5473
Felhasználói programot keresek.
-
#1913 Üdv!
Én olyan programot keresek, ami megkerese egy zeneszám címét előadóját...stb. Vagy ha ilyen nincs, akkor olyat amivel be lehet írni ezeket. -
#1912 Elindítod a mentést és ki fogja írni, sok más adattal egyetemben. -
kalapos #1911 * mert a vision nagyából 1,3 óra -
kalapos #1910 A nero vision megcsinálja.De lenne kérdésem.A virtualdub mennyi idő alatt csinálna meg egy 1,5 órás filmet?Mert a nagyából 1,3 óra. -
#1909 Valószínűleg nincs dekódered a hanghoz. Talán mp3 vagy ogg. Hogy valami lejátsza, nem jelenti, hogy dekóder is van hozzá telepítve. -
kalapos #1908 Miután a videókat betettem nem tudom elindítani mert kiírja:
No audio decompressor could be found to decompress the source audio format.(source format tag:2000)
Ötlet? -
#1907 Egy hsz-el lejjebb ott a válasz -
kalapos #1906 Üdv mindenkinek.
Van néhány avi videóm aminek a végéből le akarok vágni és úgy újra lementeni avi ként.Erre keresek valamilyen programot.Próbáltam movie maker el de ha ezeket a videókat betettem a program kifagyott.Szóval valamilyen másikra lenne szükségem.
Valaki tud?
Előre is köszönöm -
#1905 VirtualDub csak hogy a legegyszerűbbet említsem. De x minőségből nem lehet jobbat csinálni! -
#1904 Sziasztok!
Valami bevállt Photo Print progit keresnék amivel ki lehet nyomtatni akár a mappában található összes képet egyszerre... És ami ismeri a szabvány méreteket.
Lehet fizetős progi is.
Köszönöm a segítséget előre is!
Üdv:Joe! -
#1903 Hali egy olyan program kéne amivel tudok mp3-at avi-hoz
Hogy jobban megértsétek, egy olyan program kéne ami hasonlo a moviemakerhez de jobb minöségben menti el a file-t
(Játékról akarok moviet csinálni, a hangot kiszedtem már, a jelenet részt is csak össze kéne valahogy játszani a kettöt :) )
Köszi előre is! -
#1902 Olyan programot keresek, ami egy videóba égetett feliratot képes kirippelni szöveges fájlba. Tudom, hogy van ilyen, csak a nevét nem. -
#1901 sziasztok!
olyan bajom van, hogy egy mozgó gifet kellene megvágnom és tükröznöm, de nem tudom mivel kezdjek hozzá. sima képszerkesztők nem játszanak ugye, mert akkor nem lesz mozgó gif többé... ti milyen programot ajánlotok erre? -
#1900 Nekem megse nyitja, mert valami Vistást szart ír ki...azt semmi vistához fűzödő dolog nincs fenn a gépen.... -
#1899 Azt hiszem, éppen idevágó a problémám. Miért zárja be magát a windows movie maker kb a 7. clip timelinera rakásakor, aminél nagyjából 1:30 percnél tart? Bocs, de nem találok választ erre... -
NiGhTM4R3 #1898 Nem találtam videószerkesztő topicot.
Szóval lenne egy *.avim, amiből szeretnék gif-et csinálni.
Pl. avatarnak.
A Video Avatar 3.0 nem települ a gépemre:S Valami más? -
#1897 Magyart csak reges oldalról fogsz tudni letölteni. Bár nem értem a jobb(SP3) miért nem jó neked.
Egyébiránt ez nem warez topik! -
hell95 #1896 hello
Leszeretném tölteni torrent oldalról a windows xp pro sp1-et.Megnéztem pár helyet de semmi csak sp2 meg sp3,de nekem fontos lenne az sp1.Megtudná mondani vki hogy honnan lehet letölteni?Ja és csak magyar verziót.Előre is köszi -
gazsee128 #1895 Sziasztok! Én egy olyan programot keresnék, amivel beszkennelt képekből szöveges pdf-et tudok csinálni (OCR-el). Olyasmi kéne mint az ABBYY Fine Reader csak ami tud PDF-be exportálni. -
#1894 O jeaaahh!!!! Igen ezaz!!! Képzeld el hogy most csináltam egy portalanító hadjáratot, és most JÓÓÓ!:)))) Képzeld el a memória olyan rohatt poros volt hogy nem látttam milyen színű, szerintem az zavart bea képbe! :) De komolyan olyan rohatt poros volt, hogy ha láttad volna, ja és a bemenetbe is bement a por, ezért átraktam a másik állásba. A Procceszort is kiakartam takarítani, de a ventillátor után nem tuttam leszedni azt a rész, mert ha erősen lenyomom akkor ketté reped az alaplap...:S De most aza léányeg jó! :) nagyon köszi h ajánlotatd hogy portalanítsak! :) -
#1893 Most nem is forro annyira! :O baszus lehet hogy csak akkor melegszik ha játszok... -
#1892 Forog a ventillátor...vagynemtom! Mindjár kitisztítom! Amugy ha felmelekszik akkor csinálhat olyat amit leírtam!? -
#1891 Az alkatrészek hűtését mindig úgy méretezik, hogy hűtse, ami alatta van, szóval nálad vagy nem forog rendesen a ventillátor, ha forog, vagy baja van a procinak és azért melegszik annyira. -
#1890 Hát ezt már megtettem kábé 1 hete, a vidi kártyát is kivettem meg minden, leporoltam....de semmi, de 3 óra után olyan rohatt forro lesz hogy hozzányultam tgenap és ugy megégette a kezem, hogymég mostis meglátszik...
de amugy nemjó, azhogy kletettem 640 × 480 sra valamit hatott de nemsokat...:S -
#1889 Ha értesz hozzá, szedd szét a gépet, és fújd ki a port (ne szájjal :), hátha csak szorul a kosztól. -
#1888 Ja! Nekem is ez volt az 1 ső tippem! Mert elötte jóvolt, és miután ujra raktam lett ien! Mondjuk most ugy néz ki elmult, mert még nem csinálta ma :) A Felbontást 640 re raktam, és most ugy néz ki így jó! :) -
mben #1887 van ilyen fájl és 1 pc gamé rFactor csak a játékba fel lehet venni és le is lehetne játszani de nem akarja az igazságot.De viszont a mappába ahova menti megvan de a játékba ahol lejátszanám nem látja!ezért kéne már mindenhol megnéztem de nem nagyon vanazért ha valaki tudja hogy hol lehet ilyen akkor az szoljon legyenszíves!! -
mben #1886 Ez hülyeség! ilyen program nincs!csak aszt tod tenni hogy veszel 1 új
videó kártyát ilyen nincs hogy hütőm 1 programal tegyél oda ventilátort!
vagy végy a gépedbe kis ventilátorokkat ami hütí öket de ilyen nincs progiba!
vagy 1 ötlet de ha ez lenne a baj amit mondasz akkor semit nem ér de sztem rakd újra az xp-t! -
mben #1885 van ilyen fájl és 1 pc gamé rFactor csak a játékba fel lehet venni és le is lehetne játszani de nem akarja az igazságot.De viszont a mappába ahova menti megvan de a játékba ahol lejátszanám nem látja!ezért kéne már mindenhol megnéztem de nem nagyon vanazért ha valaki tudja hogy hol lehet ilyen akkor az szoljon legyenszíves!!
kösz -
#1884 Ugy néz ki, szerintem rájöttem mia hibája! Szerintem azvan hogy a videókártya felmelekszik és azért csinálja ezt, ez szinte BIZTOS mert amikor bekapcsolom nem kezdi el egyből hanem kicsit késöbb, amikor felmelegedett! Szóval 1olyan progira lenne szükségem amivel letudom hűteni vagy hogyis mondjam :D hidegen tom tartani vagy megátolja hogy felmelegedjen ha létezik ien! Tud valaki ilyenről? -
salaciouscrumb #1883 Helo! NEC 3500AG dvd iróm elrontja a lemezeket, "keresés sikertelen", ezt irja ki, firmware frissítés helyretenné? Hogy kell azt csinálni, még sosem csináltam? Honnan szedhető le? Egy bin fájl-t leszedtem, de ott elakadtam -
#1882 Császtok! Van egy Targa Visionary LCD, TFT monitorom, és lenne vele egy egész kisnagy hibám!
Az egész olyan hogy, vana videókáryámhoz a driver, azt feltettem, mert most raktam ujra az XP-t! Feltettem, jó volt minden, és 1 2 hét után elkezdett fura dolgot csinálnia monitor. Ugye én játékokkal játszok multiba, és egyik nap azt vettem észre hogy elkezdett bejönni egy csomo csík, egymás után mintha a monitor belsejéből jönne, és pár ien után meg elsötétedik a képernyő, után kivilágosodik, és ugyan ez megy folyamatosan! Már próbáltam a driver ujra telepítését, a biosban is körűl néztem, a VGA mod is megy, a bitek és a felbontás számát is már ösze visza állítgattam de seehogynemjó. mikor bekapcsolom a monitor 1 ideig jó, de aztán ien szarlesz :S Szerintem a monitorral nincs baj, mert régen csinált iet, de megis oldottam azzal hogy a VGA modot bekapcsoltam, de most ugysejó! :S Most nemtudom mit várok tőletek, szerintem valami beállítást--> megoldást, vagy valami programot vagynemtom! Megpróbáltam csinálni fényképet erről a jelenségről, de nemtuttam mert a amit csináltam screenhotot, abba nem volt benne, sztem nem érzékelte vagy nem tudom! :S -
#1881 Ilyen lett, szerintem nem rossz(4h15min alatt). Kiírtam CD-re, arról viszont nem hajlandó beolvasni. :S
File : 700 MB (700 MB), duration: 1:25:36, type: AVI, 1 audio stream(s), quality: 53 %
Video : 630 MB, 1030 Kbps, 25.0 fps, 720*416 (16:9), XVID = XVID Mpeg-4, Supported
Audio : 69 MB, 112 Kbps, 48000 Hz, 2 channels, 0x55 = MPEG Layer-3, Supported
Elnézést az OFF miatt! -
#1880 Hi!
Tudnátok nekem mondani egy olyan programot, amivel külső Video eszközről lehet videót felvenni, de úgy, mint egy biztonsági kamera? Vagyis nem minden frame, csak mondjuk minden 3. Előre is THX a válaszokat. -
#1879 a freemailes fiokomból meg eltüntek a beérkezett üzik csak a thunderben látsznak a freemail.hun ha nézem ott törlődtek LOL -
#1878 Most indult egy másfajta kódolás. Ez is olyan lassú. Ahogy nézem a hang 69,15Mb, az AVI 625,95Mb. Elvileg jó lesz. :P -
#1877 Sikerült belőni a freemail fiókom, de az elküldött leveleket nem töltötte le ezt lehet orvosolni valahogy? pls help! ty előre is -
#1876 Aham. Furcsállom, hogy az avi 38Mb, a hang(mp3) 72,5Mb. És 1óra indult valami konvertálás(tudom sok idő, nem is az izgat) 75%-nál jár. Várom nagyon, hogy vége legyen és megnézzem az eredményt. -
#1875 Sok helyet fog elfoglalni az átalakítás közben, de a végeredmény csak akkora lesz, mint amekkorát te megadtál. Nálam mindig jól működött. -
#1874 Köszi.
Ennél csak ki kell választani a IFO-t és indulhat a menet? Beállítottam, hogy 1CD-s legyen és elindítottam. De már a wav is 990Mb.
Most mp3-ba konvertálja ha jól látom. Meglássuk mi lesz a végén.