prezideente#50
Hát mit mondhatnék...
a magokról azért annyit mondanék h az inte módszere az, hogy őrült módon pakolja a mgaokat és mellékesen nagy órajel nagy teljesítmény mégnagyobb órajel mégnagyobb teljesítmény...
Lehet másképpen is, és itt jön be a Cell vagy a Niagara ahol nem az a cél hogy 1 nagy, nagyon erős mag legyen hanem h sok pici vektorproci...
A niagara igaz nem lenne alkalmas mondjuk játékok futtatására mert csak 1 fl.p. 1ség van benne, de nem is ez a cél... 1 szerverteszten, minden mást megvert, többek között az a ppc g5-öt nem fogom kikeresni mert lusta vagyok de utána lehet nézni úgy használták őket mint a szervereket...
A niagara 1ik nagy előnye ugyebár hogy 1xre 32 eeményszálat tud futtatni, míg a legsépécibb intel proci is csak 2-t de ezt már különböző segédprogramokkal....
És a cellnél is az a lényeg hogy nem nagyonerős magokat 1másmellé pakolászunk hanem inkább sok pici vektorproci, aminek a hátránya max ott ütközik ki hogy valamivel nehezebb programozni.
A ps3 meg valóban játékkonzol, de míg európában a pc-ből akarnak 1ben TV-t is csinálni, keleten a TVből akarnak gépet csinálni
És ha a PS3on tudnak azemberek böngészgetni, játszani, dolgozni adatot tárolni, akkor mindjárt ott tartunk h a ps3 maga is 1 pc... és ha már ott van a sok cumó benne amit nem külön kell venni hozzá, ki az a hülye aki külön pc-t vesz mikor ödönke playstation-jén apuka is tud dolgozni... és mivel a ps viszont elég elterjedt, megéri támogatni is
Szerintem egyáltalán nem szabad lebecsülni a ps3-at és most bocsánat de arra h h csinálják meg h a magok meg legyenek hajtva szerintem ők is gondoltak :DDD(ne vedd sértésnek télleg)
:)