prezideente#40
elmondanám a Cell 1 elég spéci kis proci :P
Léccives olvass csak utána 8 magja van, 8 vektorprocesszor, amiből 7 müxik és 1 ami összefogja mindezt.... Mindemellett még a vidkártyájáról szólva annyit hogy nagyjából ugyan azt az értéket mérték mint 2 nem tom h összekapcsolt GeForce 6800(talán még ultra is xD)-al
Hát nem is tudom mindemellett általános célokra is jól használható és olcsóbb mint 1 pc...
A Pc-kről szte legyünk őszinték az X86 már v 15 éve elavult úgy ahogy van, az intel nem vált inkább toldozza foldozza...(lásd core ami nagyon jó de az architectúra még midig az az ősrégi x86)
És sztem nem fikáz senki semmit én külön kihangsúlyoztam h ez nem fikázás sztem érthető módon...
És mi is a fikázás az h a Mac OS X gyorsabban bootol? Hát mit mondjak 1 tapasztalat 2 a BIOS is már nagyon régen elavult
Én nem szeretem de akkor mivan? sztem el lehet ezt meg mást is mondani normálisan is...
És ha még szabad a Cellre visszatérnem... Mit is mondjak az nagyjából a PPC5ön alapul
És mielőtt bárki azt mondja, a core simán verte a a 970mp-t az iMac G5- régebbi prociját azzal közölném hogy eléggé csúfosan jött volna ki az intel ha nem tud megverni 1 3éves procit....
Ez meg az én véleményem