• lamer the true
    Na ennyi hozzászólást :) Remélem valaki a tv2-től veszi a fáradságot és megnézi. Tanulságos lenne.

Én is elmondom a magam véleményét.

28 éves diplomás vagyok. Sokmindent láttam már de a magyar sorozatok legtöbbjétől a hideg is kiráz. Akadnak persze kivételek de ez nem tartozik közéjük. Általában elmondható róluk, hogy a kezdő évadban a szereplőkről úgy ordít valami műies dilettáns filmidegen színészi teljesítmény, hogy a késztetés a további részek megtekintésére örökre elillan. Persze idővel belejönnek majd, ezt több sorozatnál is láttam, de engem az már vajmi keveset érdekel. Furcsa, hogy bár kifejezetten nem kedvelem az unalmas tucatsorozatokat (inkább a jó kis sc-fi-t SG, SP rulez :) ) Mégis az eredeti Rém rendes ami egyébként tényleg a COOL csatornán megy mindíg, teljesen levett a lábamról.

Hogy miért?

Mert azok az emberek meg tudnak nevettetni. Olyan profin adja elő Bundy a maga kis gegjeit, hogy el sem tudom képzelni, hogy lehetne ezt nála jobban csinálni.

Kész öngyilkosság volt egy kezdő bagázsra bízni ezt a sorozatot. Minimum 10 évadot kellett volna valami vicces sorozatból lenyomni a szereplőknek, mielőtt egy ilyen profi művet majmolnak.

A TV2-nek csak annyit, vegyenek fel kritikusnak és nem buknak ekkorát garantálom :)