Hogthar, nem fogunk kijönni a ghostrecon.hu -sokkal, ők komolyan veszik a játékot, neten játszanak.
Ha valamire jutni is szeretnénk, akkor itt szervezünk. Keressünk embereket, és ha van kb. 10 jelentkező ismét, akkor összedobok egy kis honlapot. Ha még többen leszünk (12-en vannak bennt a hamachi network-ban, és 15-nél többen leszünk), akkor létrehozok még 1 szobát, és chat-et is. Én nem tudok minden este játszani, csak heti 2-3 alkalommal, úgyhogy valakinek át kell vennie a szervezést. Dénest fűzzétek, mert ő tud szervert is csinálni :)
Én nem szervezek mostmár, mert nem tartanak igényt rám. Igazad van, nincs értelme mocsokkal és tHUNderrel tovább vitáznom. Nem félreértés van hanem nézet eltérés, másképp szeretnének játszani. Az, hogy visszaállítottam egy forumot szerintem sem volt egy olyan dolog, amiért értelme lett volna összekapni. Nyitottak egy új topikot, én ott is írtam hogy lehetne megint multit szervezni, és tudtam hogy nem fognak felmenni az oldalra. tHUNder nem volt fennt, ezért állíttattam vissza ezt a forumot. Meg én jobban is szerettem ezt, tHUNder is tudja, hogy nem mentem bele egyből a forum átirányításba. Ami az oldalukon van, az forum, ez inkább üzenőfal szerű ami gyorsabb, jobban alkalmas szervezésre, ráadásul itt SG-n sok topik van, így nyilván többször nézik az emberek. Az alapötlet jó volt, de ha nem írunk ide akkor a játékosok forumánál egyre hátrébb kerül, senki se fogja nézni.
Remélem valaki átveszi tőlem a szervezést. a ghostrecon.hu oldalt meg felejtsük el a Hamachis szervezkedésben. Rita volt az egyetlen aki játszott velünk, arról az oldalról, senki más.