• TH448
    Látom, nagyon magadra vetted, pegid nem konkrétan neked szólt. :P
    Egyékbént képzeld, én is olvastam a cell zeuszi specifikációit. Nincs is vele bajom, lehet, hogy elverné core2-t, nem érdekel. De akkor gyere szintetikus tesztekkel, vagy alkalmazás tesztekkel, vagy amivel akarsz, de ne azzal, hogy 100videót játszik egyszerre, ez engem nem érdekel, és semmiképp nem lehet összehasonlítási alap. Az meg, hogy nvidia milyen monvezt gyárt mellé, az meg különösképp nem érdekel, nem szoktam játszani, vágáshoz elég ami van. Viszont pár év, és ha lemaradásban is van pc, de utol fogja érni. X86 tényleg elavult, de egy komplett váltásra a világ 0%-a lenne kész. Mac boot meg nem a bios hiánya miatt gyorsabb. PC is főként az op rendszer indításáig támaszkodik nagyon rá. És az Apple-nek nem kell 3rd party drivereket használni, 2-3 fajta driver minden eszközre, és kész is, ez is közrejátszik.
    Arra azért kíváncsi lennék, hogy oldják meg, hogy a magok meg is legyenek hajtva, mert ugye a 4 magos core is hasít a teszteken, de az alkalmazásokkal van a gond, többségük nem használja ki a magokat. A játékok meg főleg nem, és ugye ps3 főként játékoknak készül.
    Jah, és szerintem egyelőre a pc a legáltalánosabb felhasználhatóságú eszköz, ehez nem fér kétség.
    A véleményedet meg elmondhatod, de ha már felhoztad, a fikázódást arra értettem, hogy mindenki egyből elkezdi, hogy ez a fasza, az a szar. Szerintem mindenki örömködjön a saját választásának. Én megpróbálok pártatlan maradni...

Caro: köszönöm az infót, nekem új volt, amit mondtál, így hatványozottan igaz, amit írtam a három területről. :)