TH448#36
Istenem, emberek, megint fikázódás ezerrel...
Meg jönnek a naív beszólások, hogy jó lenne win linuxos stabilitással...
Emberek gondolkodjatok már! Az két külön dolog. Egyébként válaszolva vkinek a beszólására: PS3 célhardware, úh ne jöjjön itt nekem ilyenekkel, hogy 100 videó ment egyszerre, amikor pc-n az a szerencsétlen betölt egy általában nem túl kicsi lejátszóprogit, meg a háttérben futtat 200 progit, és még ráadásként általában nem is csak 1 codec-et használ. Szóval olyan, mint az elején az op rendszer stat.
3 közös fejlesztési terület: virtualizáció(virtualpc, konkurens VMWARE), egységes web szolgáltatások (IE- Firefox), különböző dokumentum típusok (openxml, opendokument); három olyan terület, ahol esetleg az ms-nek félnivalója lehet. De ez kétségtelenül a novell-nek is jót fog tenni.
Egyébként megintcsak nem értem egyesek filozófiáját: attól még, hogy a win jóval többen használják, techinkailag miért ne előzhetné be egy alternatív oprendszer?...
De én csak annyit tudok mondani, amit már leírtam párszor: mindenki válassza ki a számára legmegfelelőbb oprendszert, a többieket meg hagyja békén. Miért kell mindenáron megpróbálni a másikra rátukmálni az ember saját hülyeségét?...