Online Sims szerü mmorpg!!!
  • Misi az ezredes
    #451
    Nem kötelező, de lehetőséged van föld vásárlásra, vagy bérlésre. Megjegyezném ez nem a szimpla felhasználóknak van mert gyakorlatilag megfizethetetlen, ha nincs mellette kereseted SL-ben. (Ami nem kevésnek kell h legyen) Akkor nem is éri meg és fölösleges.

    Ezt leggyakrabban a Klubbok szórakozóhelyek gyakrabban cégek veszik bérlik, azért, hogy ott tudják esetleges prezentációjukat megtartani. Ez költségtakarékosabb megoldás mintha mindenkinek 1 helyre kéne utaznia és ott meg tartani.

    Ha földet bérelsz általában az azért van mert alacsonyabb a bérleti díj amit meg tudsz fizetni, primeiddel gazdálkozhatsz ahogy jól esik. Vannak panelok ahol bérelhetsz lakást is magadnak az ilyenek az olyan felhasználóknak van aki szeretne egy helyet ahol elzártan beszélgethet ismerkedhet esetleg virtuális családot alapíthat. ( Anyu apu ö9sszejön és egy fiatal felhasználót örökbefogadnak, hogy legyen a fiuk, persze az örömmel lesz az, mert gyakorlatilag gyakran sokmindent kapnak pénzt játékokat ruhát és egyebet. Egyéni stílust tud kialakítani így magának és nem filléres cuccokból) Remélem megválaszoltam a kérdésed és minden kételyed eloszlott.

    Ha még lenne kérdésed örömmel válaszolok.