Need For Speed: Carbon
← ElőzőOldal 4 / 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eleinte azthittem hogy ez még a most wanted nevû hígfosszarmocsokszánalomnál is szarabb lesz, folytatva az nfsu óta megszokott színvonalcsökkenést, de a haverjaim mondták, hogy hihetetlen, de nem lett olyan rakás fos mint az mw, visszahozták a mw szánkó fizikája helyett a legalább nyomokban autóra hasonlító mozgást, van benne néhány jó dolog, összességben visszaemelkedett a színvonal legalább az nfsu2 szintjére, ami szintén nem egy nagy szám, de azért el lehet szórakozni vele.
Az ai balfasz, csíter, bár jobban vezet, mint az mw-ben, kanyarban lazán be lehet érni, mert sokat fékez, egyenesben nincs esély, mert a hiperûrsebesség csítet bekapcsolva lehagy, ha valami ok folytán lemaradna, a catch up durván mûködésbe lép, mostmár nem csak 9g-s gyorsulással 500 km/h-ra gyorul, hanem akár teleportál is a gépi ellenfél (egy zsaru a minap 500 méter lemaradásból lazán elémteleportált...).
A forgalom szokás szerint direkt neked akar menni, akár egy egyenes útszakaszon, a szembe bal oldalon jövõ kocsi néha át is megy a jobboldalra, csak hogy nekemjöhessen, ha keresztezõdésben elõzöm meg tuti abba az irányba kanyarodik, amerrõl meg akarom elõzni.
Amúgy ha jól kerülgetjük a forgalmat, és a kanyarban is el tudjuk kerülni a jól befékezõ és elénk álló ellenfelet, elég könnyen lehet nyerni. 2 óra játékkal enyém a kezdõsziget, legyõztem a zõdkocsis ferdeszemû gyereket, mindent elsõre nyertem vagy nyert a csapattársam, aki néha kifejezetten idegesítõ tud lenni amikor hiperûrsebességrõl normál sebességet vált, és elõttem szédeleg miközben feltart/idegesít, de néha elég szép dolgokat tud mûvelni amikor tömeggkarambolt kell okoznia, vagy a rendõröket kell magára hívnia hogy engem hagyjanak.
Az ai balfasz, csíter, bár jobban vezet, mint az mw-ben, kanyarban lazán be lehet érni, mert sokat fékez, egyenesben nincs esély, mert a hiperûrsebesség csítet bekapcsolva lehagy, ha valami ok folytán lemaradna, a catch up durván mûködésbe lép, mostmár nem csak 9g-s gyorsulással 500 km/h-ra gyorul, hanem akár teleportál is a gépi ellenfél (egy zsaru a minap 500 méter lemaradásból lazán elémteleportált...).
A forgalom szokás szerint direkt neked akar menni, akár egy egyenes útszakaszon, a szembe bal oldalon jövõ kocsi néha át is megy a jobboldalra, csak hogy nekemjöhessen, ha keresztezõdésben elõzöm meg tuti abba az irányba kanyarodik, amerrõl meg akarom elõzni.
Amúgy ha jól kerülgetjük a forgalmat, és a kanyarban is el tudjuk kerülni a jól befékezõ és elénk álló ellenfelet, elég könnyen lehet nyerni. 2 óra játékkal enyém a kezdõsziget, legyõztem a zõdkocsis ferdeszemû gyereket, mindent elsõre nyertem vagy nyert a csapattársam, aki néha kifejezetten idegesítõ tud lenni amikor hiperûrsebességrõl normál sebességet vált, és elõttem szédeleg miközben feltart/idegesít, de néha elég szép dolgokat tud mûvelni amikor tömeggkarambolt kell okoznia, vagy a rendõröket kell magára hívnia hogy engem hagyjanak.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
még csak 9 napja van meg... végülis ideje volt már írni egy cikket róla... a barátnõm is végigjátszotta...
A teljesen magyar nyelv azt jelenti, h options helyett beállítások van, vagy pedig le is szinkronozták?
+ Annyi észrevételem van, miután pár órája vittem végig, hogy nem rossz, de hiányzik a drag, az ai néha nagyon idegesítõ, és valami rejtélyes okból kifolyólag nem lehet motion blurt bekcsapcsolni, bármelyik eddig megjelent NFS-el szemben.
(9800pro, minden egyéb beállítás maxon, 2x aa)
+ Annyi észrevételem van, miután pár órája vittem végig, hogy nem rossz, de hiányzik a drag, az ai néha nagyon idegesítõ, és valami rejtélyes okból kifolyólag nem lehet motion blurt bekcsapcsolni, bármelyik eddig megjelent NFS-el szemben.
(9800pro, minden egyéb beállítás maxon, 2x aa)
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Nekem nem tetszik. Alig van uj kocsi benne. Nekem nem jon be az ilyen darkos csili-vili jatek, sokkal kellemesebb volt nappal versenyezni. Szerintem el van tolva.
ja és az is elárul valamit, hogy az elsõ számu magyar torrent oldalon már 10 ezerhez közelít a letöltések száma 😊
"a Fifa 07 után elérte az NFS-t is, hiszen teljesen magyar nyelven vásárolható meg a legújabb epizód. Nem tudni, hogy ez elismerése a magyar piac vásárlóképességének"
ez a rész az, ami határozottan tetszik 😄DDDDD
ez a rész az, ami határozottan tetszik 😄DDDDD
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
jó játék lenne, de az AI csalásai...
← ElőzőOldal 4 / 4