Olyan programot keresek, ami...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ilyet csak Faustus tud de õ úgy se mondja meg.
Nem emlékszik valamelyikõtök, hogy hívják azt a programot ami fel 'tud' törni ilyen agresszív beírogatásos módszerrel Winrar állományok kódjait?

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Tõled függ hogy mit tudsz megtanulni egy nap alatt...😊
Mellesleg én csak az Atomixet ismerem, sajnálom.

Gomber
Az számít jónak, hogy könnyen kezelhetõ és hogy egy nap altt megtanuljam hazsnálni!
nem muszáj magyar lenni, majd aszerzek hozzá magyarosítást! ha nincs hozzá akkor ugy is jó lessz!
Szóval az a lényege az egésznek hogy 1 nap alatt már összetudjak vele dobni egy profi zenét!
köszi!

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

Mi számít jónak, konkrétizálj kérlek!
Helyetted nem fog zenét csinálni.
Magyarul még kevesebb program érhetõ el interneten, de talán lehet találni.

Gomber
valami más! olyan kéne ami MAGYAR! és nagyon jó!

Gomber
aha kössz! de az olyan szar mint a Virtual Dj! 😞((((

Atomix MP3
Én ezt ismerem, és szerintem nem rossz.

#1015: ilyeneket azért jó tudni. 😊

Nem vettem észre csak általánosban.
Gomber
Hellosztok!
valaki tudna nekem ajánlani egy nagyon könnyen kezelhetõ magyar Dj pad programot, amivel elég komoly és jó zenéket lehet gyártani?
Azt a szar Virtual Dj ne mondjátok, mert az nagyon szar!
elõre is köszönöm szépen mindenkinek!
<#worship><#felkialtas>ja igen fontos lenne<#felkialtas>
KÖSZI!

Gimnáziumban is tanítják a Comenius Logot-t. 😛

Inkább megvárom "Gandalf" válaszát.
Majd jön ha kényelmes neki 😊
Mellesleg gúgliban próbálkoztam, remélem itt van használható dolog.
Nem próbáltam ki, de hiszek neki.

Én meg 4-5 éve. Ilyenkor kell hívni Dj Faustust.
Jó kérdés... legutoljára Logót 7 vagy 8 éve használtam (4. vagy 5. osztály) 😊

Pascalt is tanítottak nekünk általános iskolában, de magamtól új dolgokat nem szedtem föl, mert nem tudtam hasznát venni... Sajnos nem tudok ilyen Pascalt segítõ oldalt, nekem tankönyvem van 😉

És honnan lehet letölteni? Tanulok Free Pascalt de állandóan valami baja van.
Jól beszélsz. Megtanít logikusan gondolkozni, megtanít arra, hogy a parancsok hogy követik egymást. Megtanít az alapfogalmakra, amire programozáshoz szükséged lehet.

Én nagyon örülök hogy tanultam ilyet, nemcsak hogy jó szórakozás, de hasznos is 😊 Igaz nem lettem programozó, de más, amihez jó ha van ilyen logikai (vagy bármilyen ehhez köthetõ) érzék.

A Comenius Logo nem egy teknõs béka irányítása? Abba mi a programozás?
Szerintem kezdje úgy hogy:
Commenius logo:
E10
J10
E10
J10
stb stb.... 😛

Dj Faustus
Persze - tanulj meg programozni. 😉 Más út nincs.
C++, Assembly - talán ez a két legfontosabb nyelv. Az elõbbi még magas szintû (emberközelibb) nyelv, az utóbbi alacsony szintû (gépközeli). Ebbõl következõleg az Assembly egy nehezebb nyelv.

Ja és honnan tanulhatsz meg programozni? Rengeteg szakkönyv kapható, csomó leírás van az Interneten, sõt még képzések is vannak. Keress és találsz.

Van olyan program amivel víruskeresõt/írtót lehet csinálni?
zvaragabor
Start menü > Minden Program > Kellékek > Szórakozás > Hangrögzítõ

Chaos Anno Domini

Gomber
Tud valaki egy olyan programot hogy:
- bekapcsolom, rámegyek a felvételre és amit belebeszélek a füles mikrofonjába az eltudom menteni! vagy valami iesmi!
elõre is köszi!

Nekem is alapon megy, de 99/183 fájlt át. Nem hinném, hogy valami fogja Avast! és Bitdefender v10 van fent.
Dj Faustus
"Az a gond, hogy úgy van beállítva (az F-prot), hogy átnézze az összes merevlemezt és a fájlokat, erre a vizsgálat (kb. 10 mp. hosszú) után a report azt írja ki, hogy 99/183 fájlt vizsgált át. Mit kellene beállítanom? "
Nálam alapbeállításokkal mûködik - minden állományt átvizsgál.
Másik vírusirtó esetleg nem fogja meg az F-Prot-tot?

"És maga az AIDS tájékoztató lemez programja nem a forrás kódja nincs meg?"
Mint azt az elõzõekben említettem, ha megvan a forráskód, akkor megvan a program is. Csak le kell fordítani.

És maga az AIDS tájékoztató lemez programja nem a forrás kódja nincs meg?
Az a gond, hogy úgy van beállítva (az F-prot), hogy átnézze az összes merevlemezt és a fájlokat, erre a vizsgálat (kb. 10 mp. hosszú) után a report azt írja ki, hogy 99/183 fájlt vizsgált át. Mit kellene beállítanom?
Dj Faustus
Privát üzenetben:
"Faustus az F-protba áthelyeztem a frissítéseket a régieket lecseréltem erre 183 fájlt vizsgál át. Mi a probléma?"
Mármint mi vizsgál át 183 fájlt? Az F-Prot?
Miben vizsgál át 183 fájlt?

Nálam mûködik (régen vagy 12 éve én ezt a vírusirtót használtam) - minden állományt átvizsgál, amit mondok neki.

Dj Faustus
"1. Szerintem az AIDS tájékoztató lemez nem terjedhet mert DOS-ra írták, amikor a Windows/Linux még nem is létezett."
De átültethetõ Windowsra/Linuxra.

"2. Nem is tudom meg nézni a kódokat, de ha mondasz egy erre jó programot akkor annak örülnék."
Bármilyen kódszerkesztõ alkalmazás, ugyanis a forráskódok (C, Assembly, Pascal) általában sima Ascii szövegállományok. Ha már le vannak fordítva, akkor meg hexaeditor, meg disassembler.

"3. Nekem nem a kódja/kódok kell/kellenek, hanem a program."
Ha megvan a forráskód (amibõl már megérthetõ a vírus mûködése), akkor már csak le kell fordítani. Különben bújhatod a hexa kódot, meg fejtegethetsz vissza.

1. Szerintem az AIDS tájékoztató lemez nem terjedhet mert DOS-ra írták, amikor a Windows/Linux még nem is létezett.
2. Nem is tudom meg nézni a kódokat, de ha mondasz egy erre jó programot akkor annak örülnék.
3. Nekem nem a kódja/kódok kell/kellenek, hanem a program.
4. Örülnék, ha vírust tudnék írni mert akkor az azt jelentené, hogy tudok programozni és akkor írnék egy víruskeresõt.(Ez nem vicc, a Visual Basicbe is ezért vágtam bele)
Dj Faustus
"Tudom, az Új víruslélektanból tudok róla! De hát ez érték a világ elsõ globálisan támadó vírusa!"
Akkor ezt is tudod:
1. Víruskódot ne írj, víruskódot ne adj oda kívülállónak, ne terjessz, mert következményei beláthatatlanok!
7. Vírus és másolásvédelem írásához sem pénzért sem pedig szívességbõl senkinek ne nyújts segítséget!

(Elõzõleg említett könyv 11-12. oldala)

Megjegyzem: beírod a Google-be: virus source code és találhatsz párat. De nagyon vigyázz velük... ...teljesen Internettõl elszeparált gépen próbálkozz, nehogy megfertõzzön valakit 😉 Meg ki tudja mire jók...

Tudom, az Új víruslélektanból tudok róla! De hát ez érték a világ elsõ globálisan támadó vírusa!
Dj Faustus
F-Prot: legfrissebb adatbázis maga a program.

Aids-lemez: az meg egy vírus. Aids kutató intézetekhez küldte körbe Joseph L. Popp 1989-ben. Bõvebb leírás: Kis János, Szegedi Imre: Új víruslélektan, Cédrus kiadó, Budapest, 1991
Vagy itt

Slovak Antivirus Collection jó csak #990 #989
zvaragabor
Tévedtem, megvan még az F-Prot is a floppyn.

Chaos Anno Domini

F-prot DOS-ra honnan lehet letölteni? A cég oldaláról nem megy?
Maga az AIDS lemez?
Merci beaucoup.
zvaragabor
Én meg találtam itthon olyan floppykat, ami még fateromé volt. Van McAfee 2.29, TBav 6.38, meg F-Prot, de szerintem azt már régen formáztam.

Chaos Anno Domini

Dj Faustus
F-prot
Slovak Antivirus Collection - itt találhatsz egy rakat Dos-os (némelyik már kissé elavult) vírusirtót.
(Bár a DOS-szal - mármint az MS-DOS-szal - az a baj, hogy nem ismeri fel az NTFS partíciókat. Bár van arra is megoldás.)

Gomber
Mostmár mindeggy, mert ujra telepítettem a rendszert! De azért köszi!
Valaki tud nekem átküldeni vista témát? Vagy az is jó ha belinkeli valaki!
Már egy csomót találtam a google-ban de amikor letöltöm nem jó a téma!
Ugyhogy elõre is köszi!

Ilyen régi floppy korszakból származó víruskeresõket honnan lehet letölteni? (Sysdoki stb.)
Japep
Hello!
Melyik Neroval lehet saját DVD-t írni (menü szerkesztése...stb)?
Nekem Nero 6.6.0.1 van, de ezzel nem tudok DVD-t írni (mármint DVD-formátumot).

Elõre is kössz!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Dj Faustus
Mint elõzõleg mondták: a megoldás a gyártó (az alaplap, vagy a hangkártya, az audió chip) weboldalának felkeresése.
Ha nem tudod ki gyártotta, nézd meg a hardverhez kapott kézikönyvben, vagy szerezd be az Everest Home nevû programot és határozd meg azzal.

a gyártó webhelyérõl?

Gomber
Inkább ugy kérdezem hogy honnan lehetne letölteni ILLESZTÕPROGRAMOKAT!???

Gomber
valaki tud olyan programot amivel le tudom tölteni a Hardwer-hez a friss illesztõprogramot? mert van egy kis gond az Auidó illesztõ programmal ! nem tudom frissíteni!
elõre is köszi!

Gomber
kössz de a ps topikban már segítettek! tudtam csinálni de az gyenge lett...és ezért kértelek fel! nem érzed magad megtisztelve xd?

Köszi megnézem.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Dj Faustus
Virtualdub. Kicsi, ingyenes, célra tökéletesen megfelel.