• prezideente
    Megvan a terület ahol tud terjedni azért :)
    Nem az átlagfelhasználók körében de a szerverpiacon(ne jöjjön senki azzal h a win vezet és jobban terjed mert most nem ez a lényeg), 1 statisztika szerint már 6 éve, éves szinten 33%os növekedést mutat és ezt tartja is ami azt jelenti h 1re többen használják(ne kössön belém senki a köetkeztetés miatt :) ez csak matek).
    Azért a linux hardverkezelése is fejlődik szerintem az elmúlt évek alatt, és van 1-2 elég előremutató dolgo benne, hisz gondoljatok csak a novelldesk-re, és a novell más egyéb okos újítására, :) a videók is nagyon jók voltak, főleg amikor szélesvásznú filmet félig átlátszóvá tettek, beállították h amikor húzzák az ablakot akkor deformálójon mintha vmi paca lenne, és nem akadozott, nem húzott csíkokat. Mielőtt bárki azt mondaná a gép miatt volt win xp alatt nem tudná senki megcsinálni akármilyen csúcs géppel(és ez nem kötekedés, elvileg ez a vistában jön bár én már nem követem mi lesz meg mi nem a vistában :)) hisz ez azért van mert a grafikus kezelőfelület nagyrészét a vidkártya számolja, éppúgy, mint a Mac OS Xben :) (aki nem hiszi iMac G5ön láttam amikor 95% volt a cpu használat, mert elég aktívan le volt terhelve, akármleyik ablakot rángathatod nem fagy be nem akadozik semmi :D)