• astron
    Kezdem a dolgot a lényeggel, én már az NFS 1 óta játszom ezt a sorozatot, játszottam mindegyikkel, így nyugodtan ki merem jelenteni, hogy az EA kiadta a valaha volt leggyengébb NFS-t. A sorozat csúcspontja a Porsche Unleashed volt, azt a színvonalat azóta nem sikerült megütni, a mostani rész azonban botrányos lett. Szép grafika? A grafika max. beállítások mellet ocsmány, szemet fársztó kék csillogás, semmi más. Vissza kellet vennem a beállításokból, hogy elő jöjenek a színek, és ne olyan legyen az egész mintha egy kék lencsén át nézném. A játékmenet unalmas, monoton, egyetlen élvezhető pontja kanyon verseny. A társak a blocker kivételével többnyire csak az utadban állnak. A tuningolásban a 4. ilyen rész után már semmi élvezet nincs. A karrier mód rövid és hiányos, hiányos mert ugyan a játékban szerepel a Könisegg, karrierben mégsem használhattam, a BMW M3 szintén csak néhány másodpercig jutott szerephez, NEM VOLT A KARRIERBEN 911-ES. És még sok autó van amit lemodelleztek, de kihagytak a karrierből. A zene oly gyenge, hogy nem is érdemes szót ejteni róla. Tehát ha valaki NFS-t akar venni vegye meg inkább a Most Wantedet olcsóbb és sokkal jobb. Ha pedig meg akarja tudni milyen is egy igazi NFS tegyen fel egy Windows 98-at, és az NFS Porsche Unleashed-et. Most pedig a jöjjön a jó hír: a Need for Speed-ek esetében már a kezdetektől megfigyelhető egy ciklikusság, minden második NFS nagyon jó, és minden nagyon jó NFS-t egy annál jóval gyengébb követ. Tehát a következő Need jó lesz! Addig is ajánlom mindenki figyelmébe a Test Drive Unlimited-et igen ígéretesen néz ki, és valamikor a jövő év elején meg is jelenik.
    -Tisztelettel, az örök NFS rajongó Astron-