Felhasználói programot keresek.
-
"Szerintem kezdje úgy hogy:
Commenius logo: "
A Comenius - de egyébként bármilyen (például: MSW - ez angol parancsokat használ, de kevés angol tudással kideríthetőek a megfelelő parancsok) - Logo változat abban az esetben jó, ha a delikvens vagy igen fiatal (14 év alatt), vagy még sohasem programozott semmilyen nyelven és tart más "fapadosabb" nyelvektől (Pascal, Basic, C,...). Amolyan látányos, játékos alapozásnak tökéletes.
"Pascalt is tanítottak nekünk általános iskolában, de magamtól új dolgokat nem szedtem föl, mert nem tudtam hasznát venni..."
A Pascal (és a sima Basic) amolyan alap tanulónyelvnek jó, bár már kicsit elhaladt felettük az idő - így nehéz belőlük "profibb" alkalmazást gyártani. A Pascal helyett ott a Delphi, a Basic helyett a Visual Basic - azok már alkalmasabbak rá (viszont az alap Pascal/Basic struktúrákat ott is meg kell tanulni).
"Szóval az a lényege az egésznek hogy 1 nap alatt már összetudjak vele dobni egy profi zenét!"
Profi zenét készíteni zenei tudás nélkül aligha.
Ha semmiből akarsz profi zenét csinálni (nem mixelni), akkor egy klasszikus hangszer, kottaismeret előismerete feltétlenül javasolt. Utáa meg nézelődhetsz - reason, Fruity Loops, Jeskola Buzz, stb...
Ha keverni akarsz, akkor meg gyakorlás kell. Szoftvereket felsoroltak előttem - annál már csak bonyolultabbak vannak. ;)
"Nem emlékszik valamelyikőtök, hogy hívják azt a programot ami fel 'tud' törni ilyen agresszív beírogatásos módszerrel Winrar állományok kódjait?"
rar password recovery
"Ilyet csak Faustus tud de ő úgy se mondja meg."
Megmondtam. Keres és talál.
"Valaki tud olyan programot, amivel meg lehet azt csinálni hogy FTP keresztül elkezdem tölteni a dolgokat kikapcsolom a gépet és hogy folytassa a feltöltést!"
Ha kikapcsolod a gépet, akkor nem fogja folytatni. Csak ha újból bekapcsolod. ;) Mellesleg ezt a szervernek is támogatnia kell.
SmartFTP
Filezilla
"Honnan lehet olyan INGYENES virtuális gépet letölteni"
Itt egy lista az összesről