Felhasználói programot keresek.
-
Császtok! Van egy Targa Visionary LCD, TFT monitorom, és lenne vele egy egész kisnagy hibám!
Az egész olyan hogy, vana videókáryámhoz a driver, azt feltettem, mert most raktam ujra az XP-t! Feltettem, jó volt minden, és 1 2 hét után elkezdett fura dolgot csinálnia monitor. Ugye én játékokkal játszok multiba, és egyik nap azt vettem észre hogy elkezdett bejönni egy csomo csík, egymás után mintha a monitor belsejéből jönne, és pár ien után meg elsötétedik a képernyő, után kivilágosodik, és ugyan ez megy folyamatosan! Már próbáltam a driver ujra telepítését, a biosban is körűl néztem, a VGA mod is megy, a bitek és a felbontás számát is már ösze visza állítgattam de seehogynemjó. mikor bekapcsolom a monitor 1 ideig jó, de aztán ien szarlesz :S Szerintem a monitorral nincs baj, mert régen csinált iet, de megis oldottam azzal hogy a VGA modot bekapcsoltam, de most ugysejó! :S Most nemtudom mit várok tőletek, szerintem valami beállítást--> megoldást, vagy valami programot vagynemtom! Megpróbáltam csinálni fényképet erről a jelenségről, de nemtuttam mert a amit csináltam screenhotot, abba nem volt benne, sztem nem érzékelte vagy nem tudom! :S