyen rész után már semmi élvezet nincs. A karrier mód rövid és hiányos, hiányos mert ugyan a játékban szerepel a Könisegg, karrierben mégsem használhattam, a BMW M3 szintén csak néhány másodpercig jutott szerephez, NEM VOLT A KARRIERBEN 911-ES. És még sok autó van amit lemodelleztek, de kihagytak a karrierből. A zene oly gyenge, hogy nem is érdemes szót ejteni róla. Tehát ha valaki NFS-t akar venni vegye meg inkább a Most Wantedet olcsóbb és sokkal jobb. Ha pedig meg akarja tudni milyen is egy igazi NFS tegyen fel egy Windows 98-at, és az NFS Porsche Unleashed-et. Most pedig a jöjjön a jó hír: a Need for Speed-ek esetében már a kezdetektől megfigyelhető egy ciklikusság, minden második NFS nagyon jó, és minden nagyon jó NFS-t egy annál jóval gyengébb követ. Tehát a következő Need jó lesz! Addig is ajánlom mindenki figyelmébe a Test Drive Unlimited-et igen ígéretesen néz ki, és valamikor a jövő év elején meg is jelenik.
    -Tisztelettel, az örök NFS rajongó Astron-
  • DopeBob
    6800am van 3000+os A64 és nagyon szaggat :( ennyire hardware igényes?:( vagy van vmi spéci graf cucc ami igy megfogja?
  • neevous
    Szerintem nem lett rossz a soundtrack. Nekem külön tetszik Yonderboi (ifj. Fogarasi László) száma, de lehet, hogy csak elfogult vagyok:)
  • DaveJr
    Hát nekem sem tetszett az AI..főleg mikor egyik csapattársam minden kanyarban elém vagy belém jött...tök jó volt...az animációk sztem nagyon gázak elég bénára sikerült megrajzolni azokat az embereket...a videók viszont egész szépek...nekem is hiányzott a jó öreg drag...a zenét ki is kapcsoltam...elég volt az első 15 percben hallgatni...a kocsik hangja viszont elég jó lett...főleg az rx8nál vettem azt észre h az alaphoz képest a tunningoltnak más lett a hangja. A tunning meg maradt olyan szar mint az mwben...mondjuk az egy jó ötlet hogy saját cuccokat kreálhatsz...de elég bénán volt megoldva....jah meg nagyon sötét az egész játék...a canyon részeket szar a vak sötétben megcsinálni....mondjuk ez egy pozitívum hogy egy új fajta modot raktak bele nekem tetszett...
    Jah amúgy a játék 3 liter üdítővel 5 zacskó chipszel és 12-14 óra játék idővel végig tólható. szal nem nagy cucc...
    A maradék bonus autókat meg úgy lehet megszerezni ha végig csinálod a challenge részt is ami megint csak kb 10-12 óra....
  • djcom
    én 3,5 csillagot adok.
  • djcom
    Jó a játék, de sajnos nagyon rövid a carrier mód.
    Én ezért lehúzom, na meg az indokolatlan gépigényért.
    MW sokkal szebb volt és az 3x gyorsabban ment a gépemen.
  • gyuri12
    sztem azért nem volt ez 5 csillagos...:)
  • 0Speed0
    Az AUDI-t egyedi autóként használhatod quick race-be meg online játéknál...ami kifejezetten jó azok ellen akik még nem tolták végig de már neten jáccanak...
  • léry
    kérek vmi linket, mert én ezt tökre nem vágom így :)) /
  • 0Speed0
    30perc??talán annyi se, a körverseny veszi el az időt csak...másodikra otthagytam mint a sz@rt a canyonosba és nem engedtem vissza
  • NEOreg3
    de normális vagyok, a grafikát meg csak jóindulattal lehetne nevezni szebbnek az MW-nél, ott legalább a HDR meg fényeffektek nagyon jól néztek ki, itt ebből semmi nem lett, egy kis motion blur-től nem kell elszállni. Az autók nagy részét átvették az MW-ből, az Underground 2 városát meg átdolgozták és toltak mellé 3 canyont. A zene meg egyéni ízlés dolga, elég annyi, hogy ennél rosszabb soundtrackje még egyik nfs-nek sem volt.

3200+ 1.5 gb ram 6600GT, 1024-es felbontáson minden effekt bekapcsolva és minden highra vagy max-ra rakva (kivéve élsimítás, de én azt sosem szoktam erőltetni), így kapok egy kb 25-30 körüli FPS értéket, MW-nél ugyanez volt kb 40 FPS-el:|
  • menpe
    A zenék nagyon bénák lettek, és mikor kikapcsolom a ratyi trancet meg miegymás gépi zajt, akkor is berakja őket a rockot egyet sem hallottam...szóval motorhanggal toltam végig komoly 17 óra alatt úgy, hogy cirka másfél éve vezettem utoljára gépen. A 3 kocsitípus legalább kis újítás, mondjuk engem a tuningautókon kívül az összes többi hidegen hagyott (azokkal lehet kanyarodni+RX-8 rulzz!!), de legalább végig tudnak szivatni kihívássorozatban az "izomautóval menjéél kanyon driftelni gyökér, és megnézzük, túléled-e az 1. kanyart" című ínyecségek. A gép mindig is csalni fog, ezt már megszoktam az előző részekből. Azonban még így sem volt valami szenvedés a versenyről-versenyre járás, 3 autóval lehet akasztani, elvetemültebbek akár 1-el is csinálhatják (a 240 SX szerintem alkalmas rá, majd kipróbálom). Meg egy nagyon fura dolog: nem akarom lelőni a poént a végén, szal aki még küszödik, az ne olvassa ezt a pár sort, bár nem veszít sokat. A végén a főboss a verés után odadobja nekem az Audi kulcsát, ő nem bepattan egyik alattvalójákoz, és eltép a környékről. De az Audit mégsem kapom meg...
    Mindent összevetve: az irány rendben, a hossz kevés, remélem a Carbon Underground Nightlife 2: Nitró Edition azért majd jobb lesz.
  • Cactus
    Most komolyan, ti melyik játékkal játszottatok? Mert hogy ez a Carbon ugyanaz mint MW csak sötétben az is tuti. Mellesleg szerintem bénább lett. Az AI annyira gáz. Már említettétek előttem, hogy a civil autók szívóznak! Hát ez tényleg így van. Kanyarodási szabályról nem is hallottak még...
    A játékidő meg egy vicc. Ha jól számoltam valami 7-8 óra kell neki. Ebből 30 perc az uccsó főnök lenyírása.
  • 0Speed0
    elolvastad te a cikket 1általán??
  • 0Speed0
    A színvonal az megvan...
    Még a haver AI is csal...carrera gt full tuningal alattam ment 330körül...váltottam Audi LM quattro-ra és a drafter havernak beállítottam a carrerás srácot...az ő szélárnyékába értem el az audi csúcsát ami 380...tehát ő 385-390et vitte akkor...mind1

A játék magyarosítása annyit tesz h a feliratok magyarok, és a videók alatt is feliratozza...no meg van magyar zászló vinyl a kocsinkra

És még valami...nemtudja valaki h lehet előcsalni a BONUS kocsikat a játékban??
    (911 turbo, Infinity g35, pagani zonda) collector edition van meg...bonus discel együtt...ennek ellenére nem elérhetők(nem ezeket nem lehet feloldani a jutalomkártyákkal-onlineossal sem-)
    A CARS mappába viszont ott vannak a bonus kocsik file-jai is...tehát valahogy használhatóak...
  • DjDano
    Te nem vagy normális, egyátátlán nem rondább a grafikája, sőt sokkal szebb és jobban is lett optimalizálva mint MW. A zenékkel sincs semmi baj, kivéve a rockos szutykokat

Azért arra kiváncsi lennék milyen vason futattad, hogy szerinted ronda a grafikája, mert minden téren sokkal szebb a lett a játék ezen kár is vitatkozni

• Dragonlords
    vannak ebnne ugyanúgy zsaruk? :S
  • BCs design
    az előző rész nem volt rosz de ez .....
  • eke
    Én kb 1 órája vakartam le..részemről ennyi volt....konzolon elbaromkodnék vele, de pc-n ilyen fost mostanában....
  • Sanyix
    Hát sztem vannak jó zenék benne, legalábbis az elvileg hivatalos hkzondás soundtrackban (azé írom hogy elvileg hivatalos, mert egy csomót nem is hallottam még a játékban. Sztem az utolsó 12-ben (30-ból) van pár jó szám a többi viszont 0.
  • herlius
    Nekem eddig nagyon bejött. A MW után (amit a mai napig nem tudtam megkedvelni) nagyon kellemes meglepetés volt. A bosszantó dolgok ellenére tényleg jól el lehet szórakozni vele és nem kell szinte minden verseny közben a hajamat tépjem az idegességtől, mint a MW-nél. Tök jó, hogy változatosak az autók, bár nem vagyok amerikai autó fan, mégis örülök a Muscle kategóriának, érdekes élmény vezetni őket.
  • edios
    Ja és azt még hozzátenném, hogy a zene valami hihetetlenül 0.
    Eddig mindegyikben volt pár track, ami megmaradt, vagy neadjisten meg is hallgattam szívesen, de itt főmenüben vmi halk vakarás megy, játékban meg állandóan szövegelnek, szóval nem számít nagyon!
  • mikloss
    torrentoldalakról léry!
  • mikloss
    sztem tök jó eddig tetszik a legjobban! már 46 %-nál vok érdekes, és a bossoknál kimondottan nehéz
  • léry
    ti honnan szeditek le?
    én emule-val bénázok, de az napokig szarozik vele
  • NEOreg3
    eddigi leggyengébb NFS, 2 nap alatt elvittem 86%-ra, de már nem érdekel

grafikája rondább mint az MW-ben, de a gépigény nőtt, én nem látom azt a marhanagy optimalizációt

soundtrack pedig nagyon monoton, pedig az MW-t nálam az mentette meg a teljes buktától, de itt ez labdába sem tudott rúgni

plusz remélem, hogy jövőre valamiylen hangulatot is visznek bele:\
  • Cat 02 #11
    nfs undergrounban votl h mx en nem volt motion blur xD
  • Sanyix
    Nekem alapból be volt kapcsolva a motion blur (9600pro), de ki is kapcsoltam, mert gyűlölöm, hülyén néz ki, és el van túlozva. A magyar verzióban valami nagyon hülye néven elnevezett, de szerintem postprocessinget is kikapcsoltam, mert nem tetszett az hogy minden kékes meg sötét, még világosban is
  • SuperCow
    Sokszor fagy. Visszadob a desktopra. Nem hiszem , hogy egyéni probléma mert több fórumba is jeleztek hasonló hibát. A gép nagyon csal.. sorolhatnám még a hibákat. De ezek ellenére játszottam vele pár délután.

Most wanted azért jobb volt.
  • Sanyix
    Eleinte azthittem hogy ez még a most wanted nevű hígfosszarmocsokszánalomnál is szarabb lesz, folytatva az nfsu óta megszokott színvonalcsökkenést, de a haverjaim mondták, hogy hihetetlen, de nem lett olyan rakás fos mint az mw, visszahozták a mw szánkó fizikája helyett a legalább nyomokban autóra hasonlító mozgást, van benne néhány jó dolog, összességben visszaemelkedett a színvonal legalább az nfsu2 szintjére, ami szintén nem egy nagy szám, de azért el lehet szórakozni vele.
    Az ai balfasz, csíter, bár jobban vezet, mint az mw-ben, kanyarban lazán be lehet érni, mert sokat fékez, egyenesben nincs esély, mert a hiperűrsebesség csítet bekapcsolva lehagy, ha valami ok folytán lemaradna, a catch up durván működésbe lép, mostmár nem csak 9g-s gyorsulással 500 km/h-ra gyorul, hanem akár teleportál is a gépi ellenfél (egy zsaru a minap 500 méter lemaradásból lazán elémteleportált...).
    A forgalom szokás szerint direkt neked akar menni, akár egy egyenes útszakaszon, a szembe bal oldalon jövő kocsi néha át is megy a jobboldalra, csak hogy nekemjöhessen, ha kereszteződésben előzöm meg tuti abba az irányba kanyarodik, amerről meg akarom előzni.
    Amúgy ha jól kerülgetjük a forgalmat, és a kanyarban is el tudjuk kerülni a jól befékező és elénk álló ellenfelet, elég könnyen lehet nyerni. 2 óra játékkal enyém a kezdősziget, legyőztem a ződkocsis ferdeszemű gyereket, mindent elsőre nyertem vagy nyert a csapattársam, aki néha kifejezetten idegesítő tud lenni amikor hiperűrsebességről normál sebességet vált, és előttem szédeleg miközben feltart/idegesít, de néha elég szép dolgokat tud művelni amikor tömeggkarambolt kell okoznia, vagy a rendőröket kell magára hívnia hogy engem hagyjanak.
  • arrrtemis
    még csak 9 napja van meg... végülis ideje volt már írni egy cikket róla... a barátnőm is végigjátszotta...
  • edios
    A teljesen magyar nyelv azt jelenti, h options helyett beállítások van, vagy pedig le is szinkronozták?

+ Annyi észrevételem van, miután pár órája vittem végig, hogy nem rossz, de hiányzik a drag, az ai néha nagyon idegesítő, és valami rejtélyes okból kifolyólag nem lehet motion blurt bekcsapcsolni, bármelyik eddig megjelent NFS-el szemben.
    (9800pro, minden egyéb beállítás maxon, 2x aa)
  • craymond
    Nekem nem tetszik. Alig van uj kocsi benne. Nekem nem jon be az ilyen darkos csili-vili jatek, sokkal kellemesebb volt nappal versenyezni. Szerintem el van tolva.
  • DjDano
    ja és az is elárul valamit, hogy az első számu magyar torrent oldalon már 10 ezerhez közelít a letöltések száma :)
  • DjDano
    annak ellenére hogy elég rövid, a hangulata nagyon meg tudja fogni az embert.

• bertino
    "a Fifa 07 után elérte az NFS-t is, hiszen teljesen magyar nyelven vásárolható meg a legújabb epizód. Nem tudni, hogy ez elismerése a magyar piac vásárlóképességének"

ez a rész az, ami határozottan tetszik :DDDDDD
  • tbundy
    jó játék lenne, de az AI csalásai...
  • bertino