• prezideente
    Most majd hülyének fogtok tartani biztosan, de megfontolni mégis csak érdemes szerintem....
    Debütált a PS3, sztem utána lehet nézni aki még nem tette a tesztjei eléggé brutálisak(csak példaként 100 MPEG videó 1 időben és semmi gondja nem volt)...
    A Prociját az IBM gyártja a neve Cell.. Na most! Mi is az érdekes? A PS3-ban lesz vinyó, hálókártya rakhacc hozzá billentyűzetet egeret és aki akarja TV helyett monitorral is használhatja(én ezt olvastam mielőtt vki nekemesik :)).
    Az előd, a PS2 felszerelhető volt 1 Linux kit nevű kis csaomaggal amiben volt ugyan így vinyó hálókártya stb, és akármilyen hihetetlen Linux futott rajta...
    A PS3 már magában tartalmazza mindezeket és ezt még nem olvastam megerősítve igazából sehol, de mi van, ha ezen is linux lesz? Hiszen az IBM is nagy részt vállalt az elkészítésben és hol érdeke pl neki, hogy win fusson rajtuk....
    A következő érdekes dolog az, hogy elvileg a PS3 1általán nem lesz drága, persze mondjuk 1 PC-hez képest viszont 1 félmillás gépet is igen csak ver.... csak mindezt mondok vmit példának fele ennyiből...
    És végül az eredmény 1 játékkonzol amin a játkok nagyrésze megy(mert ugye sokan ezért használnak wint... tudnék példát mondani az ismerőseim közül), ami olcsóbb mint 1 pc, de használható általános célokra is.
    És ha valaki azt mondja hogy általános otthoni/irodai célokra nem jó a linux, az valszeg még nem használt. Az egyetlen gond a támogatással lehet de ha terjed a fejlesztők hülyék lesznek ha nem írnak támogatást...
    Az h linux lesz rajta még nem hallottam biztosra bár régen néztem utána, megfontolni mindenképp érdemes, és szerintem érdemes odafigyelni rá.... :)