Olyan programot keresek, ami...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Mellesleg én csak az Atomixet ismerem, sajnálom.
nem muszáj magyar lenni, majd aszerzek hozzá magyarosítást! ha nincs hozzá akkor ugy is jó lessz!
Szóval az a lényege az egésznek hogy 1 nap alatt már összetudjak vele dobni egy profi zenét!
köszi!
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
Helyetted nem fog zenét csinálni.
Magyarul még kevesebb program érhetõ el interneten, de talán lehet találni.
Én ezt ismerem, és szerintem nem rossz.
#1015: ilyeneket azért jó tudni. 😊
valaki tudna nekem ajánlani egy nagyon könnyen kezelhetõ magyar Dj pad programot, amivel elég komoly és jó zenéket lehet gyártani?
Azt a szar Virtual Dj ne mondjátok, mert az nagyon szar!
elõre is köszönöm szépen mindenkinek!
<#worship>#worship><#felkialtas>#felkialtas>ja igen fontos lenne<#felkialtas>#felkialtas>
KÖSZI!
Mellesleg gúgliban próbálkoztam, remélem itt van használható dolog.
Nem próbáltam ki, de hiszek neki.
Pascalt is tanítottak nekünk általános iskolában, de magamtól új dolgokat nem szedtem föl, mert nem tudtam hasznát venni... Sajnos nem tudok ilyen Pascalt segítõ oldalt, nekem tankönyvem van 😉
Én nagyon örülök hogy tanultam ilyet, nemcsak hogy jó szórakozás, de hasznos is 😊 Igaz nem lettem programozó, de más, amihez jó ha van ilyen logikai (vagy bármilyen ehhez köthetõ) érzék.
Commenius logo:
E10
J10
E10
J10
stb stb.... 😛
C++, Assembly - talán ez a két legfontosabb nyelv. Az elõbbi még magas szintû (emberközelibb) nyelv, az utóbbi alacsony szintû (gépközeli). Ebbõl következõleg az Assembly egy nehezebb nyelv.
Ja és honnan tanulhatsz meg programozni? Rengeteg szakkönyv kapható, csomó leírás van az Interneten, sõt még képzések is vannak. Keress és találsz.
- bekapcsolom, rámegyek a felvételre és amit belebeszélek a füles mikrofonjába az eltudom menteni! vagy valami iesmi!
elõre is köszi!
Nálam alapbeállításokkal mûködik - minden állományt átvizsgál.
Másik vírusirtó esetleg nem fogja meg az F-Prot-tot?
"És maga az AIDS tájékoztató lemez programja nem a forrás kódja nincs meg?"
Mint azt az elõzõekben említettem, ha megvan a forráskód, akkor megvan a program is. Csak le kell fordítani.
"Faustus az F-protba áthelyeztem a frissítéseket a régieket lecseréltem erre 183 fájlt vizsgál át. Mi a probléma?"
Mármint mi vizsgál át 183 fájlt? Az F-Prot?
Miben vizsgál át 183 fájlt?
Nálam mûködik (régen vagy 12 éve én ezt a vírusirtót használtam) - minden állományt átvizsgál, amit mondok neki.
De átültethetõ Windowsra/Linuxra.
"2. Nem is tudom meg nézni a kódokat, de ha mondasz egy erre jó programot akkor annak örülnék."
Bármilyen kódszerkesztõ alkalmazás, ugyanis a forráskódok (C, Assembly, Pascal) általában sima Ascii szövegállományok. Ha már le vannak fordítva, akkor meg hexaeditor, meg disassembler.
"3. Nekem nem a kódja/kódok kell/kellenek, hanem a program."
Ha megvan a forráskód (amibõl már megérthetõ a vírus mûködése), akkor már csak le kell fordítani. Különben bújhatod a hexa kódot, meg fejtegethetsz vissza.
2. Nem is tudom meg nézni a kódokat, de ha mondasz egy erre jó programot akkor annak örülnék.
3. Nekem nem a kódja/kódok kell/kellenek, hanem a program.
4. Örülnék, ha vírust tudnék írni mert akkor az azt jelentené, hogy tudok programozni és akkor írnék egy víruskeresõt.(Ez nem vicc, a Visual Basicbe is ezért vágtam bele)
Akkor ezt is tudod:
1. Víruskódot ne írj, víruskódot ne adj oda kívülállónak, ne terjessz, mert következményei beláthatatlanok!
7. Vírus és másolásvédelem írásához sem pénzért sem pedig szívességbõl senkinek ne nyújts segítséget!
(Elõzõleg említett könyv 11-12. oldala)
Megjegyzem: beírod a Google-be: virus source code és találhatsz párat. De nagyon vigyázz velük... ...teljesen Internettõl elszeparált gépen próbálkozz, nehogy megfertõzzön valakit 😉 Meg ki tudja mire jók...
Aids-lemez: az meg egy vírus. Aids kutató intézetekhez küldte körbe Joseph L. Popp 1989-ben. Bõvebb leírás: Kis János, Szegedi Imre: Új víruslélektan, Cédrus kiadó, Budapest, 1991
Vagy itt
Chaos Anno Domini
Slovak Antivirus Collection - itt találhatsz egy rakat Dos-os (némelyik már kissé elavult) vírusirtót.
(Bár a DOS-szal - mármint az MS-DOS-szal - az a baj, hogy nem ismeri fel az NTFS partíciókat. Bár van arra is megoldás.)
Valaki tud nekem átküldeni vista témát? Vagy az is jó ha belinkeli valaki!
Már egy csomót találtam a google-ban de amikor letöltöm nem jó a téma!
Ugyhogy elõre is köszi!
Melyik Neroval lehet saját DVD-t írni (menü szerkesztése...stb)?
Nekem Nero 6.6.0.1 van, de ezzel nem tudok DVD-t írni (mármint DVD-formátumot).
Elõre is kössz!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Ha nem tudod ki gyártotta, nézd meg a hardverhez kapott kézikönyvben, vagy szerezd be az Everest Home nevû programot és határozd meg azzal.
elõre is köszi!
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7