DaveJr#34
Hát nekem sem tetszett az AI..főleg mikor egyik csapattársam minden kanyarban elém vagy belém jött...tök jó volt...az animációk sztem nagyon gázak elég bénára sikerült megrajzolni azokat az embereket...a videók viszont egész szépek...nekem is hiányzott a jó öreg drag...a zenét ki is kapcsoltam...elég volt az első 15 percben hallgatni...a kocsik hangja viszont elég jó lett...főleg az rx8nál vettem azt észre h az alaphoz képest a tunningoltnak más lett a hangja. A tunning meg maradt olyan szar mint az mwben...mondjuk az egy jó ötlet hogy saját cuccokat kreálhatsz...de elég bénán volt megoldva....jah meg nagyon sötét az egész játék...a canyon részeket szar a vak sötétben megcsinálni....mondjuk ez egy pozitívum hogy egy új fajta modot raktak bele nekem tetszett...
Jah amúgy a játék 3 liter üdítővel 5 zacskó chipszel és 12-14 óra játék idővel végig tólható. szal nem nagy cucc...
A maradék bonus autókat meg úgy lehet megszerezni ha végig csinálod a challenge részt is ami megint csak kb 10-12 óra....